Adaylarımız projelerini paylaşacak | HABER YORUMLARI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz; Cumhurbaşkanımız yakın zamanda ulusal düzeydeki beyannamemizi de açıklayacak inşallah. Nasıl bir hizmet anlayışı ile hareket edeceğiz? Bütün bunlar o beyannamede olacak ama yetmez. Her bir belediye içinde o belediye adayımız mutlaka kendi yöresine ilişkin öncelikleri, projeleri çalışıp vatandaşlarımıza, seçmenlerimizle bunu paylaşacak.
liyakat demişken bence ak parti belediye adayı erdal beyi hemen değiştirin.belediyecilikten anlayan birini aday gösterin.yoksa yazık olacak.5 yil daha bingöl belediyesiz kalacak.
Sizin yüzünüzden Millet Akpartiye oy vermek istemiyor..Erdal Arıkan gibi değerli birini harcayacak bu millet. Siz orda oldukça bu millet akpartiden soğuyor..İstifa edin gidin bu millet bir nefes alsın..Erdal Arıkan belediye başkanı olsun..Yeğenini de al git Bingöl'den
@Misafir Kullanıcı feyzi berdibek bırakır mı zanediyorsunuz akparti başkan adayı mükemmel bir adamdır ama kendi iradesiyle hareket edemiyecek bu bir gerçektir
@Misafir Kullanıcı sen inanıyormusun belediye başkan adayının yeni projelerine. gel git işleriyle uğraşacak.bakan ve millet vekillerinin gel iş işlerini yapacaktır
Siyasi rakiplerini ekarte ediyosun kazım yusuf yucel kotkutata gibi turan buzgan gibi.helal olsun sana bizim sayemizde bi tutuurdun genel merkezde ipleri ele gidiyosun.ancak memlekete ismini okullara veresin.başka bir hiçsin bu kadar eline fırsat geçipte bu kadar geri kalmış deprem bölgesi bir ilde hiç birşey yapamayan biri olarak bingöl tarihindeki yerini alırsın.
Bu liyakatlılar her nedense hep senin oy vermeyen bölgenden çıkıyor.Genç, solhan, sekeran bölgesi ve diğer kuzey ilçeleri nedense liyakatlı adam çıkaramıyorlar cevdet by.
bingöl çevreyolu ipekyolu ticaret güzergahı uluslararası geçiş noktası konumunda olan bir stratejik bir öneme sahip bu projenin bir an önce hayata geçirilmesi bu şehrin geleceği için çok önemli
Çarşı merkezindeki birçok yaya yolu ve kaldırımı işgal eden araçlar nedeniyle halk yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor! Çözüm mü? Henüz icat edilmedi!
21.10.2025
16:13
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Millî Eğitim Bakanlığı, okul kayıtlarında adres dışı kayıtları önlemek için yeni bir sisteme geçileceğini duyurdu. Bakan Tekin, merkezi sınırlamayla kayıtların kontrol altına alınacağını ve taşra okullarındaki baskıların sona ereceğini belirtti.
21.10.2025
15:58
Ormangören: 'Sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkili erişim sağlanmalı'
DEM Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, beraberindeki parti heyetiyle Solhan Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette, doktor eksiklikleri, randevu sorunları ve hizmet kalitesinin artırılması gibi konular ele alındı.
21.10.2025
13:18
Bingöl'de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu suçundan 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Şahıs, cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:57
Bingöl'de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma tarafından yürütülen operasyonda 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:56
Sülbüs'ün zirvesinde görüldü
Normalde düşük rakımlarda görülen bu istilacı türün yüksek dağ ekosisteminde tespit edilmesi, uzmanlarca iklim değişikliği ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir gözlem olarak değerlendirildi.
21.10.2025
12:55
FETÖ Operasyonu: 286 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 50 ilde FETÖ'ye yönelik son bir aydır polis tarafından devam eden operasyonlarda 286 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
21.10.2025
12:54
Bingöl'de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de saman yüklü kamyonet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
21.10.2025
12:53
Bingöl Belediyesi sporcularından altın başarı!
Bingöl Belediyesi Yaşam Spor Kulübü, İller Arası Wushu Kung-fu Kupası'nda büyük bir başarıya imza attı. Sporcular, kendi kategorilerinde birincilik elde ederek Cumhuriyet Bayramı coşkusunu şampiyonlukla taçlandırdı.
20.10.2025
17:26
Bingöl'de iki aile Kur'an huzurunda barıştı
Barış töreninde konuşan Bingöl Valisi Usta, 'Oturduğunuz her yerde iyiliği, güzelliği, doğruyu anlatın. Fitne ve fesat varsa susturun' tavsiyesinde bulunurken, Ataoğlu da 'Haklı bile olsan bazen feragat etmeyi bilmelisin. Barış, işte o zaman rahmet getirir' vurgusunda bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın