Ak parti Bingöl de iyi bir oy aldı. hizmete bakılsaydı 1 milletvekili bile çıkaramazdı. Ak partinin Bingöl e yaptığı bir şey yoktuki, 2 milletvekilini az gören arkadaşlarımız var, halka saygılı davranalım lütfen. Milletvekillerimiz Bingöl için hayırlı olsun.
Bingöl seçmeni için 2007 den bu yana ne gibi değişiklik oldu da tercihini bu sefer bağımsız adaydan yana kullandı..anlamak çok güç..Seçilen aday gidip hizmet getirip,işsizimize çözüm üretebilecek mi.??
herkesin demokratik hakkıdır seçme ve seçilme hakkı. ancak bingöl için 2-1 iyi bir sonuç değil. belki 3. aday zayıftı ancak bağımsız adayın aldığı yüksek oylar baştan belli olan herşeyi gün yüzüne çıkardı. geçmiş olsun, bundan böyle bingöl de hakkari, şırnak ve diğer güneydoğu illeri gibi muameleye hazırlansın. kepenk kapattırmalar, olaylar, şehir eşkıyaları vs. vs. allah yardım etsin bingöl halkına
biz kuzey ilceleri olarak hic bir zaman bingolun herhangi bir adayini kendi ilcelerimizde gormek istemiyoruz.bingol halki ikiyuzluluk yapmistir.solhana tekrar aday verilmedigi icin secimi boykot ediyorlar ve oy kullanmiyorlar.bingol merkez kendisi yurtsever veya kurt sevdalisi oldugu icin degil sadece zaza adaylari cikarmak pesinde...baluken bingole kapak olur gorursun.bingol halki ak parti hizmetlerini hak etmiyor .....
herkes bingölün vekilini görecek! 9 yıldır bingöl için meclis kürsüsünden bingöl için tek kelime edemeyen vekiller İDRİS HOCAyı seyretsinler... bir arkadaş demiş ki bingöl bu kadar iyiliği haketmiyormuş.siz bu halkı aptal sanmaya devam edin ne belediye ne de vekiller çalışmıyor yatıyorlar.size ders olsun bu!
Neden?
Ak Parti bütün Türkiye'de oylarını çok büyük oranda artırırken, Bingöl'de hem milletvekili çıkarma açısından, hem de oransal olarak azaltıyor. Bingöl seçmeni çok bilinçlidir, verdiği şans iyi değerlendirilmedeği zaman da gereğini yapar. Oyların dağılımına bakıldığı zaman Ak Parti genellikle Karlıova (Ş.Bingöl'ün ilçesi), Kuzey ilçeleri ve Merkez(Bakan Beyin temsil ettiği bölge) ilçelerinden oyları kaybediyor. Bu durumdan gerekli dersin çıkarılmaması durumunda ilerdeki süreçte Bakan bey'in siyasi geleceğini de etkileyecektir.
ben oyumu ak partiye verdim. ama Dr idris balukenin kazanmasına da sevindim. Bingöle şahin bingölü layık görenler oturup bu seçim sonuçları üzerinde kafa yormalılar.
BİNGÖLEDE BU YAKIŞIR ZATEN..BÖYLE İKİYÜZLÜLÜK OLMAZ YA..BAŞBAKANIMIZA SAYGISIZLIK RESMEN..BU SAATTEN SONRA HİÇBİRŞEY YAPMASIN BİNGÖLE..BU ŞEHİR BU KADAR İYİLİĞİ HAKETMİYOR..BİDE DÜN O GEÇ SAATLERE KADAR YAPILAN GÖSTERİLER SAYGISIZLIK RESMEN..BİZ KAÇ YILDIR BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİNİ ALDIK AMA BÖYLE Bİ GÖRMEMİŞLİK YAPMADIK...DAHA KÜRTÇE KONUŞMAYI BİLMEYEN SAYIN MİLLETVEKİLİ İDRİS BALUKEN İNŞALLAH HAYIRLI OLURSUNUZ DAHA NE DİYİM..
Sırım Çayı'nda facia! İki kişiden biri suda kayboldu!
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında bulunan Sırım çay hattında yaşanan olayda, akıntıya kapılan iki kişiden biri kurtarıldı, kaybolan bir kişi için AFAD ve jandarma ekiplerinin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
30 yıl sonra 2. Lig'e yükselerek tarihi bir başarıya imza atan 12Bingölspor'da, olağanüstü kongrenin ertelenmesiyle birlikte belirsizlik derinleşti. Aday çıkmaması ve yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongre, kulübün geleceğini kritik bir haftaya taşıdı.
15.06.2026
01:36
Genç Muratspor BAL Biletini Kaptı
BAL Play-Out maçında Solhan Futbol Kulübü'nü 3-1 mağlup eden Genç Muratspor, Bölgesel Amatör Lig'de yoluna devam etti. İlk yarıyı geride kapatan sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıdaki etkili oyunuyla geri dönüşe imza attı.
15.06.2026
01:33
Bingöl'de Jandarma Günü Coşkusu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen programla Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Kutlama programında rehine kurtarma, komando ve köpek timi gösterileri beğeni topladı. Vali Cahit Çelik, jandarmanın milletin huzurunun teminatı olduğunu söyledi.
15.06.2026
01:32
Bingöl'de pedallar sağlık için döndü
Yeşilay'ın geleneksel bisiklet turunda Bingöllüler, bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam için şehir merkezinde pedal çevirdi. Vali Cahit Çelik'in de katıldığı etkinlik yoğun ilgi gördü.
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
12.06.2026
21:00
Bingöl'e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
2026 yılı KÖYDES ödenekleri açıklandı. Bingöl ve ilçelerine toplam 174 milyon 355 bin 330 TL kaynak ayrılırken, ödeneklerin yüzde 25'inin İl Özel İdaresi ortak alım giderleri için kesileceği bildirildi.
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bingöl, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
12.06.2026
20:19
Açıkbaş'a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Bingöl'de uzun yıllar sivil toplum alanında aktif rol üstlenen, toplumsal uzlaşıya sunduğu katkılarla tanınan ve geçtiğimiz yıl kanser tedavisi görürken vefat ederek kenti yasa boğan eski Bingöl Kent Konseyi eski başkanı merhum Orhan Açıkbaş, düzenlenen anlamlı bir programla anıldı.
12.06.2026
19:35
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın