Bingöl Valiliği, ticari taksi sürücülerinin kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmesi, araçlardan bir şey atılması veya dökülmesi, seyir halinde sürücülerin cep ve araç telefonu ile benzer haberleşme cihazlarını kullanması durumunda bin 800 TL ceza kesileceğini açıkladı.
Ben taksiciyim yorumlara baktığımda çoğu haklı psiko teknik belgesi ve src belgesi denetimi artarsa daha iyi olur en azından başı boş gezen esnaflığın ne olduğunu bilmeyen direksiyon sevdalılarından kurtuluruz
Dünyanın hiçbir yerrinde bu kadar ucuza Taksi ye binen yok alternatif ulaşımdan bahseden yok ( metrobüs tramvay metro) en azından minibüs peki taksi neydi : özel ve acil işler için
Keşke valilik şehir içi otobüslere de el atsaydı. Güzergahı değiştirmişler kimseden ses çıkmıyor. Toki üniversite arabaları en son duraktan değil de mahalle arasından dönüş yapıyorlar sorduğumuzda da belediyeye şikayet edin diyorlar. Belediye olsaydı bu şekilde konuşabilirler miydiler acaba?
Çok güzel tebrik ederiz. Aynı uygulamalar tekelleşen otobüsçüler içinde gelsin. Saygısızca yolcuya bagıran, hızlı giden, duraklar yerine yolun ortasında duran, Yolcu adımını atmadan hareket eden.. OTOBÜSÇÜ BELASINDAN KURTULSUN ARTIK BU ŞEHİR.
Taksimetresi olan taksi var mı?Kural ihlali vs derken,taksi şoförlerinin çoğunda trafik güvenliği açısından birçok olumsuz davranış var.Denetim ise neredeyse yok.Herkesce bilinen yanlışlıklar varken laf değil icraat zamanı.
@Misafir Kullanıcı Beleş etten eşkene olmaz demiş bizim atalar taksimetre neden çalıştırılmiyor bunu gündeme getirseydin anlardım taksimetre adı üstünde bindiğin kadar öde demektir ama işine gelmiyor çünkü taksi beleş olunca kimsenin gıkı çıkmıyor bir kilo domates 7 tl eden kaliteliymis taksi taksimetre ile çalışırsa bir nebzede olsa kalite gelir yoğunluk azalır trafik sakinlesir
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
04.07.2025
15:06
Bingöl'de hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan çalışmada, 35 Bin TL değerinde ürün çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.
04.07.2025
15:05
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
04.07.2025
15:04
Bingöl'de yaklaşık 6 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
04.07.2025
15:01
Yeşil dönüşüme milyonluk desteği
Bingöl, Malatya, Elâzığ ve Tunceli'yi kapsayan TRB1 Bölgesi'nde, mikro ve küçük ölçekli işletmeler ile kooperatif ve üretici birliklerine toplam 28 milyon TL'lik hibe desteği verilecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın