Ak parti Bingöl de iyi bir oy aldı. hizmete bakılsaydı 1 milletvekili bile çıkaramazdı. Ak partinin Bingöl e yaptığı bir şey yoktuki, 2 milletvekilini az gören arkadaşlarımız var, halka saygılı davranalım lütfen. Milletvekillerimiz Bingöl için hayırlı olsun.
Bingöl seçmeni için 2007 den bu yana ne gibi değişiklik oldu da tercihini bu sefer bağımsız adaydan yana kullandı..anlamak çok güç..Seçilen aday gidip hizmet getirip,işsizimize çözüm üretebilecek mi.??
herkesin demokratik hakkıdır seçme ve seçilme hakkı. ancak bingöl için 2-1 iyi bir sonuç değil. belki 3. aday zayıftı ancak bağımsız adayın aldığı yüksek oylar baştan belli olan herşeyi gün yüzüne çıkardı. geçmiş olsun, bundan böyle bingöl de hakkari, şırnak ve diğer güneydoğu illeri gibi muameleye hazırlansın. kepenk kapattırmalar, olaylar, şehir eşkıyaları vs. vs. allah yardım etsin bingöl halkına
biz kuzey ilceleri olarak hic bir zaman bingolun herhangi bir adayini kendi ilcelerimizde gormek istemiyoruz.bingol halki ikiyuzluluk yapmistir.solhana tekrar aday verilmedigi icin secimi boykot ediyorlar ve oy kullanmiyorlar.bingol merkez kendisi yurtsever veya kurt sevdalisi oldugu icin degil sadece zaza adaylari cikarmak pesinde...baluken bingole kapak olur gorursun.bingol halki ak parti hizmetlerini hak etmiyor .....
herkes bingölün vekilini görecek! 9 yıldır bingöl için meclis kürsüsünden bingöl için tek kelime edemeyen vekiller İDRİS HOCAyı seyretsinler... bir arkadaş demiş ki bingöl bu kadar iyiliği haketmiyormuş.siz bu halkı aptal sanmaya devam edin ne belediye ne de vekiller çalışmıyor yatıyorlar.size ders olsun bu!
Neden?
Ak Parti bütün Türkiye'de oylarını çok büyük oranda artırırken, Bingöl'de hem milletvekili çıkarma açısından, hem de oransal olarak azaltıyor. Bingöl seçmeni çok bilinçlidir, verdiği şans iyi değerlendirilmedeği zaman da gereğini yapar. Oyların dağılımına bakıldığı zaman Ak Parti genellikle Karlıova (Ş.Bingöl'ün ilçesi), Kuzey ilçeleri ve Merkez(Bakan Beyin temsil ettiği bölge) ilçelerinden oyları kaybediyor. Bu durumdan gerekli dersin çıkarılmaması durumunda ilerdeki süreçte Bakan bey'in siyasi geleceğini de etkileyecektir.
ben oyumu ak partiye verdim. ama Dr idris balukenin kazanmasına da sevindim. Bingöle şahin bingölü layık görenler oturup bu seçim sonuçları üzerinde kafa yormalılar.
BİNGÖLEDE BU YAKIŞIR ZATEN..BÖYLE İKİYÜZLÜLÜK OLMAZ YA..BAŞBAKANIMIZA SAYGISIZLIK RESMEN..BU SAATTEN SONRA HİÇBİRŞEY YAPMASIN BİNGÖLE..BU ŞEHİR BU KADAR İYİLİĞİ HAKETMİYOR..BİDE DÜN O GEÇ SAATLERE KADAR YAPILAN GÖSTERİLER SAYGISIZLIK RESMEN..BİZ KAÇ YILDIR BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİNİ ALDIK AMA BÖYLE Bİ GÖRMEMİŞLİK YAPMADIK...DAHA KÜRTÇE KONUŞMAYI BİLMEYEN SAYIN MİLLETVEKİLİ İDRİS BALUKEN İNŞALLAH HAYIRLI OLURSUNUZ DAHA NE DİYİM..
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
18.08.2026
16:02
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kırtasiye Desteği Çağrısı
Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi yardım çalışmalarını sürdüren Bingöl Umut Kervanı, yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması için hayırseverlere destek çağrısında bulundu. Bir öğrencinin kırtasiye paketinin bedeli 1.000 TL olarak açıklandı.
18.08.2026
15:59
Kiğı'da Mehmet Şimşek'e çağrı!
Kiğı Online Bilim Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği, ilçede Maliye hizmetlerinin yeniden faaliyete geçirilmesini istedi. Dernek Başkanı Cüneyt Cici, hizmetlerin ilçe merkezinden kaldırılmasının vatandaşları temel mali işlemler için Bingöl'e gitmek zorunda bıraktığını belirterek, 'Kiğı halkı hizmet istiyor' çağrısında bulundu.
17.08.2026
13:54
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın