Bingöl havaalanı inşaatı'nda muamma | HABER YORUMLARI
1995 yılında yapımına başlanan, yapımında bir türlü yol alınamayan, yeniden ihale edilen ve Haziran 2010'da bir daha temeli atılan Bingöl Havaalanı İnşaatı'nda, alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Ancak üst yapı çalışmalarıyla ilgili henüz herhangi bir çalışma yapılmadı. Bu durum havaalanın belirtilen zamanda açılmayacağı kuşkusunu beraberinde getirdi.
bunu nasıl malzeme olarak kullanmadı hayret.burdan yetkılılere seslenıyorum.bıngol halkı konusmaz kım ne derse uzmeden ıncıtmeden ıtahat eder.ama zamanı yerı gelınce sesınıde duyurmasını bılır.eh ıste kendımızı kandırmayalım havalımanı derız 20 yılda olur.bırde ucagı beklerız 25 yıl olduk gıttık oyuzdendeden bekle bıngol bekle bekle bekle bıngol bekle...
Gelen deh deyıp gecıyor.anlamadıgım konu;bu havalımanı batıda olsa chp mhp x partıler.kendılerını oldururdu.hele medya yerden yere vururdu.ee tabı koskoca bıngöl.yapmakla bıtmez.depremde okadar parayla bıngol ınsaa edılırdı.oda yapıldı dogru parayla satılmak uzere.bın verılır.bın alınır.ya benım anlamadıgım.bu zamana kadar chp ak partıden hep sıkayetcı.
Gercekten bazi arkadaslari anlamakta zorluk cekiyorum.Bingöl,le havaalanini cök gören bazi akli yetmezler türüyor.Bingöl halkinin seyahatte ne kadar düskün oldugunu galiba haberleri yok.Bu gün Malatya; Elazig,Diyarbakir ve Erzurum dahil olmak üzere yolcularinin yüzde 25 i Bingöl halki temsil ediyor.Artik günümüzün zamanin ne kadar önemli oldugunun farkina varmamiz gerekir.Ben her seyahat ettigim zaman acaba ne kadar zaman tesaruf edebilirim diye acentalarin önünde 20 dakika beklemek istemiyorum.Bingöl, halki yillarca sömürüldü yeter artik.
Şimdi diyelimki kuruldu..Ya kardesim Sunexprees diyarbakır yerine bingöle uçarmı 100km yanındaki şehire ucsa bile dolduramaz ucakları..Yada pegasus elazığ yerine bingöle ucarmı ucsa bile dolduramaz ne olur anlatayımm..türk hava yollarına ait rj 100 ler yani en kücük ucaklar haftada 1 kez istanbulda bir kezde ankaradan kalkar..Senin vatandaşının yarısından fazlası yeşilkartlı hangi parayla uçağa binecek hemşerimm....hava için ayrılan para daha iyi yatırılmada kullanılmalı ölü yatırım olmamalı..üni kuruldu gördükk 600 liraya gençlere ev :)))
SAYIN SEDAT YOLTMEZ SENİN KAFAN DAHA YONTULMAMIŞ GALİBA.ÇOK (geri) DÜŞÜNÜYORSUN DUR Bİ HAVAALANI YAPILSIN SEN YİNE GİT ELAZIĞA ORDA SANA BİNSİNLER SEN DE UÇAKLARINA BİN OLUR MU.DEVLET HAVAALANI YAPIYOR GİDEN PARA SANA MI BATIYOR?????
arkadaslar bingol havaalani bilerk yapmiyorlar cunku onunde secim war ondan dolayi yarin bingole geldiklerinde sizin havaalani yapiyoruz derler dogal gazda getirmiyorlar her secimde biseyleren bingol halkini kandirmak icin bahane yapiyorlar bugun kimse demez nerde dogal gazimiz halbuki dogal gaz rusyadan geliyor kigiden geciyor onu kimse soylemez
SEN KİMSİN DE DİYORSUN BİNGÖLE HAVAALANI YAPMAYA KARŞISIN ULAN HEP ELAZIĞA,ERZURUMA,DİYARBAKIRA GEBE Mİ YAŞAYACAĞIZ BİNGÖL BUGÜN HAVAALANI OLSAYDI EN AZ ANKARAYA İSTANBULA BİR UÇAKL KALKAR.GEREK YOKMUŞ DİYEN ŞAHIS
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 81 ildeki müdürlüklere 'acil' ibareli bir yazı gönderdi. Şap hastalığında yaşanan artış nedeniyle, ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.
01.07.2025
13:10
Bingöl Basın Konseyi'nden karikatür tepkisi!
Açıklamada; 'İnançlara hakaret eden, toplumsal barışı zedeleyen ve vicdanları yaralayan bu tarz yayınları en güçlü şekilde kınıyor, hem hukuki hem ahlaki sorumluluğun takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz' vurgusunun altı çizildi.
01.07.2025
11:28
Bingöl'de aranan suç makinesi yakalandı
Polislerin şok baskınıyla çembere alınan şahıs kıskıvrak yalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
01.07.2025
11:18
Türkiye yanarken Bingöl'de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye'nin birçok ili sıcaktan kavrulurken 1940 rakımlı Karlıova'da kış yeniden geldi. Soğuklar nedeniyle ilçedeki kahvehaneler sobaları tekrar kurup yakmaya başladı.
01.07.2025
11:08
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.
01.07.2025
11:02
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 5 bin 990 kök kenevir ele geçirildi.
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın