Adaylarımız projelerini paylaşacak | HABER YORUMLARI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz; Cumhurbaşkanımız yakın zamanda ulusal düzeydeki beyannamemizi de açıklayacak inşallah. Nasıl bir hizmet anlayışı ile hareket edeceğiz? Bütün bunlar o beyannamede olacak ama yetmez. Her bir belediye içinde o belediye adayımız mutlaka kendi yöresine ilişkin öncelikleri, projeleri çalışıp vatandaşlarımıza, seçmenlerimizle bunu paylaşacak.
insanlarla resmen dalga geçiyorsunuz herşeyden habersiz gibi. yıllardır belediye imarı encümenleri çevreyolu imara girecek bu ay önümüzdeki ay diyerek orda toprak dönümünü milyona çıkardılar imarı yaptılar sonra ertelediler şimdi neyin peşindesiniz gerçekten merak ediyorum
bizim gördüğümüz bu memlekette herşeye engel olursunuz nezaman ki doğru bu iş yapılmasa iptal edersiniz tarım bakanlığının tarım alanından çıkardığı çevreyolunu hiç sebepsiz iptal ettiler sizde durum seyrettiniz bingöülün gelişimini istihdamını engelledeniz
bitti artık bingölde akp ye oy vermiyecez hayallerimizle oynadınız yıllardır çevreyolu imarını bekliyordu bu millet yanlış yaptınız size inananları yarı yolda bıraktınız
siz daha bingöldeki afatlar kültür mahalesınde kentsel dönüşümü hal edemediniz kirayı yarısını alıyoruz proje ne zaman başlayacak ne zaman bitecek meçul umarım en azında şu kira ları hal ederseniz
Yücel beyinde yığınla projesi vardı ne oldu? Hayata geçen tek bir projesi yok. Kentsel Dönüşümden yeller esiyor. Kent Meydanı, otoparklar hayal oldu!!!!
sayın vekilim görünüşünüz ve söylemleriniz tam şu an dediklerinizi yansıtmakta lakin halk perdenin arka tarafını yavaş yavaş gördükçe daha çok anlıyor Bingöl'ü mü, kendi çıkarınızı mı yoksa sizin hizmetkarlığınızı yapanları mı ön planda tuttuğunuzu? Eğer gerçekten Bingöl ve halkını önemsemiş olsaydınız bu dedikleriniz sözde olmzdı eyleme de dönüşürdü malesef ki Bingöl seçilmişlerin göz yumması ile yakınları tarafından yönetilmektedir ve liyakat sahibi değil kişiler değil sizin egemenliğiniz altında olan kişiler kurumlarda idarecilik yapmakta
'Kuaförler güzellik salonu gibi çalışamaz ama göz yumuluyor'
Bingöl'de Güzellik Salonu İşletmecisi Necla Gülek, bayan kuaförlerinin yetki alanı dışına çıkarak hizmet verdiğini belirtti ve defalarca yaptığı şikayetlerden dönüş alamadığını vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
23.02.2026
03:19
Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığına Özcan Gezer Atandı
Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen atamayla Özcan Gezer, Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı görevine asaleten getirildi. Özcan Gezer'in önümüzdeki süreçte ilçe teşkilatıyla birlikte yerel programlara, saha ziyaretlerine ve sosyal faaliyetlere ağırlık vereceği bildirildi.
23.02.2026
02:54
Karaarslan'ın 'Bingöl Masalları' Eseri Kitaplaştırıldı
Merhum Avukat Zihni Karaarslan'ın 1976'da kaleme aldığı lisans tezi, vefatının 4'üncü yılında yeniden basılarak okurla buluştu.
23.02.2026
02:53
Bingöl'de Veteriner Hekimler Odası Resmen Kuruldu
Yıllardır Elazığ'a bağlı faaliyet gösteren Bingöllü veteriner hekimler, kendi odalarını kurarak mesleki temsil gücünü il merkezine taşıdı. İlk Başkan Veteriner Hekim Yasir Gönç oldu.
23.02.2026
02:45
Bingöl'de Esnafa 'Yeşilay Elçileri' Ziyareti
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla kent merkezindeki esnafları ziyaret etti.
23.02.2026
02:44
Bingöl Dahil 28 İlde Siber Suç Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı
Son 5 günde düzenlenen operasyonlarda 181 kişi tutuklandı, yaklaşık 210 milyon liralık mal varlığına el konuldu. Operasyon listesinde Bingöl de yer aldı.
22.02.2026
04:22
Feci kaza! Bariyerleri aşıp karşı şeride geçti! 2 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan ve bariyerlere çarpan otomobil, takla atıp karşı şeride geçti. Kazada, sürücü ve yanındaki kişi ağır yaralandı.
22.02.2026
04:20
Baytemur'un Zazaca 'Qêriya Bêveng' Kitabı Çıktı
Şair ve yazar İsmail Baytemur'un 'Qêriya Bêveng / Sessiz Çığlık' isimli Zazaca hikâye kitabı yayımlandı.
22.02.2026
04:19
Bingöl'e Stadyumu için ödenek çıktı, ihale süreci başladı
Yeri ve kapasitesiyle uzun süredir kamuoyunda tartışılan Bingöl Şehir Stadyumu projesinde beklenen açıklama geldi. Vali Cahit Çelik, yeni stadyum için ödeneğin temin edildiğini ve ihale sürecine geçildiğini duyurdu.
22.02.2026
04:18
947 milyonluk vurgun ağı çökertildi!
Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 9 ili kapsayan dolandırıcılık operasyonunda, 'Forex yatırım danışmanlığı' vaadiyle milyonlarca liralık vurgun yaptığı belirlenen 16 şüpheli tutuklandı. Mali incelemelerde yaklaşık 947 milyon TL'lik para trafiği tespit edildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın