'Bilim, iletişim ve proje esaslıyız' | HABER YORUMLARI
Bayar: 'Bireysel ihtiraslardan arındırılmış, üretim odaklı yaklaşımları önceleyip ekip ruhuyla hareket edilen bir süreci başlatmak, halkın sosyoekonomik beklentilerine karşılık olacak projelerin geliştirilmesi ve her alanda liyakatli kadrolarla kalkınmayı tabandan başlatıp yukarı yönlü bir ivmeyle geleceğe taşıma hedefimiz var.'
Öncelikle Elazığdan çok değerli hemşehrim,devrem ferhat bayar hocama saygılar sevgiler.Bu arada adım mehmet ferhat hocam bingöl için biçilmiş kaftandır.Kendisini yakından tanıyan biri olarak şunu söylemek isterim eğer ferhat hocam aday olursa bingöl sınıf atlar.Amacı kesinlikle makam mevki olmayan bingöl için elinden geleni yapacağına inandığım adam gibi adam.
@Misafir Kullanıcı Bu ne kendini bilmezliktir. Bu adamın eğitim camiasına kattığı değeri yedi sülaleniz bir araya gelse yapamamıştır. Git de birlikte çalıştığı insanlara sor. Kendi adaylarınızı öne çıkaracaksınız diye başkalarına iftira mı atmaya başladınız. Allah'tan da mı korkmadınız?
Kazanan hangi aday veya adaylar olursa olsun umarım ilk işleri önceki vekillerin atadığı idarecileri görev almak olur. İlk önce SGK İl Müdürünün görevden alınması memleketin bekası için çok önem arz etmektedir. Kayınbiraderine sırtını dayamış haksızlık ve zulüm ediyor. Şu anki aday adayları inşallah şimdiki idarecilere pabuç bırakmazlar.
'Dost kara günde belli olur' derler. Ben Ferhat Hocama şahidim. Ülkemizin her kara gününde birlikte omuz omuzaydık. Elazığ depreminde, Bingöl depreminde, Maraş depreminde, mazlum coğrafyalarda yan yanaydık. Ferhat hocam devletin kara gün dostudur. Allah yolunu açık etsin.
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel insan. Senin gibi kıymetli insanlar bu göreve talip olmaktan imtina ettikleri için çok şey kaybetti bu ülke. Yüce Mevlam yolunu da bahtını da açık etsin inşaallah....
Bingöl'ün yetiştirdiği büyük değerlerden... Eğitim ve sivil toplum camiasında yaptığı işlerin haddi hesabı yok. Dokunmadığı, değer katmadığı alan yok. Bu adamın ışığının bütün Bingöl halkının farkında olması gerekiyor. Yer verilmezse büyük kayıp olur. Sadece Bingöl'de değil, dahil olduğu her platformda adından söz ettirmiş biridir. Allah yolunu açık etsin, Bingöl adına hayırlı bir gelecekte kendisini var etsin. Tüm gücümüzle hocamızın vizyonunu anlatacağız inşallah.
Dolu dolu bir kariyer ve aktif bir yaşam.. Umarım çıktığın bu yol hayırlara vesile olur ve hazırladığın projeleri bir an önce hayata geçirme fırsatı bulabilirsin..
Dolandırıcılar bu kez UETS üzerinden gönderilmiş gibi görünen sahte e-postalarla vatandaşları hedef alıyor. Uzmanlar, 'Mahkemeden tebligat geldi' mesajlarıyla gönderilen bağlantılara kesinlikle tıklanmaması gerektiği konusunda uyarıyor.
10.08.2026
00:21
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanunla, şehit aileleri ve gazilere yönelik aylık ve ek ödemelerde artış yapılacak. Düzenleme, vazife malulleri ile 15 Temmuz ve terör olaylarında yaralanan bazı kişilere yeni haklar getiriyor.
10.08.2026
00:21
Vali Çelik, Karlıova'daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Karlıova'nın Yiğitler köyünde yapımı süren 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, eğitim yatırımlarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
10.08.2026
00:20
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Imperial Tobacco grubundaki sigaralara yeni zam geldi. Güncellenen fiyat listesine göre bazı ürünlerin satış fiyatı 130 liraya yükselirken, zamlı tarifeler 10 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
10.08.2026
00:18
MHP Adaklı'da Antlı İle 'Devam' Dedi
MHP Adaklı İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet Resul Antlı yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilirken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
10.08.2026
00:16
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Kalium ve Miliamall AVM'lerinde kurulan tanıtım stantlarında aday öğrencilere bölüm, kampüs yaşamı ve kariyer olanakları hakkında doğrudan bilgi veriliyor.
10.08.2026
00:15
Bingöl Valiliği 'lokal imalat kusuru' dedi
Genç ilçesindeki 16 derslikli İnönü Ortaokulu inşaatında ortaya çıkan beton görüntülerine ilişkin tartışmaların ardından Bingöl Valiliği açıklama yaptı. Valilik, beton dökümünün teknik şartnamelere uygun gerçekleştirildiğini, tespit edilen boşlukların ise lokal imalat kusuru olduğunu bildirdi.
10.08.2026
00:14
Bingöl'de aranan 15 kişi yakalandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi de yer aldı.
07.08.2026
17:49
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Geleneksel Bal Hasadı Şenliği'nde, Avrupa Birliği ve Türkiye coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın hasadı gerçekleştirildi. Programa YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
07.08.2026
17:17
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yatırım programı kapsamında kent genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni imar alanlarında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları güçlendirilirken, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemeleri de eş zamanlı yürütülüyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın