karın sancısıyla, gark ve hark ve tâun ile vefat eden şehid-i mânevî olduğu gibi, çok mübarek hastalıklar var ki, velâyet derecesini ölümle kazandırır.'masum oldukları iiçin inşaallah şehittirler ALLAH ailesine yakınlarına sabır versin AMİN
Allah rahmet eylesin, çok üzücü bir olay olmuş ecel ne zaman nerede nasıl geleceği hiç bilinmiyor malesef. Ailelerine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin.
Allah ailelerine sabır versin. Onlar daha çocuk nasıl bir tehlikenin içinde olduklarını bilmiyorlardı.. Evlatlarımızı büyütürken ve ders kitaplatında, şunun muhakkak tekrar edilmesi gerekiyor. Suyun, ateşin, elektriğin şakası yoktur.. Hele su az çok farketmez şakaya gelmiyor.. Şehir içindeki dere kenarları başıboş bırakılmamalıydı, uyarıcı ve uzaklaştırma amaçlı bir tabela olabilirdi. Mobese ile tehlike arz eden yerler gözetim altında tutulabilirdi.. Allah rahmet eylesin acılı ailelerine baş sağlığı dilerim..
@Misafir Kullanıcı Kardeşim Kaza kader yok mu Allah Allah diyorsun ağzından Allah kelimesi düşmeden oraya tabela koyup tehlikeli ve yasaktır yazısı mı kurtaracaktı.Sen ne sölediğini bile bilmiyorsun.Burdan sadece ailelerine baş sağlığı dileyebilirsin.Gereksiz eleştiriye gerek yok
Bingöl Bilsem ekibi, Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce proje arasından sıyrılarak büyük bir gurur tablosu oluşturdu.
01.06.2025
18:16
Bingöl'de 13 saatte 17 deprem
Bingöl'de son 13 saat içerisinde 17 deprem meydana geldi. Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Ekiplerimiz sahada gelişmeleri yakından takip etmektedir' dedi.
01.06.2025
18:14
'Depreme Hazır Bingöl: Bugünden Önlem, Yarın İçin Güven' Etkinliği
Konuşmacılar, deprem riskine karşı alınabilecek önlemler, afet öncesi hazırlık süreçleri, yapısal güvenlik önlemleri ve bireysel sorumluluklar konularında kapsamlı bilgiler sundu.
01.06.2025
18:13
Bingöllü çobandan yürek ısıtan davranış
Bingöl'de çobanlık yapan Ali Salcı, buzağısının ölmesinin ardından karnını deşip midesindekilere bakmak istedi. Hayvanın işkembesini açınca plastik, naylon ve ip gibi çeşitli maddeler bulan Salcı, bunun üzerine köyde temizlik çalışması başlattı. Hemen her gün hayvanların ulaşabileceği yerleri kontrol eden Salcı, biriktirdiği çöpleri güvenli bir yerde toplayarak kendi imkanlarıyla imha ediyor.
01.06.2025
18:12
Bingöl'de TÜBİTAK 4004 başarısı
Bingöl Yeşilyurt Ortaokulu'nun sunduğu 'Doğadan Sofraya Organik Tarım Elçileri-2' projesi TUBİTAK tarafından üst üste 3 yıldır kabul edilen tek proje oldu.
01.06.2025
18:11
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3,78 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
30.05.2025
21:38
Bingöl'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Bingöl'de bir evde yapılan aramada ilaç kutuları ile çamaşır makinesindeki çoraplara zulalanmış halde kokain maddesi ele geçirildi.
30.05.2025
21:29
Bingöl'de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 4 bin 763 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
30.05.2025
14:48
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
'Kiralar fahiş seviyelere ulaşmış, vatandaşlarımız barınma kriziyle boğuşmaktadır' diyen HÜDAPAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru: 'Solhan'da 196 konut planlanırken, yapı stoku daha zayıf ve ihtiyacı daha fazla olan Genç'te bu sayı sadece 150 olarak belirlenmiş, o da henüz ihaleye çıkmamıştır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Artık oyalayıcı açıklamalara değil, net adımlara ihtiyaç vardır.'
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın