Bingöl Milletvekillerinden Tıp Fakültesi Açıklaması | HABER YORUMLARI
AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, STK'ların Bingöl'de tıp fakültesi açılması ile eğitim ve araştırma hastanesi açılması taleplerine ilişkin açıklamada bulundular. 'Gündemimizdeki bir konudur! Altyapı hazırlamadan açtık demek olmuyor! Yukarı çıkabilmek için önce merdiven yapılacak' diyen milletvekilleri, atılan ve atılacak adımları ise şöyle sıraladılar;
TIP FALÜKTESİNİN çıkmasına engel olan herkes bingölün kaderiyle oynuyor.kendi çoluk çocuğunun torunlarının akrabalarının gelecekteki sağlık durumuyla oynuyor.
Bizim kaderimizi Elazığ belirlesin bize tıp ne gerek.bizde açılırsa onlar nasıl iş yapacaklar.onlaron kapısında kim sürünecek.yada bizim yerel özel 2 hastane nasıl iş yapacak.
Bir duruma göre Önceki dönem rektörü ile Elazığ rektörü Cevdet by i ziyaret ediyorlar.tıp konusu açılıyor Cevdet by elazığ rektörün soruyor Bingöl de tıp olur mu diye oda olmaz diyor.konu kapanıyor.
Ya arkadaşlar yorum yaparsanız bilinçli yapın.yazıyı okuyan ve anlayan yapsın.bakyorum ne okuduğunu anlamış alakası yorumlar var.Byrada tıp fakültesinin açılmasını zamana yaymak isteyen 2 vekilimi var.Altyapıdan bahsediyorlar yani inanmıyorlar.Ama rektör inanıyor.işin başındaki Prof olan rektör alabileceklerini inanıyor ama biri sağlık memuru öteki ilkokul mezunu vekillerimiz kendilerince siyaset tiyatrosu çeviriyorlar işi zamana yaymak istiyolar.kaybedecek 1 dk yok.tam zamanıdır.
@Misafir Kullanıcı Sağlık Bakanlığında müsteşarlık yapmış birine sağlık memuru diyorsun. Acaba sen sağlık Bakanlığında memurluk yapabilir misin? Önce kendi mesleğini de bi yaz istersen sonra eleştir.
@Misafir Kullanıcı Senin sağlık memuru deiğin kişi hem ilahiyat fakültesi mezunu hemde hukuk fakültesi mezunu ayrıca uzun yıllar sağlık bakanlığında bürokratlık yapmış birisi
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu. '2026 yıl sonu enflasyon hedefimiz yüzde 16' diyen Yılmaz, yüzde 3.3 büyümeyi öngördüklerini söyledi.
16.10.2025
14:08
Sigaraya zam mı geldi? En ucuz sigara kaç TL oldu?
Tütün ürünlerine bir zam daha geldi. 16 Ekim 2025 itibarıyla sigara fiyatlarına ortalama 5 TL zam yapıldı. Ayrıca Resmi Gazete'de yayımlanan son düzenleme tütün bağımlılığıyla ilgili oldu. Yeni yayınlanan yönetmelikle birlikte Aile Sağlığı Merkezlerinde 'Sigara Bırakma Polikliniği' açılabilecek.
15.10.2025
20:11
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Yeni karayolları trafik kanunuyla hız sınırı aşımında uygulanan yüzde 10 toleransın kaldırılacağı söyleniyordu. İçişleri Bakanlığı gündem yaratan iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasına göre yüzde 10 tolerans kalkmayacak.
15.10.2025
19:47
Bingöl'de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi. Toplam 3 şahıs hakkında ise adli işlemelere başlandığı aktarıldı.
15.10.2025
19:20
Arıkan: 'Depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız'
Deprem Master Planı Çalıştayı'nda konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'İlk Deprem Master Planı'nı hazırlayan illerden biri olacağız ve bu plan kapsamında şehrimizi depreme hazırlayacağız. Hep birlikte depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız.'
15.10.2025
19:03
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı kapsamındaki tercih başvuruları, 17- 21 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 24 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
15.10.2025
13:54
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
Operatörler yarın düzenlenecek 5G ihalesini beklerken cep telefonu 5G ile uyumlu olmayan ve bu özelliği kullanmak isteyen 63 milyon abone telefonlarını değiştirmek zorunda kalacak.
15.10.2025
13:49
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Karlıova İlçesi'nde toplamda 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli şahıs yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
15.10.2025
13:40
Trafik cezalarında yüzde 10 tolerans kalkıyor
Trafik cezalarında kapsamlı değişikliklere gidecek düzenleme bu hafta TBMM'ye sunulacak. Değişiklikle radar cezalarında sürücülere tanınan 'yüzde 10'luk tolerans payı' tamamen ortadan kaldırılacak. Hız sınırını 1 km dahi geçen sürücüye para cezası kesilecek.
15.10.2025
13:34
Ahlaka aykırı durumlara hapis cezası geliyor
11. Yargı Paketi'nin kamuoyuna yansıyan 9. maddesine göre, alenen cinsel ilişki, teşhircilik, eşcinsel evlilik, doğuştan gelen cinsiyete aykırı davranışlara özendirme gibi suçlara hapis cezası verilecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın