AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 15 Ocak Salı günü saat 14.00'da Karşıyaka Spor Salonu'nda ilçe ve belde Belediye Başkan Adaylarını açıklayacak.
Zeki Korkutata'nın neyi eksikti de onu aday yapmadınız. Elinizi vicdanınıza koyun hak onun değil miydi? Milletvekilliği seçiminde onun oylarıyla 2 vekil çıkardınız en azından belediye'ye düşünebilirdiniz. ama tabi istemezsiniz güçlü birini değil mi? Bingölün siyasetine koyduğunuz ipotek bozulurdu güçlü bir aday olsaydı. Valla şahsım adıma diyorum ki size yeter artık... Siz kaybedin de kim kazanırsa kazansın... Bingölün kaybedecek birşeyi kalmamış zaten...
@Misafir Kullanıcı Yazık senin gibi gözü ve yüreği kör insanlar Bingölün Zeki KORKUTATA gibi çok değerli bir insanın seçilmesini engelledi. Bingöl kaybetti senin gibiler kaybetti farketmediğin gibi burada yorumlar yapıyorsun yorum yapmaya devam et senin gibiler kazansın ama yazık Bingöle Bingöl kaybetti
@Misafir Kullanıcı Allahtanki kurtuldunuz haliniz ortada ya kurtulmasaydınız ne yapacaktınız; ayrıca ak parti kimsenin babasının malı değil kim isterse orada siyaset yapabilir.
Hacı Ketenalp'i getirdiniz yok olmadı Serdar Atalay, o da olmadı Yücel Barakazi, yok yok o da olmadı Erdal ARIKAN.... Bizimle alay mı ediyorsunuz. Hepsini kendi iradenizle ve hiç kimseye sormadan getirmediniz mi , son adayınız gibi diğerleri de tepeden indirilmedi mi başımıza... Yeter artık kendi irademizle hareket etmek istiyoruz ve bu sefer öyle yapacağız. Adayları değiştirerek başarısızlığınızı perdeleyemezsiniz. Kabul edin belediyecelik konusunda çuvalladınız Bingöl'de... Ziya Buyankara gibi bir ismi harcamayın , yazıktır memlekete, yazıktır Bingöle, yapmayın etmeyin...
16 yıldır akp oy verdik ailece ama siz bu işkur da bunaltınız ya.. hep adamcılık inan size karşı kim güçlüse o partiye oy vercez hdp... işkurdan kim çıktıysa gidin size onlar oy versin..
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın