Uydukent Atletizm pisti sahi türübünü çöktü yapan Musa Berdibekti sanirım devlet dönüp şunu diyebilmeli ey berdibek senin yaptığın trubün çöktü gel bu şu kadar yıl dayanmadı telafi et diyebilmeli be zaza
Hayırlı uğurlu olsun memleketimize hükümetimizin verdiği bu kararı sonuna kadar destekliyorum. Statükocu lar yine iş başında bakıyorum rantlari kesilecek ya ondan hadi bakalım artık yeni bir dönem başlıyor diğer il müdürleri de başka illerden atanacak yakın zamanda bekleyin ve görün..
Kesinlikle çok isabetli bir atama olmuş Bingöl'lu müdürlerin pratiği ortada hepsi ahbap çavuş ilişkiler kapsamında kendi çevresini ihya etmenin peşinde bence diğer il müdürlerinin de yabancı olması lazım ilimizin refahi ve huzuru için elzemdir.
Aksaray'dan ithal adam getirmek de nedir bu atama başka bir ilde olsa kıyamet kopardı ama bizde millet oh olmuş Bingöllü biri gelmemiş diyor yaw ne nankörsünüz bizde ki bu yabancı hayranlığı ne olacak
Bingöllü olup müdürlük yapabilecek arkadaşlar vardı ne yazık ki siyasiler istemediler onları, siyasilerin gönderdiği isimler ise haklı sebeplerden ötürü VETO yedi. Gsb çok iyi atamalar yapıyor, yeni görev hayırlı olsun müdür beye.
Koca memlekette goreve layik biri yokmus demek yada mevcut listede siyasetleri guclu adaylar arasindan secim yapilamadigi icin il disindan getirilmistir buyuk ihtimalle
Birileri mevcut belediye başkanı hakkında konuşuyor . Gençlik spor il müdürü olduğu zaman tesisleşmede eyvallah ama gel gör ki o tesislerde ne spor yapıldı nede başarılı sporcular için branşlara destek verildi. Karşıyaka spor salonu antrenman olarak kullanılmıyor ( Vip kişiler hariç )
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
04.11.2025
14:58
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi, çevre dostu yatırımlarla hem doğayı koruyor hem de kendi bütçesiyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Güneş enerjisi santrali ve evsel atıklardan elektrik üreten belediye, tıbbi atıkları güvenle steril ederek her yıl milyonlarca liralık gelir elde ediyor.
04.11.2025
14:18
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Defalardır iptal edilen ihaleler nedeniyle yenilenemeyen Bingöl Havaalanı PAT sahaları, yeniden ihaleye çıkıyor. Yaşanan ihale iptalleri, kamuoyunda yanıtı merak edilen bir soruya dönüşüyor: 'Kime vereceklerine karar mı veremiyorlar?'
04.11.2025
11:10
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi güncellendi. Yeni tarifeye göre kira davası açmak için avukata 30 bin lira, bu davayla ilgili icra için 9 bin lira, tahliye için ise 20 bin lira ödenecek.
04.11.2025
10:54
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre bisiklet, motosiklet, traktör ve elektrikli bisiklet kullananlara eldiven ve koruyucu gözlük gibi ekipman kullanma zorunluluğu geldi. Motosiklette arka tarafta oturan kişi de gözlük ve eldiven takacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın