Daha modern bir Bingöl için kısa, orta ve uzun vadeli planlama yaptıklarını belirten Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, belediyenin borç miktarını da açıkladı. Arıkan, ihalesi yapılan projeler için de ödenek sorununa dikkat çekti; 'Söz konusu işlerin yapımı için herhangi bir parasal kaynağın olmadığı da tarafımızca görülmüştür.'
2019 tili butcesi icin belediyedeki sube mudurluklerine ozellikle de kultur mudurlgunuze dudak ucuklattiracak bir butce verilmisti. Madem para yok birakin israf yapmayi, madem kaynak yok ne diye bol keseden secimleri kazanirsak bunu bunu yapacagiz dediniz? Bir iftar icin istanbullara kadar gidiyorsunuz onlara butce var millete hizmette yok diyorsunuz ...
Kentsel dönüşümün seçilecek başkan için kucağına bırakılan atom bombası olduğunu söylemiştik. Allah yardımcınız olsun. TOKİ'ye devredilmezse yapılamaz, devredilirse de hak sahipleri kabul etmez. Vatandaşın imzaladığı anlaşma Toki değildi zira.
Eski başkan döneminde belediyeye ne kadar kaynak aktarılmış ve ne kadar iş yapılmış bunlarında açıklanması gerekir diye düşünüyorum eğer bir yol süzlük varsa hesap verilsin umarım bi açılma yapilacaktir
En acil bir şekilde kaldırım işgalleri ve kaçak yapılarla mücadele edilmeli ayrıca trafik sorunun çözülmesi için ivedilikle çok katlı otoparklar yapılmalı.
Erdal bey kültür mahallesinin yolları köy yollarından beter durumda bu konuyla alakalı bir planınız varmı acaba özellikle sizinde oturduğunuz sitenin önündeki cadde çok kötü durumda.
@Misafir Kullanıcı çok güzel bir yere değinmişsin kardeşim ama yeni asfalt yapılacağını bekliyorsan daha çok beklersin. İnalı mahallesinde ( Askerlik şubesinin önünden aşağı giden yol da aynı durumdaydı ama yine asfalt yapılmadı herzamanki gibi yapılan tek şey YAMA.
Bingöle şehir demek için bin şahit lazım kaldırımlar işgal altında halk otobüsü yok trafik alt üst olmuş bir tane kapalı otopark yok yollar köstebek yuvasına dönmüş susuzluk var yani Bingöl ölü bir kenti andırıyor adeta Erdal Başkan bunların üstesinden biraz zor gelir diye düşünüyorum.
Bingöl maalesef yaşanabilir bir kent olmaktan çıkmış bir görüntüsü var sorunlar ve sıkıntılar aşılacak gibi durmuyor belediye bir borç batağında zaten beş yılı daha heba oldu memleketin yazık oldu yaşam kalitemiz sıfır bu şehirde!!!
Bingöl enkaz olmuş vaziyette seçimden önce demiştik Erdal bey seni zor bir süreç bekliyor diye ama bizi dinlemedin enkazı devraldın ve ne yazıkki bu enkazın altında kalacaksın yazık ettin kendine Başkan..
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
12.12.2025
05:38
Bingöl merkezli terör operasyonunda 12 gözaltı
Bingöl merkezli 4 ilde eş zamanlı düzenlenen terör operasyonlarında 12 şüpheli gözaltına alındı.
12.12.2025
05:37
Bingöl dahil 52 ilde tefecilere operasyon: 179 gözaltı
Bingöl'ün de aralarında olduğu 52 ilde, tefecilere yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 179 şüpheli yakalandı.
10.12.2025
08:05
Bingöl Basın Konseyi'nden Ankara'da Yoğun Temas Trafiği
Şehrin sorunları ve basında kurumsal gelişim çalışmaları Ankara gündemine taşındı. Bingöl Basın Konseyi, şehrin en kritik gündem başlıklarından olan Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile Saray Mahallesi'ndeki bağımsız dönüşüm sürecine ilişkin hazırlanan ayrıntılı raporları da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'a sundu.
10.12.2025
08:04
Salona damga vuran bağış Sedat Peker'den
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın da katıldığı gecede 12 Bingölspor'a verilen toplam destek 28 milyon TL'ye ulaşırken, Sedat Peker'in yaptığı 3 milyon TL'lik bağış büyük yankı uyandırdı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın