Çok iyi bir atama olmuş Bingölde tüm kurum müdürlerinin dışardan atama yapılması Bingöl için daha hayırlıdır. Yeter artık hep kibirle bakıyorlar daire müdürleri yakınları babalarının çiftliği gibi kulanıyor çok iyi bir haber diyer kurum müdürleride değişir inşallah Allah devletimizden razı olsun..
Gerçekten düşünülmeden yazılan bazı mantıksız yorumları hayretler içerisinde okuyorum biz bingöl toplumu olarak neden hep adamcılık bölgecilik zihniyeti ile hareket ediyoruz bize liyakat sahibi tecrübeli işi bilen vatandaşa zorluk çıkarıp mağdur etmeyen kanunları uyguluyan eşit adaletli namuslu şerefli onurlu haysiyetli vicdan sahibi samimi dürüst yöneticiler lazım bize şunun bunun adamı şu bu bölgeli eş dost akrabaya torpil yapan liyakatsız yöneticiler lazım değil yeni atanan müdür beyin görevi hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın darısı bingöldeki diğer kurumların başına
Adam daha bingöle gelmeden verip barıştıydınız yaaa çok ayıp liyakatsiz kişileri getirip burda müdür yaparsan olacağıma bu yani kimse kusura bakmasın liyakatsiz işi bilmeyen kişi asla istemiyoruz
Kredi Yurtlar Kurumu ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortak noktaları var da bizmi bilmiyoruz, yani Kasap gelsin Eczacılık yapsın bunada liyakat diyelim, siz bilirsiniz yapacak bi şey yok.
@Misafir Kullanıcı güzel söyledin de bingöl de hangi kurumun başındaki kişiler kendi branşları altından gelmişler söylermisiniz anlamadığım neden bu kadar zorunuza gidiyor ?
Çok yerinde bir karar.. milli eğitim müdüründen sonra yabanci yeni bir ik müdürü.. bu şehir öyle siyaset kokuyor ki müdürler emirleri altındaki temizlikçi ye çaycı ya iş yapamaz hale geldi. Sebebi ne siyasilerin en ufak olaya müdahale edecek pozisyona gelmesi.. bırakın kardeşim İŞ YAPACAK ÇALIŞACAK İNSANLAR GELSİN... sizde site/gazete/ basın olarak arkasında durun.
Söz konusu yer için son dönemlerde ismi geçen ve bu memlekette her daim işiyle ön planda olan bilgili, donanımlı, nezaket ve güleryüzlü liyakat sahibi kaç kişi var? 2.bir ismi sayamazsınız ama şunu göremiyorsunuz giden bu şehir ve şehrin geleceği. Yeni gelen arkadaşı da tanımıyoruz inşallah işin ehli ve bu memlekete hizmet şiarını ülkü edinmiş birisidir. Zamanla doğrumu yanlış mı göreceğiz inşallah ama bedelini yine bizim çocuklarımız ödeyecek sanki. Bir cümlede karton STK'lara, sizden olmayan herkes kötü, herkes kaka. Unutmayın, Peygamberimi (sav) Kabe'nin anahtarını liyakat sahibine vermişti
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
15.05.2026
20:21
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın