Ak parti Bingöl de iyi bir oy aldı. hizmete bakılsaydı 1 milletvekili bile çıkaramazdı. Ak partinin Bingöl e yaptığı bir şey yoktuki, 2 milletvekilini az gören arkadaşlarımız var, halka saygılı davranalım lütfen. Milletvekillerimiz Bingöl için hayırlı olsun.
Bingöl seçmeni için 2007 den bu yana ne gibi değişiklik oldu da tercihini bu sefer bağımsız adaydan yana kullandı..anlamak çok güç..Seçilen aday gidip hizmet getirip,işsizimize çözüm üretebilecek mi.??
herkesin demokratik hakkıdır seçme ve seçilme hakkı. ancak bingöl için 2-1 iyi bir sonuç değil. belki 3. aday zayıftı ancak bağımsız adayın aldığı yüksek oylar baştan belli olan herşeyi gün yüzüne çıkardı. geçmiş olsun, bundan böyle bingöl de hakkari, şırnak ve diğer güneydoğu illeri gibi muameleye hazırlansın. kepenk kapattırmalar, olaylar, şehir eşkıyaları vs. vs. allah yardım etsin bingöl halkına
biz kuzey ilceleri olarak hic bir zaman bingolun herhangi bir adayini kendi ilcelerimizde gormek istemiyoruz.bingol halki ikiyuzluluk yapmistir.solhana tekrar aday verilmedigi icin secimi boykot ediyorlar ve oy kullanmiyorlar.bingol merkez kendisi yurtsever veya kurt sevdalisi oldugu icin degil sadece zaza adaylari cikarmak pesinde...baluken bingole kapak olur gorursun.bingol halki ak parti hizmetlerini hak etmiyor .....
herkes bingölün vekilini görecek! 9 yıldır bingöl için meclis kürsüsünden bingöl için tek kelime edemeyen vekiller İDRİS HOCAyı seyretsinler... bir arkadaş demiş ki bingöl bu kadar iyiliği haketmiyormuş.siz bu halkı aptal sanmaya devam edin ne belediye ne de vekiller çalışmıyor yatıyorlar.size ders olsun bu!
Neden?
Ak Parti bütün Türkiye'de oylarını çok büyük oranda artırırken, Bingöl'de hem milletvekili çıkarma açısından, hem de oransal olarak azaltıyor. Bingöl seçmeni çok bilinçlidir, verdiği şans iyi değerlendirilmedeği zaman da gereğini yapar. Oyların dağılımına bakıldığı zaman Ak Parti genellikle Karlıova (Ş.Bingöl'ün ilçesi), Kuzey ilçeleri ve Merkez(Bakan Beyin temsil ettiği bölge) ilçelerinden oyları kaybediyor. Bu durumdan gerekli dersin çıkarılmaması durumunda ilerdeki süreçte Bakan bey'in siyasi geleceğini de etkileyecektir.
ben oyumu ak partiye verdim. ama Dr idris balukenin kazanmasına da sevindim. Bingöle şahin bingölü layık görenler oturup bu seçim sonuçları üzerinde kafa yormalılar.
BİNGÖLEDE BU YAKIŞIR ZATEN..BÖYLE İKİYÜZLÜLÜK OLMAZ YA..BAŞBAKANIMIZA SAYGISIZLIK RESMEN..BU SAATTEN SONRA HİÇBİRŞEY YAPMASIN BİNGÖLE..BU ŞEHİR BU KADAR İYİLİĞİ HAKETMİYOR..BİDE DÜN O GEÇ SAATLERE KADAR YAPILAN GÖSTERİLER SAYGISIZLIK RESMEN..BİZ KAÇ YILDIR BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİNİ ALDIK AMA BÖYLE Bİ GÖRMEMİŞLİK YAPMADIK...DAHA KÜRTÇE KONUŞMAYI BİLMEYEN SAYIN MİLLETVEKİLİ İDRİS BALUKEN İNŞALLAH HAYIRLI OLURSUNUZ DAHA NE DİYİM..
Bingöl'den gidenler dikkat! Gürcistan'dan yeni şartlar!
Yeni yılla birlikte, ülkeye yapılacak tüm ziyaretlerde seyahat ve sağlık sigortası zorunlu hale gelecek. Belgeyi sunamayanlar, günübirlik giriş yapmak istese dahi ülkeye alınmayacak.
03.12.2025
14:18
'Ek Ödeme Adaletsizliği Çalışma Barışını Bozuyor'
'Tüm kamu görevlileri düzenlemeden eşit şekilde yararlanmalıdır' diyen Büro Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Budunoğlu: 'Herhangi bir meslek grubuna verilen mali ve özlük haklarına karşı değiliz. Ancak verilen hakların kamu içerisinde eşitliği bozmaması, ayrıştırmaya yol açmaması ve çalışma barışını zedelememesi gerekir,' dedi.
03.12.2025
14:10
'Tabela Dernekleri Sivil Toplumun İtibarını Zedeliyor'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata: 'Engelli bireyler üzerinden menfaat sağlanmasına asla izin vermeyeceğiz. Hukuki çerçeve net, beklenti açık: Şeffaf, hesap verebilir ve topluma dokunan STK'lar güçlendirilmeli'
03.12.2025
13:57
Rektör Çelik, Dünya Engelliler Günü'nde Öğrencilerle Buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Üniversite olarak kapsayıcı bir eğitim anlayışını benimsiyoruz. Öğrencilerimizin beklentilerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yakından takip etmek bizim için büyük önem taşıyor' dedi.
Son dönemlerde yaşanan talihsizliklere rağmen kadrosunu hızla toparlayarak liderliğini koruyan 12Bingölspor, puan farkının 9'a çıkmasının getirdiği moralle Niğde Belediyespor maçına hazırlanıyor. Yeni transferleriyle güçlenen ekip, kritik 90 dakikada taraftarı önünde büyük avantajı perçinlemeyi hedefliyor.
02.12.2025
15:17
Tüz: 'Engelliler kutlama değil, köklü çözüm bekliyor'
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Bingöl Memur-Sen Temsilcisi Bahattin Tüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yaptığı açıklamada engelli bireylerin yıllardır çözüme kavuşturulmayan sorunlarına dikkat çekerek hükümete ve karar vericilere 'kapsamlı reform' çağrısı yaptı. 'Bugün kutlama değil, haklarımızı haykırma günüdür' dedi.
02.12.2025
15:12
Bingöl AK Gençlik'ten Filistin için farkındalık etkinliği
Aslan: 'Bu çalışma, yaşanan insani krize dikkat çekmeyi amaçlayan bir farkındalık etkinliğidir. Öğrencilerimiz duyarlılıklarını bu şekilde ifade etmek istedi.'
02.12.2025
14:48
Potada kıyasıya rekabet!
ÜNİLİG Erkekler Basketbol Eleme Grupları Bingöl'de başladı. Turnuva, beş gün boyunca Karşıyaka Spor Salonu'nda devam edecek.
02.12.2025
14:18
Becerekli: 'Engelliler Lütuf Değil, Hak Sahibidir'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi Başkanı Hidayet Becerekli, engelli bireylerin toplumun manevi bir değeri olduğunu belirterek kamu kurumları başta olmak üzere tüm topluma önemli bir çağrıda bulundu. Becerekli, engelli haklarının eksiksiz uygulanması ve engelli bireylerin karar süreçlerine dâhil edilmesi gerektiğini vurguladı.
02.12.2025
14:08
Vali Usta'dan mühendislere kritik uyarı! 'Emin olmadan imzalamayın!'
Bingöl'de düzenlenen 'Deprem Yönetmeliği Uygulama Eğitimi' programında konuşan Vali Ahmet Hamdi Usta, mühendisleri uyardı! 'Emin olmadığınız hiçbir belgeye, rapora, plana imza atmayın. Çünkü bunun dönüşü can kaybı ve büyük acılar oluyor; Bingöl bunu geçmişte çok ağır şekilde yaşadı'
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın