Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddiaları ile ilgili; Seçim arifesinde biz Zeki Işık'a nasıl bir çamur atarız, nasıl bir engelleme yaparız bütün dert tasa budur.
Çok merak ediyorum Adaklı ve daha bir çok ilçe ve belde Belediyesine neden Üniversite mezunları partiler tarafından aday gösterilmez genç ve eğitimli insanların geri kalmış ilçe ve beldeleri kalkındırabilecegini düşünüyorum.Adaklı gençliği eğitimli kişileri desteklemek.
Arkadaşlar iyi okuyup ona göre yorum yapın bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz. kayinçosunu işe felan aldığı yok zaten kayinçosu devlet memuru hastaneden belediyeye almış. plaka değiştirme olayını ise plaka olayından bir gün önce adaklıda terör olayı nüksetmişti ertesi gün ise araca ihtiyaç olduğundan dolayı resmi plaka ile gitmeleri tehlike oluşturacağından dolayı plaka değişikliği yapmışlar zaten jandarmanında bu durumdan haberi de vardı. yolsuzluk yapılıyor diye adam yolsuzluk yapıyor anlamına mı geliyor resmi bir belgesi kanıtı varmı yok!! adamın yaptığı ortadadır. yaptığı hizmetlerde ortada
Zeki başkanı şahsen tanırım öyle bir durum varsa tabi etik deyil oğlu kayınçosu ama bu her yerde var Bingölde yokmu yücel Başkan yiyenini kalem müdür yapmadımı eleştirdiğimiz zaman bu tür durumları hemen seni bir tarafa bağlıyorlar hükümete karşı bunlar falan filan bence hak hukuktan Bahs etmeyin olan yine sizlere olur böyle gelmiş böyle gider Allah'a bırakın. ona kimsenin gücü yetmez emin olun öyle bir tokat yerki kıvranır durur.
Adaklı ve köylerine zaten birşey yapılmıyor doğru dürüst ilçe yolu yok en büyük köyüne asfalt gitmemiş kalkmışsınız yolsuzluktan bahsediliyor varsa bir durum gider yasal yollara müracaat edersin.Diğer taraftan adam gerçekten zor durumda olmasa gidip oğlunu ilçe Belediyesine değil daha popüler bir yere yerleştirir zaten örnekleri var.
adam ne yapmış sanki yaptı tekşey kayıncosunu işe almak , oglunu işe almak , müdür sahta plaka ile elazaıga gitsin başka diğerlerini artık saymaya gerek yok baskan yazık günay başka adammı yok sen calışyorsun barı bir garibanı daha işe alsaydın
Belediye'de ihtiyaç olduğu için Kayınçomu sağlıktan Belediye'ye müdür olarak aldık. Oğlum bir yıldan fazladır Belediye'de çalışıyor. Adaklıda ikamet ediyor. İstanbul'da ikamet ettiği yok devletin arabasıyla şehirler arası gezmeler Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın bu kadar pişkinlik görmedim
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrikte olduğu gibi doğalgazda da kademe uygulamasına geçmeyi hedefliyor. Doğalgazdaki kademeli geçiş uygulamasının yıl başı itibarıyla başlaması bekleniyor.
19.10.2025
16:46
Bingöl'de hayvan taşıyan kamyon şarampole yuvarlandı
Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Telef olan hayvanlar ise ekipler tarafından toplanıldı.
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
18.10.2025
16:45
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
AK Parti'nin verdiği teklife göre; sıfır ve ikinci el araç alım satımında nispi noter harcı uygulaması getirilecek. Yeni düzenlemeye göre araç satış bedeli üzerinden binde 2 oranında noter harcı alınacak ve harç miktarı 1.000 TL'den az olamayacak.
17.10.2025
16:22
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
17.10.2025
13:43
12Bingölspor'da hedef, kayıpsız bir hafta!
Nesine 3.Lig 2. Grup'ta mücadele veren 12Bingölspor, ligin 7'nci haftasında Kırşehir Spor'a konuk oluyor. Yeşil beyazlı temsilcimizde hedef, deplasmandan 3 puan çıkararak liderliğini koruyup yükselişini sürdürmek.
17.10.2025
13:11
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Ons altındaki artış yurt içinde altın fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. Bu sabah Kapalıçarşı serbest piyasanın açılışında çeyrek altın 10 bin lirayı, Cumhuriyet altın ise 40 bin lirayı geçti. Asgari ücretliler yoksulluk sınırının altında maaşla mücadele verirken, Hükümet kanadından neredeyse her gün Türkiye ekonomisinin büyümesinden bahsediliyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın