Ak parti'nin sürpriz bingöl listesi | HABER YORUMLARI
Seçime katılacak olan partiler bugün saat 17.00'a kadar, aday listelerini YSK'ya ilettiler. AK Parti'nin Bingöl listesi, Bingöl'de sürprizle karşılandı. AK Parti'nin Bingöl adayları Cevdet Yılmaz, Eşref Taş ve Şahin Bingöl şeklinde oldu. BDP'nin Bingöl'deki bağımsız adayı İdris Baluken olurken; CHP'nin Bingöl'deki listesinde Zeki Korkutata, Süleyman Batga ve Mesut Kayaoğlu yer aldı. MHP Bingöl'de Ahmet Celayir, İbrahim Kadri Zengin, Ömer Kemal Timur ile yarışacak. SP'den ayrılıp HAS Parti'yi kuran Numan Kurtulmuş'un Bingöl'de yarışacak adayları ise; Ali Rıza Bozkurt, Ayhan Hatusaru ve Asıf Çetin.
muhittini de enveri de sattılar ikisi de vardı vallahi billahii..boş boş tartışmayın birlik olun..iki değerli insan yarışta liste dışı kaldı...boş boş konuşmanın anlamı yok ikisi de satıldı resmen..keşke ikisinden birine verilseydi..
yaw bırakın boş işleri.ekmeğinize bakın.yaşlanıpta,ele güne muhtaç olduğunuzda etrafınızda tek bir dost bile bulamayacaksınız.şimdiden geleceğinizi kurtarın.ne yusufu ne kazımı..bunlardan hayırmı gelir.bunları geçen mitingte bütün bingöl yuhaladı.başbakanda o gün notunu aldı.ve şutladı.helal olsun başbakana.
zoruna gitmesin enverin ya da feyzinin paralı yorumcusu..gerçekler aynen budur..ayrancı+feyzi+kazım üçlüsünün komplosuna kurban gitmiştir muhittin ağırbaş..biz gerçekleri anlatacağız milet gerçekleri bilecek...kimsenin zoruna gitmesin..bazı yorumcular demiş ki bahri keskinle goronlarda oturup delege oyu istemeye benzemiyor bu işler..vallahi doğru demiş..aynen imzamı altına atıyorum sorarım enver kahvelerde oturmaktan başka ne yaptı milletin ayağına girdi pis işlere karışıp birinci çıktı.anti kazımcıdır sadece garip oyu var enverin başka ne var
Hocam Hollandadan Ahmet Yener.Duydum çok üzüldüm..Muhittin hocam demek ki sizin için hayırlısı buymuş..Bu millet elbet size hizmet şansı verecektir ben buna yürekten inanıyorum..Saygılarımla Ahmet yener...
Muhittin Bey yok diye arkadaşa sesleniyorum..Asıl olmayan enverdi...gidip goranlar kahvesinde oturarak millete çay dağıtarak kimse aday olmasını beklemesin içi boş bir reklam yapmıştı bu işler kahvede oturarak bahri keskinle milletin ayağına gidip delege oyu istemeye benzemiyor..iş genel merkezde bitiyor..genel merkezde sadece eşref ile muhittin vardı..altta çok ciddi iddialar var..bunları milletin takdirine bırakıyorum..memlekete hayırlı olsun..
enver de eşref de muhittin de vardı..kimse kimseyi yanlış bilgilendirmesin...kısmet eşref taşaymış..altta bir arkadaş çok bomba bir iddia ortaya atmış..hacı ketanalp da cuma günü muhittin ağırbaş 2.sırada diyordu..aklıma yattı bu işte bir komplo olabilir..neyse herşey için hayırlısı olsun..
hadi k.ovaya aday verdin peki niye ercan arslan olmadı.yusuf bey ,ercan arslandan bi daha alabilrmiyidi listeyi.arkadaşlar herşey oraya çıkıyor.durum netleşiyor.
SAYIN YUSUF BEY TEBRİK EDİYORUM; çok güzel bi liste hazırlamıssınız siz ve ekibiniz!siz bi daha velik çıkacagızımı sanıyosunuz.bu yaptıgınız hiç unutulmayacaktır.dalga geçtiniz bingölle.
sayın başbakımızı kim yönlendirmişse helal olsun bdp vekil cıkartırdı. eşref taş hocamızı tanımaz bingöl halkı ama şahin bingöllü çok ama çok iyi tanır görev yaptığı mevkide cekinmeden en ufak atamalarda rüşvet isteyen biri kendileri(zübük zade filmini bilen bilir) sayın bakanımız cevdet yılmaz bey gibileri lazım bingölümüze cevdet bey gibi biri daha olsa bingöl hak ettiği yere gelirdi.tek başına ne yapsın yinede yaptığı çok şey var.şahin bingöl ne yapacak ha alacagı rüşvetlerle belki bingölle birşeyler yapar o yönden isabetli bi karar .
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Yeni karayolları trafik kanunuyla hız sınırı aşımında uygulanan yüzde 10 toleransın kaldırılacağı söyleniyordu. İçişleri Bakanlığı gündem yaratan iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasına göre yüzde 10 tolerans kalkmayacak.
15.10.2025
19:47
Bingöl'de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi. Toplam 3 şahıs hakkında ise adli işlemelere başlandığı aktarıldı.
15.10.2025
19:20
Arıkan: 'Depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız'
Deprem Master Planı Çalıştayı'nda konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'İlk Deprem Master Planı'nı hazırlayan illerden biri olacağız ve bu plan kapsamında şehrimizi depreme hazırlayacağız. Hep birlikte depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız.'
15.10.2025
19:03
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı kapsamındaki tercih başvuruları, 17- 21 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 24 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
15.10.2025
13:54
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
Operatörler yarın düzenlenecek 5G ihalesini beklerken cep telefonu 5G ile uyumlu olmayan ve bu özelliği kullanmak isteyen 63 milyon abone telefonlarını değiştirmek zorunda kalacak.
15.10.2025
13:49
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Karlıova İlçesi'nde toplamda 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli şahıs yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
15.10.2025
13:40
Trafik cezalarında yüzde 10 tolerans kalkıyor
Trafik cezalarında kapsamlı değişikliklere gidecek düzenleme bu hafta TBMM'ye sunulacak. Değişiklikle radar cezalarında sürücülere tanınan 'yüzde 10'luk tolerans payı' tamamen ortadan kaldırılacak. Hız sınırını 1 km dahi geçen sürücüye para cezası kesilecek.
15.10.2025
13:34
Ahlaka aykırı durumlara hapis cezası geliyor
11. Yargı Paketi'nin kamuoyuna yansıyan 9. maddesine göre, alenen cinsel ilişki, teşhircilik, eşcinsel evlilik, doğuştan gelen cinsiyete aykırı davranışlara özendirme gibi suçlara hapis cezası verilecek.
14.10.2025
22:04
Okullarda eşzamanlı deprem tatbikatı
Bingöl'de '13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü' kapsamında, kent genelinde 54 okulda eş zamanlı olarak deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.
14.10.2025
13:55
Belgin: 'Engellilerin sorunları görmezden geliniyor!'
Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Murat Belgin, kentte engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak adımların atılmadığını, belediye, kent konseyi ve ilgili kurumların görevlerini yerine getirmediğini belirterek yetkilileri sorumluluğa davet etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın