KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

Bu yaklaşım kabul edilemez | HABER YORUMLARI

Bingöl Belediyesi’nin yapacağı ticari taksi plaka ihalesinin paraya ihtiyaç olmasından dolayı gerçekleştirileceğini söyleyen Bayram: “Bu durum, çocuk yapıp evladını sokağa atan anne babanın tavrının aynısıdır. Ticari taksi ihalesi yapıp plakaları sat, sonra ‘nereye gidersen git’ de. Plakalar ihtiyaca göre satılır ihtiyaç duyulan paraya göre değil!”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Kenan d. (@Misafir_15543)
15 Eylül 2013 Pazar 09:32
Belediyenin borcu var diye taksiler satışa çıkartılmaz bu ilin ihtiyacı var ise satılır diyor. Şimdi Bingöl'e ihtiyaç yoksa sırf belediyeyi birileri borç batağına sokmuş diye bizim plaka satmaya hakkımız var mı? İyi yönetilmememizin bedelini başka hatalarla mı ödeyelim?
.kadriye (@Misafir_15542)
15 Eylül 2013 Pazar 03:09
Başkanım her zamanki gibi yine Bingöl için çırpınıyor... Gerçekleri söylüyor ve hiç kimseden çekinmeden dobra dobra.. Bingöllün sizin gibi Bingöl sevdalılarına ihtiyacı var artık kurtarın şu Bingöllü aday olun.. O makama siz yakışırsınız.. Sayın başkan duyarlılığınız için tşkler ve saygılar...
esen t (@Misafir_15531)
14 Eylül 2013 Cumartesi 11:52
Belediyeye bak sen borcu var diye ticari taksi satıyor.. Ticari taksi veya halk otobüsleri ancak ve ancak ilin ihtiyacı var ise satılığa çıkartılır. Belediyenin birilerini borçlarını ödemek için yapılmaz. Bu satılıga çıkartılan plakalar birilerine satılıp belediyeye kazanç sağlanacak ee sonra? Bu sektörden ekmek yiyen insanların ekmegi baltalanacak nedn? Serdar bey borç harç batagına sürüklemiş belediyeyi ondan.. bakınız efendim kanıtı!!!

http://www.bingolonline.com/Haber/ATALAYDAN-ENCUMENLERE-YANIT-45459.html
baysal b (@Misafir_15522)
13 Eylül 2013 Cuma 13:22
Dürüst ilkeli duruşunu unutmamışım hala hafızamdadır. Gençtik toyduk parayı gördük mü güç gördük mü atlar zıplardık abi olarak durdurudun bizi yıllar ilkeli duruşundan hiç bir şey götürmemiş hala o sert bakan adam orada duruyor. memleket hasreti ile yanıyoruz yol düşer mi memlekete bilmiyorum ama gönlümüz gözümüz ali abimizle adaylığı olursa o neredeyse biz oraya gideriz.
c bucuka (@Misafir_15514)
12 Eylül 2013 Perşembe 19:17
Açıklamasına katılıyorum ve kendisini canı gönülden destekliyorum. Yalnız bir konuda çok haksız buluyorum yıllarca para hırsı olmadığı için çalmadı çırpmadı ama ne oldu? Bu halk kolay kolay anlamaz bunun kıymetini hata etti o da zamanında alacaktı 10 tane plaka rahat edecekti çoluk çocugu ile. Bak almadın ne oldu iftiracılar yine ortada. Hemde bilip bilmeden yalan yanlıs. O seref davetini begendim bu iftirayı atanlar ispatlayamazsa getirsinler namuslarını dört yolda üzerinde halay çekelim bun var lar mı? Yoksa erkeklik yapıp attım mı diyecek?
feyzettin b (@Misafir_15493)
11 Eylül 2013 Çarşamba 19:45
Bişe bir mekez bankasıyız bu belediye geliyor borcunu bizimle kapatıyor. Ali baba şöförün esnafın umudu allahına kurban. Sen olmasan herkes bi ihaleye tav allahtan para derdin hırsın yok bizi satmıyorsun. Sonra Bu serdar nedir bizden istiyor gidiyor yiyor yiyor geliyor diyor satak bir halk otobüsü ödeyek bu borçları. UYAN BİNGÖL UYAN. Serdar bu taksileri satacak 5 milyon tl alacak niye satıyor bunları peşkeş çekiyor bir sor ula sor? Gözü kapalı deli fişek gibi binmisiniz ata at şeyi nereye götüre siz oraya allahtan korkun ula.
yusuf yılmaz (@Misafir_15489)
11 Eylül 2013 Çarşamba 13:55
Halkın yanında içinde bir adamsın milletin nabzını derdini iyi kontrol ediyorsun umarım hayırlısı ile olursun ve bu memleket basiretsiz idarecilerden sonra biraz hizmet görür.
çolik çoo (@Misafir_15483)
11 Eylül 2013 Çarşamba 10:59
Ali Bayram ne demiş bizim millet ne anlamış. Başlığa bakıp içimizde ki kıskançlık kini kusacagımıza bir okuyalım anlayalım adam ne demiş. Söylediklerin 10 numara 5 yıldız doğrudur Ali Bayram. Bu güne kadar hiçbir partiye oy vermemiş hiç kimsenin adamı olmayan biri olarak sana helal olsun diyorum. Seni de tanımam etmem sizde beni tanımazsınız ama bu gerçekleri doğruyu haklıyı korkmadan söylemeniz bütün taraflı muhaliflerin baskısına rağmen konuşmanız bende size hayranlık uyandırıyor. Eğer aday olursanız kurallarımı çiğneyip size çalışacağıma söz
at çamuru (@Misafir_15478)
11 Eylül 2013 Çarşamba 02:10
İddası olan bazı arkadaşlar ispatlayın onları hakkınız var ama oyle klavye delikanlılıgı yapmayacaksınız erkek adam olacaksınız. Ben Bingöl takside çalışıyorum durak yeni değil 40 yıldır ali bayramın duragı ve bır tane bıle taksısı yoktur. Şöförün esnafın ezilen vatandaşın hakkını savunan ali bayram gibi bir tane adam gosterın bana? Gözteremezsiniz. konusanlarda iktidar menfaatçisi ihalecisi yalakası insanlar.
Hakan Hakan (@Misafir_15477)
11 Eylül 2013 Çarşamba 02:06
Ali Bayrram ne demiş özeti: Belediyeyi borca sokup sokup gelip taksicinin ekmeği ile oynamayın demiş. Madem taksi plakası veriyorsunuz durak açın bu taksiciler ortada kalmasın demiş. Şimdi size soruyorum taksiciler bu insanlar belediyenin borçlarını kapamak zorunda mı sektörleri ile. O başkan iyi bir adam olaydıda düzgün yönetip belediyeyi borca sokmayaydı.
Ayrıca Ali Bayramın üzerine tek bir taksi plakası yoktur bu iftirayı atan ve ispatlayamayan haysiyetsizdir.
Yalakacılara inat adayımız sensin ali bayram başkan
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
16.05.2024
15:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan Kurban Bayramı hazırlığı
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kurban Bayramı hazırlığı
2024 yılı Kurban organizasyonunu başlatan Bingöl Umut Kervanı Derneği, 'Kurbanınız Umut Olsun' çağrısıyla kurban vekâlet ve bağışlarını kabul etmeye başladı. Bu yıl için belirlenen kurban bedeli de açıklandı.
16.05.2024
14:13
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Bingöl Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayvansal ürünlerin elde edilmesi için ilk adım atıldı. Büyükbaş hayvanların getirildiği merkezde, hem süt ve süt ürünlerinin üretimi yapılacak hem de akademisyenler ile öğrenciler için uygulama alanı olacak.
16.05.2024
14:12
Bingöl`de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde eğitim gören gençler, 33 şehidin anıtını ziyaret ederek hem karanfil bıraktı hem de Kur'an-ı Kerim okudu.
16.05.2024
10:34
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
15.05.2024
15:29
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
15:28
Bingöl`den Afrika`ya arıcılık eğitimi
Bingöl'den Afrika'ya arıcılık eğitimi
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
15.05.2024
15:27
Bingöl`de `Aile istikbalimizdir` Yürüyüşü
Bingöl'de 'Aile istikbalimizdir' Yürüyüşü
İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Desteğe ihtiyacı bulunan her ailenin yanında olduğumuzu ve aynı zamanda ihtiyaç duyulması halinde vatandaşlarımızın aile danışmanlığı hizmetinden ve aile eğitim programlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini vurgulamak isteriz' vurgusunda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın