Ak parti'nin sürpriz bingöl listesi | HABER YORUMLARI
Seçime katılacak olan partiler bugün saat 17.00'a kadar, aday listelerini YSK'ya ilettiler. AK Parti'nin Bingöl listesi, Bingöl'de sürprizle karşılandı. AK Parti'nin Bingöl adayları Cevdet Yılmaz, Eşref Taş ve Şahin Bingöl şeklinde oldu. BDP'nin Bingöl'deki bağımsız adayı İdris Baluken olurken; CHP'nin Bingöl'deki listesinde Zeki Korkutata, Süleyman Batga ve Mesut Kayaoğlu yer aldı. MHP Bingöl'de Ahmet Celayir, İbrahim Kadri Zengin, Ömer Kemal Timur ile yarışacak. SP'den ayrılıp HAS Parti'yi kuran Numan Kurtulmuş'un Bingöl'de yarışacak adayları ise; Ali Rıza Bozkurt, Ayhan Hatusaru ve Asıf Çetin.
Ben aday adayların içerisin de bu kadar düzgün insanlar (Hadi Topraktan, Abdulhakim Koçin, Maruf Okuyan gibi) olduğu halde, özellikle bula bula bunları bulmalarını hazetmiyorum.
Temayül ama neye göre kime göre..bana göre envere vermemeleri doğrudur...Muhittin Ağırbaş oranın saygı değer bir insanı verilse fena mı olurdu?Aynı zamanda M.hadi topraktan da öyledir..Temayül deyip deyip durmayın unutmayın ki abdurruhman anıkı kimse tanımıyordu ama 3 temayül oyuyla seçilmişti...ayrıca biz temayüllerde ne tür pisliklerin döndüğünü de biliyoruz
Bingöl halkının temayülde oy verip 1. ve 2. sırada seçtiği Enver Fehmioğlu ve Abdulhakim Koçin'den herhangi biri bağımsız bile seçime girmiş olsalardı yine de bu 3 adaya karşı kazanma şansları %100 idi. Fakat onlar haksızlığa bile uğramış olsalar yine de büyüklüklerini gösterip seçime girmediler. Çünkü onların amaçları sadece meclise girmek değil, asıl amaçları halkına hizmet etmekti. Onlar bazıları gibi küçük hesaplar yapmadıllar. Büyüklüklerini gösterdiler.
Bingöl halkı dürüsttür. Adı yolsuzluğa, rüşvete, yalana bulaşmış bir insana oy vermez ve onu meclise göndermez. Bunun sorumlusu da Bingöllüler değil, bu adayı Bingöl listesinde gösterilmesine sebep olan Bingöllu yetkili Zat'tadır. İnşallah bu sefer 3-0 olmaz da bu konuda sorumluluğu olanlara bir ders olmuş olur.
@bingöl sevdalısı rumuzlu arkadaşın yazdıkları doğruysa vay Bingöl'ün haline. Bu listenin oluşmasında rol oynayan Zat'ın da en az onun kadar vebalı vardır. Artık mecliste de kolkola beraber çalışırlar.
Sanırım mevcut adayımız Karlıova da mevcut Ak Parti oylarını da süpürüp bağımsız adayların kapısına biriktirecek. Bazı bakan beylerin de desteğiyle. Haydi hayırlısı. Bakalım bu kadroyla oyları koruyabilecek misiniz?
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
09.05.2025
17:21
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın