Bingöl Belediyesi, Genç Caddesi üzerinde bulunan askeriye duvarının yıkımını gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Arıkan; 'Tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Genç Caddemizi genişleterek, yeni imar yollarımız ve yol genişletme çalışmalarımızla çarşı merkezimizin çehresini değiştireceğiz' dedi.
reklam değil icraat lazım, mevcut yolları onardınız mı yeni yollar vaad ediyorsunuz ??? memlekette düzgün 1 yol bile yok, her hafta yol yapım görselleri paylaşılıyor ama nedense yollar bir türlü düzelmiyor. acaba dış mihraklar mı bozuyor yolu ?
yıkılan bu duvarın diğer kalan askeri lojmanların tümü kalkması lazım hem ticari alan ve şehrin önü açılmış olur birde askerlik şubesinin duvarı yıkılması lazım orası çok sıkıntılı yol duvar tam yolun içinde bu yolunda bir an yapılması lazım.
tarihi bir ana tanıklık ediyoruz derken? Burası Berlin duvarı gibi bişi miydi? iyiki askeriye vardı yoksa oraları da birileri çoktan işgal etmişti. en azından belediyeye bina yapıldı, yol genişledi, belki birazcık da halk için yeşil alan falan yapılır.
Neden bu AKP ve rantiyeci ilişkisi beni tedirgin ediyor? Neden sevinmem gereken bir habere aha yeni rant ve talan alanı diye sevinemiyorum? Memleketi de vatandaşın temiz duygularını da mahf ettiniz.
İhalesini yaptığınız köprü peyzaj işinin keşif bedeli 20.000.000 TL olarak hesaplanmış. Bu uçuk rakamla köprüye nasıl bir yatırım yapılacak bilmiyorum ama bu rakamı duyduğumda aklımda deli dolu sorular...
@Misafir Kullanıcı 20 değil 26 ihalede 20 ye gitti sen maliyetler ne kadar oldu biliyor musun ihale içeriğinde ne var biliyor musun günaha girme seni de yazık bak yapma aklında deli sorular varsa gel sana zekice cevaplar verelim selametle
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
25.08.2026
02:59
MEB'den 81 ile 'Milli Dayanışma' genelgesi
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde 81 ile genelge gönderdi. Genelge kapsamında okullarda milli birlik, beraberlik, anayasal vatandaşlık ve 'kardeşlik hukuku' temalı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalar eğitim yılının ilk haftasıyla sınırlı kalmayacak, yıl boyunca sürdürülecek.
25.08.2026
02:58
Canını kurtardı, hurda yüklü aracı hurdaya döndü
Bingöl'ün Genç ilçesinde yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlanan hurda yüklü kamyonetin sürücüsü, kazadan araçtan atlayarak hafif yaralı kurtuldu. Kamyonet ise hurdaya döndü.
25.08.2026
02:57
Bingöl'de kırsal alanda yangın paniği
Genç ilçesine bağlı Yayla köyü kırsalında çıkan yangın, ekiplerin koordineli müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
25.08.2026
02:56
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Bingöl merkez Saray Mahallesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Bingöl Üniversitesi'nin Türkçe ve İngilizce olarak hazırladığı e-bültenler, üniversitenin akademik ve bilimsel çalışmalarından sosyal faaliyetlerine kadar birçok gelişmeyi kamuoyuyla buluştururken, kurumun dijital arşivini de güçlendiriyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın