100 milyar dolar yastık altında! | HABER YORUMLARI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz; Türkiye'de yastık altı altının, 50-100 milyar dolar arasında olduğu tahmin ediliyor. Bu paranın bankacılık sistemine girmesi için adımlar atılacak dedi.
Calip cirptiklarinizi Bir getirin bizde sizin vatan severliginizi Bir görelim Ne kadar seviyorsunuz acaba ?? Milleti Siz perisan etiniz hayvanciligi tarimi Siz öldürdünüz torpilin en kralini Siz yaptiniz Dini islami kulanip en büyük yobazligi sizler yaptiniz Euro dolar. Bügün firlamissa Halk yoksulsa fakirse bunlar hep sizin eserleriniz Sizler bitirdiniz bu güzelim cennet memleketi Elin oglu ne ile ugrasiyor bizimkiler daha ne kadar cok calarim ihale alirim onun hesabindalar Gözünüzü toprak doyursun
Valla cevdet beye oy verenler düşünsün, ben oy vermedim vicdanım çok çok rahat. Bunun yüzünden sadece Reise oy verdim, memleketime ülkeme partime yazık olmasın diye sırf bu tiplerden kurtulalım diye akpartiye oy vermedim. Yıllarca ekonomi bakanlığı yapmış birinin tecrübeyle sabittir ki halen milli ekonomik çıkarı yastık altına bağlıyor hem de geçtiğimiz yıl bu çağrı hiçbir işe yaramamasına rağmen.. 17 yıldır milli ekonomiyi güçlendiremediler zor günlerde vatandaşa avro usd leri bozun diye mi o koltuklarda oturuyordunuz?
Vergi afı imar barış yastık altı barışı bedelli askerlik barışı yastık altı barışı vallahi biz hep barışıyoruzda milyon dolarlar sizlerin tekerinde dönüyor yevmiyemizle ancak geçiniyoruz gibi ama daha aldanmayacağız bunu unutmayın bir parça toprak için kardeş kavgası yapan milletin cebine dokunmayın tavsiyedir hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer
Daha Düne kadar cag atlayan ülkeydik ne oldu da Birden milletin parasina göz diktiniz Para Babalari sizlersiniz vatan severlik diyordunuz cikarin paralarinizi mal varliklarinizi bizde sizi Görelim Bu millet nasil olsa koyun Gine otlatiriz hep ayni seneryo Sizler ne bu memlekete nede bu vatana layiksiniz Tek derdiniz koltuklariniza sermayeleeinize birsey olmasin Euro 6 dolar bugün 5.30 Allah bu memleketin yoksularin fakirlerin hesabini sizden alir insAllah
bence reis bi kural cıkarsin önce milletvekileri yastık altindaki servetini devletimize bağışlasınlasinlar emin olun ekonomi kaç ayda düzelir öyle lafta vatan sevgisi olmaz tüm milletvekilleri belediye baskanları tüm servetini bagışlasın hadi vatan sevginizi görelim
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
09.05.2025
17:21
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın