Bayram, 'Şehrimizin depreme ve afete hazırlıklı hale gelmesi gerekiyor' | HABER YORUMLARI
Uzmanların Bingöl'de büyük bir deprem beklendiğine yönelik çeşitli uyarılarda bulunduğunu belirten AK Parti Bingöl Belediye Başkan aday adayı Dr. Alican Bayram, 'Şehrimizin depreme ve afete hazırlıklı hale gelmesi gerekiyor. Biz de yerel yönetimlere talip olduğumuz için deprem eylem planı ve afet eylem planı üzerinde çalıştık' dedi.
Hakikatten proje açıklıyor aday projeyi eleştirsenize memleket kazansın. Siz adayınız kazansın diye bel altı vurma derdindesiniz. Kıt zihniyetiniz batsın. İki kelimeyi bir araya getiremeyen fikir üretemeyen adayınızdan memleket kurtulsun.
Çirkin bingol siyaseti adam proje açıklıyor eleştirenler kendi qdayi seçilsin diye projeyi konuşmuyor. Adaya tek laf edemiyorlar projesini eleştirecek kapasite yok ama bel altı vuruyorlar. Alican beyi hayatımda 1 kere bile görmedim. Ama tavsiyem bu yorumları kale almasın üretmeye devam etsin
@Misafir Kullanıcı ÖNCELİKLE BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPMAN SUÇTUR. SAVCILIKTA BUNUN KARŞILIĞI VARDIR BİLESİN. ŞOFÖRLER KENDİ NAM VE HESABINA ÇALIŞIR ONLARIN SİGORTALARININ OLUP OLMADIĞINI ALİ BAYRAM DEĞİL TRAFİK ŞUBE VE SSK SORGULAR TAKİBİNİ YAPAR.
@Misafir Kullanıcı Kişinin kalbi nasılsa dili de aynı şeyleri söylermiş. Sen görmek istediğini gerçektende görmek istesen görürsün. Şimdi sana ne anlatsam ne söylesem boş.
bingöl üniversitesinde kadrosu beden eğitiminde,lisansı kamu yönetimi. demekki Çapak dönemi torpiliyle alındığını gösteriyor. baba zaten oda başkanlığına kazık çaktı ordada irtibat var zaten. şehri hep 3-5 torpilli aile güdümünde tutumaya çalışıyor mevcut iktidar sayesinde.
@Misafir Kullanıcı Alican Bayram üniversiteye ilk yerleştiği tarihte rektör ibrahim çapak değildi. Giyasettin Baydas idi. Egerki birine çamur atacaksan geçmişi iyi araştır ona göre davran. Öyle uzaktan çamur atmakla olmaz bu işler.
@Misafir Kullanıcı Ben sana cevap vereyim. Alican hoca iki üniversite bitirdi. Yerel yönetim Rekreasyonu ve Kamu yönetimi. Rekreasyon turizm fakülteleri ve spor bilimlerinde olan bir bölüm. Yüksek lisans ve doktorasını ise Rekreayson yönetimi üzerine yaptı.
Helal olsun en azından siyasete kalite ve rekabet getirdin.Projelerle konuşmayı hatırlatın.Denenmişleri bırakalım artık Dr.Alican Bayram a güveniyoruz.
Genç ilçesinde yapımı süren 16 Derslikli İnönü Ortaokulu inşaatından gönderilen fotoğraflarda, bazı betonarme taşıyıcı elemanlarda boşluklar ve açığa çıkan donatı demirleri görülüyor. Görüntüler, yapı kalitesine ilişkin soru işaretleri oluştururken, yetkili kurumların teknik inceleme yapması çağrısı yapıldı.
06.08.2026
17:39
Bingöl'de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de kaybolma riski taşıyan Alzheimer hastalarına yönelik başlatılan proje kapsamında ilk etapta 65 kişiye akıllı takip cihazı teslim edildi. Mobil uygulamayla anlık konum takibi yapılabilecek cihazların, olası kayıp vakalarında hastalara daha kısa sürede ulaşılmasını sağlaması hedefleniyor.
06.08.2026
17:28
Bingöl'de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl-Muş karayolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
06.08.2026
17:04
Arıkan: 'Konforlu Ulaşım, Güçlü Altyapı İçin Çalışıyoruz'
Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarını sahada inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Vatandaş yapılan çalışmayı değil, o çalışmanın hayatına kattığı konforu hatırlar' diyerek, ulaşım yatırımlarında kalıcı ve güvenli çözümleri öncelediklerini söyledi. Arıkan, bu sezon yaklaşık 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirileceğini belirtti.
06.08.2026
16:54
Sigaraya bir ZAM daha!
Sigara fiyatlarındaki artış sürüyor. Ağustos ayının ilk haftasında JTI grubuna yapılan zammın ardından bu kez PM grubu sigaralara 10 TL zam geldi. Güncellemeyle gruptaki en ucuz sigara 120 TL, en pahalı sigara ise 140 TL'ye yükseldi.
06.08.2026
15:42
Bingöl'de Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
06.08.2026
14:32
Seven: 'Bölgemiz İçin Tarihi Fırsat Pencereleri Açılıyor'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TBMM'ye sunulan 12 maddelik Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşme Yasası'nın bölge için yeni bir dönemin kapısını aralayacağını söyledi. Seven, 'Terörün gölgesinde kaybedilen yılların ardından bölgemizin üretim, yatırım ve istihdam potansiyelinin yeniden canlanacağına inanıyoruz' dedi.
05.08.2026
20:20
AFAD'dan Hak Sahipliği Askı İlanı: Başvurular Başladı
Bingöl AFAD İl Müdürlüğü, 6 Şubat depremleri sonrası hak sahipliği sürecine ilişkin iki aylık askı ilanını yayımladı. Belirlenen şartları taşıyan vatandaşlar, 3 Ekim 2026'ya kadar gerekli belgelerle başvuruda bulunabilecek.
05.08.2026
19:54
Bingöl, ANALİG Atletizm Grup Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm 2. Etap 4. Grup Müsabakaları, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Bingöl'de düzenlenecek. Organizasyonda 16 ilden 209 sporcu madalya mücadelesi verecek.
05.08.2026
19:38
Bingöl'de İki Farklı Noktada Yangın Paniği
Merkez ve Solhan ilçesinde çıkan orman ile mera yangınları, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınların çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın