Okuyun işte sevdiğiniz adamın kitabındandır. tabiki cesaret edip okursanız.
Abdullah Öcalan, Allah'a ve dine dair görüşlerini, &';Özgür Yaşamla Diyaloglar” isimli kitabının 257. sayfasında ise şöyle anlatıyor: &';Lise dönemlerinde büyük felsefik bunalımı yaşadım. Tanrı ile savaşı verdim, bu savaştan başarı ile çıktıktan sonra yarı Tanrı oldum.”
Hesabınıza gelmeyince iftira oluyor alın size kaynak veriyorum cesaretiniz varsa açıp okuyun . Desteklediğiniz insanın zihniyetini görün. Öyle bol kepçeden atmak kolaydır.
Terörist başı Abdullah Öcalan, Sanat ve Edebiyatta Kürt Aydınlanması” isimli kitabının 153. sayfasında şunları söylüyor: Yukarıda Tanrı olsaydı, beni yine yanlış yola sevk edecekti. Allah da Kürtler için değildir, Kürtleri şaşırtıyor. Kürtlerin Allah'ı da onları yanlış yola sevk ediyor.
bir defa doktor idris çok değerli biri.... başhekimliği haketmişti...ama ne olduysa ağır dayılarınız devreye girdi olamadı... sizin gibi satılmış birine ne hizmeti yapsın söyler misin... hizmet diyorsun , 2 dönemde akp ne hizmeti yaptı söyler misin... sen de onlardan rant elde eden birisin ki bunları söylüyorsun.... inşallah ALLAH U TEALA yüzünüzü bu kez kızartır da kendinize çeki düzen verirsiniz, yoksa bu şekilde sırtınıza semer vuran çok olur ona göre.... sözüm @1212'ye....
bdp gibi yobaz, gericiliğe ve şiddete meyilli olan, doğu insanının onları desteklediğini zanneden ancak mitingde gördüğünüz gibi katılanların 2/3 ünün dışradan ve reşid olmayan kişilerle gövde gösterisi yapmaya çalışan namert bir partisiniz.yarın sandığa gömülecek ve sesinizi ebediyen keseceksiziniz.
kimleri kandırıyorsunuz dışardan insanları getirerek mitinglerinizi kalabalık gösterilerek bunların hepsi bingöllüdür diyerek yalan mı? Utanın be doktor sen bingölü savunacakmışsın ?mademki öyleyse bingölde dr yokken sen neden burda bingöle hizmet etmek yerine diyarbakırı seçtin.Tabi sana baş hekimliği vermedikleri için bilmediğimizi mi sanıyorsun.Bırakın artık bu yalanlarınızı boş laflara karnımız tok.Biz konserlerle,molotoflarla,taşlarla sopalarla geçinen bir halk değiliz.göreceksiniz sandığa nasıl gömüleceksiniz.inş.......
Doğru sizlerin seçim sonrasındaki projeleriniz hazır.En büyük projeleriniz molotof kokteyler ve halkına taş atmaktır başka ne projeleriniz olabilir ki ! sanki milletin derdine deva mı olacaksınız ancak huzurlu bir ortamımız vardı ,onuda bize çok gördünüz bizi hakkariye benzeterek gecek gündüz huzursuzluk çıkarmak için çaba sarfedeceksiniz.Dine gelince sizler demediniz mi bizim dinimiz zerdüştülüktür,bizi zorla müslüman ettiler,camileri,imamları protesto eden siz değilmidiniz,kürtçe ezan okuyan siz değilmiydiniz,hangisi yalan
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III Programı kapsamında 2026 yılı çağrı takvimini duyurdu. Toplam 241 milyon avro bütçeli destek programına 81 ilden başvuru yapılabilecek. Arıcılığın destek dışı bırakıldığı belirtildi.
30.03.2026
03:10
Bingöl'de Stratejik Alanlarda Ortak Çalışma Protokolü
Bingöl Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında; kuantum teknolojileri, savunma sanayii için ileri malzeme geliştirme, otonom İHA yazılımları, yapay zekâ algoritmaları ve akıllı tarım uygulamaları gibi kritik alanlarda ortak projeler yürütülmesi hedefleniyor.
30.03.2026
03:09
Bingöl Esentepeliler İlk ve Yeni Muhtarını Seçti
Bingöl merkezin 16. mahallesi olarak kuruluşu ilan edilen Esentepe Mahallesi, ilk seçimini yaptı. Mahalle Muhtarlığı için sandığa giden Esentepelilerin tercihi Gafur Ulcay oldu.
30.03.2026
03:08
Genç Murat Aslanları'ndan büyük başarı
Türkiye Kano Federasyonu tarafından Munzur Çayı'nda düzenlenen şampiyonada Bingöl temsilcisi Genç Murat Aslanları Spor Kulübü, Türkiye ikinciliği elde ederek kente gurur yaşattı.
30.03.2026
03:06
12 Bingölspor'da Şampiyonluk İçin Son Viraj!
12 Bingölspor, deplasmanda Niğde Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip, kalan 3 haftada sadece 1 puanla şampiyonluğunu ilan edebilecek.
30.03.2026
03:04
Atıl alan Gençlik Yaşam Merkezi'ne dönüştürüldü
Bingöl Üniversitesi bünyesinde atıl alanın yeniden dizayn edilmesiyle hayata geçirilen Gençlik Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Merkez, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmayı hedefliyor.
29.03.2026
13:25
Tiryaki: 'Yatırıma Değil, Talana Karşıyız'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki, Solhan'da yapılması planlanan GES projesine tepki gösterdi. Tiryaki, projenin mera alanlarını olumsuz etkileyeceğini belirterek kamuoyunu duyarlılığa çağırdı.
29.03.2026
13:11
Bingöl'de siber suçlara karşı bilgilendirme çalışması yapıldı
Bingöl'de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
29.03.2026
12:55
Bingöl'ün doğa harikası Çır Şelalesi misafirlerini ağırlıyor
Bingöl'de bulunan ve karların erimeye başlamasıyla birlikte coşan Çır Şelalesi, ziyaretçilerini ağırlıyor. Bölgeyi ziyaret eden Vali Cahit Çelik; 'Tüm doğa severleri bu şelaleyi görmeye davet ediyorum' dedi.
27.03.2026
19:42
Bingöl'de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni trafik düzenlemeleri ele alındı. Artan kaza ve yaralanma sayıları dikkat çekerken, denetimlerin sıkılaştırılması ve sürücü hatalarının azaltılması hedefleniyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın