Daha modern bir Bingöl için kısa, orta ve uzun vadeli planlama yaptıklarını belirten Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, belediyenin borç miktarını da açıkladı. Arıkan, ihalesi yapılan projeler için de ödenek sorununa dikkat çekti; 'Söz konusu işlerin yapımı için herhangi bir parasal kaynağın olmadığı da tarafımızca görülmüştür.'
2019 tili butcesi icin belediyedeki sube mudurluklerine ozellikle de kultur mudurlgunuze dudak ucuklattiracak bir butce verilmisti. Madem para yok birakin israf yapmayi, madem kaynak yok ne diye bol keseden secimleri kazanirsak bunu bunu yapacagiz dediniz? Bir iftar icin istanbullara kadar gidiyorsunuz onlara butce var millete hizmette yok diyorsunuz ...
Kentsel dönüşümün seçilecek başkan için kucağına bırakılan atom bombası olduğunu söylemiştik. Allah yardımcınız olsun. TOKİ'ye devredilmezse yapılamaz, devredilirse de hak sahipleri kabul etmez. Vatandaşın imzaladığı anlaşma Toki değildi zira.
Eski başkan döneminde belediyeye ne kadar kaynak aktarılmış ve ne kadar iş yapılmış bunlarında açıklanması gerekir diye düşünüyorum eğer bir yol süzlük varsa hesap verilsin umarım bi açılma yapilacaktir
En acil bir şekilde kaldırım işgalleri ve kaçak yapılarla mücadele edilmeli ayrıca trafik sorunun çözülmesi için ivedilikle çok katlı otoparklar yapılmalı.
Erdal bey kültür mahallesinin yolları köy yollarından beter durumda bu konuyla alakalı bir planınız varmı acaba özellikle sizinde oturduğunuz sitenin önündeki cadde çok kötü durumda.
@Misafir Kullanıcı çok güzel bir yere değinmişsin kardeşim ama yeni asfalt yapılacağını bekliyorsan daha çok beklersin. İnalı mahallesinde ( Askerlik şubesinin önünden aşağı giden yol da aynı durumdaydı ama yine asfalt yapılmadı herzamanki gibi yapılan tek şey YAMA.
Bingöle şehir demek için bin şahit lazım kaldırımlar işgal altında halk otobüsü yok trafik alt üst olmuş bir tane kapalı otopark yok yollar köstebek yuvasına dönmüş susuzluk var yani Bingöl ölü bir kenti andırıyor adeta Erdal Başkan bunların üstesinden biraz zor gelir diye düşünüyorum.
Bingöl maalesef yaşanabilir bir kent olmaktan çıkmış bir görüntüsü var sorunlar ve sıkıntılar aşılacak gibi durmuyor belediye bir borç batağında zaten beş yılı daha heba oldu memleketin yazık oldu yaşam kalitemiz sıfır bu şehirde!!!
Bingöl enkaz olmuş vaziyette seçimden önce demiştik Erdal bey seni zor bir süreç bekliyor diye ama bizi dinlemedin enkazı devraldın ve ne yazıkki bu enkazın altında kalacaksın yazık ettin kendine Başkan..
12 Bingölspor Fırtınası Devam Ediyor! Zirvede Fark 5'e Çıktı
Ligin 8. Haftasında konuk ettiği Mardin temsilcisi Mazıdağı Fosfatspor'u bitiş düdüğüne dakikalar kala kaydedilen golle mağlup eden 12Bingölspor, haftayı 3 puanla kapatmakla kalmayıp, en yakın rakibi Niğde Belediyespor'la aradaki puan farkını 5'e çıkararak rahat bir nefes aldı.
25.10.2025
16:47
Bingöl'de 750 öğrenciye forma desteği
İstanbul'da faaliyet gösteren BİNYAD Derneği tarafından başlatılan 'Çocuklarımız Formasız Kalmasın' kampanyası kapsamında Bingöl'deki 750 öğrenciye forma hediye edildi.
24.10.2025
19:23
Bingöl'de Aile Şenliği Coşkusu
Bingöl Valiliği SYDV tarafından düzenlenen 'Aile Şenliği'ne katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, ailelere doğum ve evlilik desteklerini duyurdu. Şenlikte çocuklar için de renkli aktiviteler yer aldı.
24.10.2025
18:39
Bingöl'e 31 hekim atandı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'İlimize atanan tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor, 125. DHY kurası ile yapılan bu atamaların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.
24.10.2025
17:05
Bingöl'de İUP kapsamında Bin kişi alınacak
Başvurular 27-30 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 04 Kasım 2025 tarihinde çekilecek. Program 10 Kasım 2025 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.
24.10.2025
16:44
Bakan Yardımcısı Yenigün Bingöl'de nikah şahitliği yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Bingöl'de 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi'nden yararlanan çiftin nikah şahidi oldu.
24.10.2025
16:06
Komisyon uygun gördü! Bingöl'de ekmeğe yeni zam!
Bingöl'de birçok kurum ve kuruluş temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından uygun görülen ekmek zammı, Fırıncılar Federasyonu'nca da kabul edilerek yürürlüğe girdi. Somun ekmek 12, pide ekmek 18 TL'ye çıktı. Elazığ'dan ve Muş'tan da sorduk. Değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!
24.10.2025
16:05
Motorine zam geliyor
Brent petrol fiyatlarında yüzde 5'i aşan yükselişin ardından akaryakıt fiyatlarına da zam haberi geldi. Son yaşanan gelişmelere göre, akaryakıt ürünlerinden motorinin litre fiyatına bu gece itibariyle zam yapılması bekleniyor.
24.10.2025
16:04
Bingöl'de 6 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.10.2025
17:08
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden 'Kitap Okuma Atölyesi'
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi 'Kitap Okuma Atölyesi' etkinliğinin ilki, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi ve yazar Zeynep Başçı'nın 'Evlilik Orucu' adlı kitabı ile gerçekleştirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın