AK Parti, Bingöl milletvekili listesini açıkladı. 52 aday adayının başvurduğu süreçte AK Parti, üç isimle yola devam etme kararı aldı. İşte AK Parti'nin Bingöl milletvekili adayları...
Rezalet bir durum cevdet yılmaz dan memlekete fayda gelmez.akp bingöl de cevdeti aday göstermesi siyasi bir intihardır.Fevzi beyi seviyoruz.ama cevdet ten dolayı akp hayat ta oy vermem
Celal Ayrancı'yı harcayan bir partiden çıkardığı bu listeyi gayet normal karşılamak gerek. Zeki korkuatayi tanımam etmem , lakin diğer adaylar için Elazığ halkı ve torpilcilere hayırlı olsun derim
Korkutata ailesinin bir ferdi olarak bu yapılan eleştirileri dogru bulmuyorum bu ailede farklı fikirlere sahip olan aile bireyleri var korkutata ailesi bir aşiret deyildir aday olan akrabamız kendi kisisel tercihi aile kararı yoktur yorum yapan arkadaslar aileleri hedef almayın
@Misafir Kullanıcı Xalo boşver burda yazanları. Zeki Başkanı tanıyan tanıyor. Bürokraside görev aldığı süre içinde hiçbir zaman adı kirli işlere karışmamıştır. Derdi ihale fitne fesat olmamıştır. Kendimi nasıl saf ve temiz görüyorsam Başkanım benden daha saf ve dürüsttür. Derdi hiçbir zaman para olmayan değerlimizdir kendisi. Gencliler ve tavıjlar adam olmuş kendilerini nimetten sayıp sağa sola saldırıyorlar ağızlarinda salyalarıyla. Sadece hoşt diyorum. Sıkma canını Korkutatalar candır.
Siyaset kirli bir şey... Herkes kendi adamı olsun istiyor! Benimkiyse iyi değilse canı cehenneme! Maalesef Bingöl yıllardır böyle ve böyle de devam edecek!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
04.04.2026
00:49
Elektrik ve doğalgaza yüzde 25 zam yapıldı
EPDK, elektrik ve doğalgaza fiyat artışı yapıldığını duyurdu. Yüzde 25'lik zam, bugün itibariyle geçerli olacak.
03.04.2026
04:36
ÖTV'siz araç düzenlemesi Meclis'ten geçti
TBMM Genel Kurulu, yüzde 40 ve üzeri ortopedik engeli nedeniyle ehliyet alamayan vatandaşlara 10 yılda bir defaya mahsus ÖTV'siz araç alma hakkı tanıyan düzenlemeyi onayladı. Araçlarda 2.8 milyon TL limit ve yerlilik şartı aranacak.
03.04.2026
04:35
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edilen kanun teklifiyle sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
03.04.2026
04:33
Rençber Aziz'in 'Bingöl Dağları Dumandır' eseri TRT repertuarında
Bingöl'ün efsanevi halk ozanı Rençber Aziz'in Türkçe seslendirdiği 'Bingöl Dağları Dumandır' adlı eser, yapılan çalışmaların ardından TRT repertuarına alındı. Kardeşi Hasan Berdibek; 'Bu eser sadece bir türkü değil, aynı zamanda bu toprakların sesi ve abimin hatırasıdır' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın