Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 44 farklı unvanda toplam 15 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Alınacak personellerin unvanları ve sayıları da tek tek sıralandı.
Zazaca resmen tbmm'de
TBMM Genel Sekreteri Sadettin Kalkan, milletvekili albümünün hazırlandığını ve Ekim ayında yayınlanacağını belirterek, 'Albümde milletvekillerinin ana dillerine ilişkin bilgiler de yer alacak” dedi.
26.08.2011
00:18
3
2681
0
Sessizler'den başkan atalay'a iade-i ziyaret
Konuşma ve işitme engeli gençlerin bir araya gelerek kurduğu Sessizler Spor Kulübü Derneği yönetimi ve üyeleri Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'a iade-i ziyarette bulundu.
25.08.2011
00:38
0
1857
0
Bdp'nin ismi ve amblemi değişecek
Seçimlerde seçmeninin BBP ile BDP'yi karıştırdığını düşünen BDP, 2. Olağan Büyük Kongresi'nde parti ismini ve amblemini değiştirecek.
25.08.2011
00:36
1
4341
1
Elektik panosu tehlike saçıyor
Bingöl'ün Genç İlçesi Keklikdere Köyü'nün Dumuluca Merzası'nda bulunan ve köyün enerji akımını sağlayan elektrik panosu 1985 yılından beridir onarım görmemiş. Mezra sakinleri ise elektrik kesintilerinin sona ermesini ve panonun yenilenmesini istiyor.