Ak parti'nin sürpriz bingöl listesi | HABER YORUMLARI
Seçime katılacak olan partiler bugün saat 17.00'a kadar, aday listelerini YSK'ya ilettiler. AK Parti'nin Bingöl listesi, Bingöl'de sürprizle karşılandı. AK Parti'nin Bingöl adayları Cevdet Yılmaz, Eşref Taş ve Şahin Bingöl şeklinde oldu. BDP'nin Bingöl'deki bağımsız adayı İdris Baluken olurken; CHP'nin Bingöl'deki listesinde Zeki Korkutata, Süleyman Batga ve Mesut Kayaoğlu yer aldı. MHP Bingöl'de Ahmet Celayir, İbrahim Kadri Zengin, Ömer Kemal Timur ile yarışacak. SP'den ayrılıp HAS Parti'yi kuran Numan Kurtulmuş'un Bingöl'de yarışacak adayları ise; Ali Rıza Bozkurt, Ayhan Hatusaru ve Asıf Çetin.
muhittini de enveri de sattılar ikisi de vardı vallahi billahii..boş boş tartışmayın birlik olun..iki değerli insan yarışta liste dışı kaldı...boş boş konuşmanın anlamı yok ikisi de satıldı resmen..keşke ikisinden birine verilseydi..
yaw bırakın boş işleri.ekmeğinize bakın.yaşlanıpta,ele güne muhtaç olduğunuzda etrafınızda tek bir dost bile bulamayacaksınız.şimdiden geleceğinizi kurtarın.ne yusufu ne kazımı..bunlardan hayırmı gelir.bunları geçen mitingte bütün bingöl yuhaladı.başbakanda o gün notunu aldı.ve şutladı.helal olsun başbakana.
zoruna gitmesin enverin ya da feyzinin paralı yorumcusu..gerçekler aynen budur..ayrancı+feyzi+kazım üçlüsünün komplosuna kurban gitmiştir muhittin ağırbaş..biz gerçekleri anlatacağız milet gerçekleri bilecek...kimsenin zoruna gitmesin..bazı yorumcular demiş ki bahri keskinle goronlarda oturup delege oyu istemeye benzemiyor bu işler..vallahi doğru demiş..aynen imzamı altına atıyorum sorarım enver kahvelerde oturmaktan başka ne yaptı milletin ayağına girdi pis işlere karışıp birinci çıktı.anti kazımcıdır sadece garip oyu var enverin başka ne var
Hocam Hollandadan Ahmet Yener.Duydum çok üzüldüm..Muhittin hocam demek ki sizin için hayırlısı buymuş..Bu millet elbet size hizmet şansı verecektir ben buna yürekten inanıyorum..Saygılarımla Ahmet yener...
Muhittin Bey yok diye arkadaşa sesleniyorum..Asıl olmayan enverdi...gidip goranlar kahvesinde oturarak millete çay dağıtarak kimse aday olmasını beklemesin içi boş bir reklam yapmıştı bu işler kahvede oturarak bahri keskinle milletin ayağına gidip delege oyu istemeye benzemiyor..iş genel merkezde bitiyor..genel merkezde sadece eşref ile muhittin vardı..altta çok ciddi iddialar var..bunları milletin takdirine bırakıyorum..memlekete hayırlı olsun..
enver de eşref de muhittin de vardı..kimse kimseyi yanlış bilgilendirmesin...kısmet eşref taşaymış..altta bir arkadaş çok bomba bir iddia ortaya atmış..hacı ketanalp da cuma günü muhittin ağırbaş 2.sırada diyordu..aklıma yattı bu işte bir komplo olabilir..neyse herşey için hayırlısı olsun..
hadi k.ovaya aday verdin peki niye ercan arslan olmadı.yusuf bey ,ercan arslandan bi daha alabilrmiyidi listeyi.arkadaşlar herşey oraya çıkıyor.durum netleşiyor.
SAYIN YUSUF BEY TEBRİK EDİYORUM; çok güzel bi liste hazırlamıssınız siz ve ekibiniz!siz bi daha velik çıkacagızımı sanıyosunuz.bu yaptıgınız hiç unutulmayacaktır.dalga geçtiniz bingölle.
sayın başbakımızı kim yönlendirmişse helal olsun bdp vekil cıkartırdı. eşref taş hocamızı tanımaz bingöl halkı ama şahin bingöllü çok ama çok iyi tanır görev yaptığı mevkide cekinmeden en ufak atamalarda rüşvet isteyen biri kendileri(zübük zade filmini bilen bilir) sayın bakanımız cevdet yılmaz bey gibileri lazım bingölümüze cevdet bey gibi biri daha olsa bingöl hak ettiği yere gelirdi.tek başına ne yapsın yinede yaptığı çok şey var.şahin bingöl ne yapacak ha alacagı rüşvetlerle belki bingölle birşeyler yapar o yönden isabetli bi karar .
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
15.01.2026
19:37
BÜ ile Arıcılar Birliği Arasında Önemli İş Birliği
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği arasında Bingöl balının kalite ve marka değerini artırmaya yönelik üç yıllık protokol imzalandı.
15.01.2026
18:49
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 482 gram metamfetamin ele geçirilirken 1 şüpheli ise tutuklandı.
15.01.2026
18:43
Bingöl'de karla mücadele çalışmaları sürüyor
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan yüzlerce köy yolu ulaşıma açılırken 77'sinde ise çalışmalar sürüyor.
15.01.2026
18:23
Emekli maaşı zammına zam geldi!
En düşük emekli aylığını 16 bin 881 liradan 20 bin liraya çıkaran madde, TBMM Plan Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Bu ay emekli maaşları bu rakam üzerinden yatacak. En düşük emekli aylığına böylelikle yüzde 18,48 oranında zam yapılmış oldu. Şimdi gözler bayram ikramiyesine döndü.
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın