O arsa için mahalleli yeni cami yapılması için dilekçe vermişti geçen yıllar içinde ama kabul edilmedi. Belediye arsa falan vemiş değil, yeni imar revizyonunda park alanı olan ibare düzeltilmiş cem evi olarak belirtilmiştir. O arsa milli emlaka aiittir belediyeye değil. Mahalleli itaraz edince o yer iptal edilir bu konuda kapanır. O mahaleye bir sağlık ocağı yapmak varken yada parkı genişlettmek varken. Herkesime hitab edecek bir faliyet yapmak varkken neden böyle bir karar alınıyor. Önergeyi veren HDP meclis gurbu. Haberlere konu olan AKPartli meclis üyesi RUHAT GÜRSUL , çok manidar değilmi.
Parkın verilmesi gibi bir olay KESİNLİKLE yoktur parkın yanındaki galericiler sitesine bakan kısım cemevi olarak ayrılmıştır kimse çocuk parkının içinde böyle birşey yapmaz yapamaz lütfen halkımızı yanıltmayın.
@Misafir Kullanıcı Amacım halkı yanıltmak değil. Haberi kaynağından, altına yorum yaptığınız sayfadan okuyun. ''AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ruhat Gürsul, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Sebze Hali Parkında bir buçuk dönümlük arsa tahsisi yapıldığını söyledi.'' Şimdi kim halkı yanıltıyor? Ben mi ? Site mi? Yoksa cemevi parka yapılmıyor diyen Sen Mi?
Çocuk parkında yapılmasının amacı çocuklarımızın kafasını karıştırmak ise tebrik ediyorum çok doğru bir karar.. Hoşgörü adı altında çocuklara alevilik mi aşılanacak ?
Benim babam Kürt annem Zaza mahlede üç tane camimiz var adamlar Cem evi istiyor açılsın yapılsın yani ne olacak iki rekat namaz kılmayanlar kalkıp yorum yapıyor biri diyor eski sahipleri biri diyor şöyle herkes klavye delikansı
@Misafir Kullanıcı kardeşim umarım bilmeden yazıyorsun yahu ne çocuk parkının içine cem evi yapılması yanındaki arsa kardeşim kim parkın içinde cem evi başka şey yapılmasına izin verir allah aşkına azıcık düşünerek yazın yahu...
Parka yapılmıyor parkın aşağı tarafına yapılıyor Biri Yücel Başkan için yorum yapmış birisi birileri demiş o birilerini iyi araştır onlar yorum yapmamış senmi yorum yapıyorsun
Cemevi için bu parkın tahsis edilmesi son derece yanlıştır. Çünkü bu park hem Alevi hem Sünni sakinlerin ve onların çocuklarının birlikte nefes aldıkları tek parktır. Cemevi olursa sadece Alevi vatandaşlara hitap edecektir. Onun için cemevi için daha uygun başka bir yer seçilmelidir.
@Misafir Kullanıcı vakıfları vardır ama bir camiiyi devlet yapıyorsa cemevini neden devlet yapmasın? (devlet yapıyor demişim pardon milletten para alınarak yapılan camiler)
Bu park yapılırken tüm siyasiler yücele beye yüklenmiş ve bu arsanın birilerine verilmesini istemişti, şimdi gelinen noktada bu arsanın böyle bir iş için tashsis edilmesini kabul etmiyorum. dinimiz islam dinidir, herkes ibaddetinde ve tercihinde serbestir ancak din olmayan bir batıl inancı din diye toplumda lanse etmek büyük bir hezeyandır, akıl tutulmasıdır . Belediyenin aldığı bu kararı protesto ediyorum ve bu kararın altına imza atanları allaha havale ediyorum. bu yönetim geldikten sonra içki satanların işletmelerin sayısı artığı gibi islam dışı ne kadar uygulma varsa destek veriyorlar.
@Misafir Kullanıcı yaw hele bir dur dur kim parkı vermiş hemen parkımızı verdin diyorsun parkın yan tarafındaki boş alan veriliyor yüceli nerden getirdin kattın içine neden sadece sen müslüman oldun geri kalanlar dinsiz oldu sana bu hakkı kim veriyor
Bingöl'e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Meteoroloji'nin kuvvetli yağış nedeniyle sarı kodla uyardığı 13 il arasında Bingöl de yer aldı. Kentte pazartesi sabahı başlaması beklenen gök gürültülü sağanağın hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi, hava sıcaklıklarının ise 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
11.10.2026
23:09
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
2022 yılında kurulan ve bu yıl TFF U14 Gelişim Ligi'nde mücadele etmeye başlayan Bingöl Sefa12 Spor Kulübü, kendi imkânlarıyla ortaya koyduğu başarıyla dikkat çekiyor. İlk dört maçını da kazanan Bingöl temsilcisi, grup lideri Iğdır'ı deplasmanda 2-3 mağlup ederek zirveye yerleşti. Şimdi hedef Türkiye finalleri… Ancak genç futbolcuların bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için desteğe ihtiyaçları var.
11.10.2026
23:08
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım'a kadar süre!
Hazine ve Maliye Bakanlığının yeni düzenlemesiyle e-Tebligat sistemine ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Sisteme dahil olması gerektiği halde henüz başvuru yapmayan belirli mükelleflerin 30 Kasım'a kadar işlemlerini tamamlaması gerekiyor.
11.10.2026
23:05
Avrupa şampiyonları Bingöl'de yeni zaferlere hazırlanıyor
İtalya'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elif Aday ve Zilan Atilla, Bingöl'de antrenmanlarını sürdürüyor. Dünya şampiyonu antrenör Eda Sayak eşliğinde çalışan sporcular, gözünü yeni uluslararası başarılara dikti.
11.10.2026
23:04
Bingöl'de odunluk yangı
Bingöl merkezde bir odunlukta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
11.10.2026
23:03
Bingöl'den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı'nda
Bingöl'ün Solhan ilçesinden Batman'a giden 38 lise öğrencisi, dört gün sürecek kültür kampında tarihi keşifler ve çeşitli etkinliklerle buluşacak. Gençler, Hasankeyf başta olmak üzere bölgenin önemli tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıyacak.
11.10.2026
23:02
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de narkotik ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmada uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
11.10.2026
23:00
Bingöl'de dört ayrı kaza: 24 yaralı!
Bingöl'de farklı noktalarda meydana gelen dört ayrı trafik kazası, yaralanmalarla sonuçlandı. Midibüsün devrildiği kazada 12 kişi yaralanırken, diğer kazalarda da çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı.
11.10.2026
22:54
12Bingölspor 3 puanla 3 sıra atladı!
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12Bingölspor, zorlu Kahramanmaraş İstiklalspor karşılaşmasında kritik bir galibiyete imza attı. Yeşil-beyazlı ekip, bu sonuçla lig sıralamasında üç basamak birden yükselerek haftanın dikkat çeken takımlarından biri oldu.
09.10.2026
21:07
Bingöl'de korkunç kaza!
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda sondaj kamyonu ile beton mikserinin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın