Ak parti Bingöl de iyi bir oy aldı. hizmete bakılsaydı 1 milletvekili bile çıkaramazdı. Ak partinin Bingöl e yaptığı bir şey yoktuki, 2 milletvekilini az gören arkadaşlarımız var, halka saygılı davranalım lütfen. Milletvekillerimiz Bingöl için hayırlı olsun.
Bingöl seçmeni için 2007 den bu yana ne gibi değişiklik oldu da tercihini bu sefer bağımsız adaydan yana kullandı..anlamak çok güç..Seçilen aday gidip hizmet getirip,işsizimize çözüm üretebilecek mi.??
herkesin demokratik hakkıdır seçme ve seçilme hakkı. ancak bingöl için 2-1 iyi bir sonuç değil. belki 3. aday zayıftı ancak bağımsız adayın aldığı yüksek oylar baştan belli olan herşeyi gün yüzüne çıkardı. geçmiş olsun, bundan böyle bingöl de hakkari, şırnak ve diğer güneydoğu illeri gibi muameleye hazırlansın. kepenk kapattırmalar, olaylar, şehir eşkıyaları vs. vs. allah yardım etsin bingöl halkına
biz kuzey ilceleri olarak hic bir zaman bingolun herhangi bir adayini kendi ilcelerimizde gormek istemiyoruz.bingol halki ikiyuzluluk yapmistir.solhana tekrar aday verilmedigi icin secimi boykot ediyorlar ve oy kullanmiyorlar.bingol merkez kendisi yurtsever veya kurt sevdalisi oldugu icin degil sadece zaza adaylari cikarmak pesinde...baluken bingole kapak olur gorursun.bingol halki ak parti hizmetlerini hak etmiyor .....
herkes bingölün vekilini görecek! 9 yıldır bingöl için meclis kürsüsünden bingöl için tek kelime edemeyen vekiller İDRİS HOCAyı seyretsinler... bir arkadaş demiş ki bingöl bu kadar iyiliği haketmiyormuş.siz bu halkı aptal sanmaya devam edin ne belediye ne de vekiller çalışmıyor yatıyorlar.size ders olsun bu!
Neden?
Ak Parti bütün Türkiye'de oylarını çok büyük oranda artırırken, Bingöl'de hem milletvekili çıkarma açısından, hem de oransal olarak azaltıyor. Bingöl seçmeni çok bilinçlidir, verdiği şans iyi değerlendirilmedeği zaman da gereğini yapar. Oyların dağılımına bakıldığı zaman Ak Parti genellikle Karlıova (Ş.Bingöl'ün ilçesi), Kuzey ilçeleri ve Merkez(Bakan Beyin temsil ettiği bölge) ilçelerinden oyları kaybediyor. Bu durumdan gerekli dersin çıkarılmaması durumunda ilerdeki süreçte Bakan bey'in siyasi geleceğini de etkileyecektir.
ben oyumu ak partiye verdim. ama Dr idris balukenin kazanmasına da sevindim. Bingöle şahin bingölü layık görenler oturup bu seçim sonuçları üzerinde kafa yormalılar.
BİNGÖLEDE BU YAKIŞIR ZATEN..BÖYLE İKİYÜZLÜLÜK OLMAZ YA..BAŞBAKANIMIZA SAYGISIZLIK RESMEN..BU SAATTEN SONRA HİÇBİRŞEY YAPMASIN BİNGÖLE..BU ŞEHİR BU KADAR İYİLİĞİ HAKETMİYOR..BİDE DÜN O GEÇ SAATLERE KADAR YAPILAN GÖSTERİLER SAYGISIZLIK RESMEN..BİZ KAÇ YILDIR BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİNİ ALDIK AMA BÖYLE Bİ GÖRMEMİŞLİK YAPMADIK...DAHA KÜRTÇE KONUŞMAYI BİLMEYEN SAYIN MİLLETVEKİLİ İDRİS BALUKEN İNŞALLAH HAYIRLI OLURSUNUZ DAHA NE DİYİM..
'Aşkın Sağı Solu' romanı üzerine Ankara'da düzenlenen söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sini ve Bingöl'de yaşanan toplumsal kırılmaları anlattı. İdeolojik çatışmaların gölgesinde kaybolan hayatlara dikkat çeken ve 'O günün tanıklarının bugünkü tek sözü pişmanlıktır' diyen Bayraktar, ideolojilere kurban edilmeyen bir aşkın hikâyesini okurlarla buluşturdu.
18.02.2026
04:59
Bingöl'de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl merkez Haziran Köyü'nde meydana gelen ve Bingöl Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ahır ve bitişiğindeki ev kullanılamaz hale geldi, 6 büyükbaş hayvan telef oldu.
18.02.2026
04:58
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl'de ilk sahur 05.36'da
On bir ayın sultanı Ramazan'a sayılı saatler kaldı. Bingöl'de vatandaşlar, manevi iklimiyle gönülleri kuşatan mübarek aya hazırlanıyor. İlk teravih bu akşam (Çarşamba) kılınacak, Ramazan'ın ilk günü Bingöl'de sahur saat 05.36'da yapılacak, ilk iftar ise 18.06'da açılacak.
18.02.2026
04:57
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Krizde fedakârlık siyasetten geldi, Sri Lanka milletvekili emekli maaşlarını kaldırdı. Sizce, maaşını yetersiz bulan milletvekilleriyle dolu olan TBMM, böylesi bir kararı alarak gelecek konforlarını ortadan kaldırabilir mi?
18.02.2026
04:56
Genç'te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Modern yapısıyla dikkat çeken kütüphane, öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerine imkân sağlayacak.
18.02.2026
04:54
'Sahte ilan' operasyonu: 29 gözaltı
Bingöl dahil 17 ilde, internet siteleri ve sosyal medya platformları üzerinden verdikleri sahte ilanlarla vatandaşları 1 milyon liranın üzerinde dolandırdığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 29 şüpheli yakalandı.
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın