Bingöl Belediyesi, Genç Caddesi üzerinde bulunan askeriye duvarının yıkımını gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Arıkan; 'Tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Genç Caddemizi genişleterek, yeni imar yollarımız ve yol genişletme çalışmalarımızla çarşı merkezimizin çehresini değiştireceğiz' dedi.
reklam değil icraat lazım, mevcut yolları onardınız mı yeni yollar vaad ediyorsunuz ??? memlekette düzgün 1 yol bile yok, her hafta yol yapım görselleri paylaşılıyor ama nedense yollar bir türlü düzelmiyor. acaba dış mihraklar mı bozuyor yolu ?
yıkılan bu duvarın diğer kalan askeri lojmanların tümü kalkması lazım hem ticari alan ve şehrin önü açılmış olur birde askerlik şubesinin duvarı yıkılması lazım orası çok sıkıntılı yol duvar tam yolun içinde bu yolunda bir an yapılması lazım.
tarihi bir ana tanıklık ediyoruz derken? Burası Berlin duvarı gibi bişi miydi? iyiki askeriye vardı yoksa oraları da birileri çoktan işgal etmişti. en azından belediyeye bina yapıldı, yol genişledi, belki birazcık da halk için yeşil alan falan yapılır.
Neden bu AKP ve rantiyeci ilişkisi beni tedirgin ediyor? Neden sevinmem gereken bir habere aha yeni rant ve talan alanı diye sevinemiyorum? Memleketi de vatandaşın temiz duygularını da mahf ettiniz.
İhalesini yaptığınız köprü peyzaj işinin keşif bedeli 20.000.000 TL olarak hesaplanmış. Bu uçuk rakamla köprüye nasıl bir yatırım yapılacak bilmiyorum ama bu rakamı duyduğumda aklımda deli dolu sorular...
@Misafir Kullanıcı 20 değil 26 ihalede 20 ye gitti sen maliyetler ne kadar oldu biliyor musun ihale içeriğinde ne var biliyor musun günaha girme seni de yazık bak yapma aklında deli sorular varsa gel sana zekice cevaplar verelim selametle
Şehrin tek kış turizm merkezi olan ve bölgeden çok sayıda ziyaretçi ağırlayan Hesarek Kayak Merkezi'nde ulaşım sorununun hemen her yıl yaşanması ziyaretçilerin tepkisine neden olurken, şehrin yöneticilerinin duruma duyarız kalması da sert bir dille eleştiriliyor.
04.02.2023
20:52
Seçim öncesi fitne uyarısı...!
Yaklaşan seçim öncesi aile bireylerini fitnelere karşı dikkatli olmaları hususunda uyaran Solaxan Aşireti Aile Büyükleri, siyasi tercihlerden dolayı kırgınlık ve küskünlük olmamasını da istedi.
03.02.2023
18:10
'Prestij Meselesi' vizyona girdi
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönettiği 'Prestij Meselesi' bugün vizyona girdi. Filmde, Bingöllü hemşehrilerimiz Yusuf Buyankara ve Cahit Balat da yer alıyor.
03.02.2023
16:49
131 köy yolunun açılması için çalışmalar sürüyor
Bingöl'de dün etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle kapanan 131 köy yolunda İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları sürüyor.
03.02.2023
16:47
60 yaşındaki hasta, 3 saatlik çalışmayla hastaneye ulaştırıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Keklikdere Köyü'nde rahatsızlanan 60 yaşındaki hasta, Genç Kaymakamlığı İlçe Özel İdaresi ekiplerinin 3 saatlik yol açma çalışması sonucu hastaneye götürüldü.
03.02.2023
16:46
EYT teklifi komisyondan geçti
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz; 'EYT kapsamında emekli olanlardan çalışmaya devam edenlere 5 puan prim desteği, taşerondan kadroya geçenlerde zorunlu emekli olma şartının kaldırılmasını içeriyor.'
03.02.2023
16:44
'Zamlı maaşlar ilk aydan enflasyona ezdirildi'
Eğitim Gücü Sen Bingöl İl Temsilciliği; 'Öğretmenlerimizi sefalete mahkûm eden enflasyon verileri karşısında öğretmen ve emekli öğretmenlerimizin maaşlarına en az %50 oranında zam yapılması en elzem ihtiyaçtır.'
02.02.2023
16:50
73 kilogram kaçak tütün ele geçirildi
Bingöl'de jandarma tarafından yol kontrol noktasında durdurulan bir araç içinde yapılan aramada, 73 kilogram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi.
02.02.2023
16:48
Ağaç, park halindeki aracın üzerine düştü
Bingöl'de etkisini gösteren kar nedeniyle ağırlığa dayanamayan bir ağaç, park halindeki aracın üstüne devrildi.
02.02.2023
13:58
Yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı
Bingöl'de yoğun kar ve tipi nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada 12 kişi yaralandı
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın