KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Eğitime siyasi müdahale! | HABER YORUMLARI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yapılan okul ve bağlı kurum müdürlükleri atamalarındaki haksızlıklara dair tepkiler dinmek bilmiyor. Siyasi müdahale eşliğinde yapılan idareci atamalarında, belirli sendika ve siyasi yakınlıkların dışında kalan yılların tecrübeli idarecileri, sınıflara öğretmen olarak gönderildi. İşte bunlardan bazıları…

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Herifin biri (@Misafir_18452)
22 Ocak 2015 Perşembe 22:44
haberde İl Başkanı Yusuf ÇOŞKUN ve okul müdürü atama sürecini yakından takip eden Ak Partinin ak saçlıları ile Bakan beyin danışmanlarına değinilmemesi manidar gelmekle birlikte eğitimcilerin dışında ilgili ilgisiz herkesin yorumları eğitime asıl darbedir ayrıca yorumlarda birbirine cevap yetiştirmek ve birilerine saydırmak yerine yapıcı önerilerin olmasını bekliyordum birilerinin koltuğunu savunmak yerine bu memleketin çocuklarına yazık etmeyin beyler ayıptır günahtır yazıktır...
gerçekçi (@Misafir_18449)
22 Ocak 2015 Perşembe 16:15
Aşağı yukarı bütün yorumları okumaya çalıştım özellikle bir kesim çelişkilerle dolu bu haberi fırsat bilerek kime kızmışsa onu da içine katarak kötülüyor ağzına geleni sayıyor ne de olsa burada yeri geniş. Ama şundan eminim ki saydıranların çoğu bu kötüledikleri, hedef gösterdiklerin şahısların kapısında nöbetteydi ve bu tırnak içindeki adaletsizliğin kendi lehinde gerçekleşmesi için araya elli tane adam sokuyordu, istediğini alamayınca da buradan sallıyor ne de olsa burada yeri geniş. atananları yaftalamaktan başka yaptığınız bir şey yok.
Şebeke başkanı (@Misafir_18445)
22 Ocak 2015 Perşembe 14:30
evlla şebekemize başkanı seçerken Sayın sarı , Yunus kava, Yusuf Coşkun'a ve Eşref Taş'a sormadığımız için kusura Bakmasınlar.. Hadi biz şebekeniz yada şebekiz ya siz yalakalar bak iftira ise iftira atılan adam belli bu altıncı haber Kaleönü , meclis iddaları diğerleri gibi eğer yalansa neden gerekeni yapmıyor. Çıksın basına yalan desin... Yalayın adam tertemiz sayenizde...
birader 12 (@Misafir_18440)
22 Ocak 2015 Perşembe 00:20
Edepli edebinden utanir da susar edepsiz edepsizliğinden utanmaz, malesef.her şeyin bir edebi olduğu gibi eleştirme'nin de bir edebi vardir fakat o da nasip işi.Ayrıca, abdullah Allah senden razı olsun ki abdullaha cevap'çıyı güldürüp de garibanı gece vakti sevindirmişsin biraz :-) ihtiyacı varmış ki dönüp bi daha okumuş , ne diyelim bol tekrarlı okumalar :-)
birader 12 (@Misafir_18439)
21 Ocak 2015 Çarşamba 23:57
Gorunen o ki özel bir ekip bu işi üstlenmiş olacak ki özellikle olumlu yorum yazanlara cevap yetiştirip yok abdullaha cevap yok şuna cevap diye bir vazife deruhte ediyorlar.sizin nasıl bir şebeke zihniyetiyle bu sayfada ne yapmaya çalıştığınızı gayet güzel görüyoruz.ama şunu bilin yemezler, o dönemler geçti.
Mehmet (@Misafir_18438)
21 Ocak 2015 Çarşamba 23:45
Nedendir bilmem konu ilimizdeki MEM atamaları olunca bilende,bilmeyende konuşur oldu.Öncelikle haberi bir kere daha okumanızı Şiddetle tavsiye ederim.Haberin giriş kısmında Eğitime siyasi darbeden bahsedilirken,gelişme Bölümü'nde zatı şahanelerin olmayan başarılarıyla devam edilmiş ama sonuç evlere şenlik Bakanı göreve davet ediyor.Yahu el insaf Bakanın müdahalesi siyasi değil mi?.Bakanın müdahalesi sivil darbe mi olacak?Haberin kendisi çelişkilerle dolu iken bir kaç yoruma bile tahammül edemeyenleri çok daha iyi anlıyorum.
ahmet vurgun (@Misafir_18437)
21 Ocak 2015 Çarşamba 23:18
faysal bende sana eğitim camiasından bir öğretmen olarak cevap veriyorum.. bence işin içinde değilsen içine girme çok güzel işlerinden bir kaçını yazsaydın da bizde taktir edeydik canım.. bak yaptığı kötü işleri ben yazıyorum okulların hiçbirinde eğitim yok çünkü fitne ortalığı kasıp kavuruyor.. eğitim sıralamamızı söylüyorum 81 ilden 75 nasıl sence... müdürlerin tamamını yusuf eşref ve yunus kavayla birlikte atayan ve tüm müdürlerin müdür yardımcıları atama haklarını elinden alıp kendi atayan... faysal bey ben sadece içi yanan bir öğretmenim..
abdullah`a cevap (@Misafir_18436)
21 Ocak 2015 Çarşamba 23:05
Allah'a abd olduğunu düşünüp sana Abdullah ismini vermişler büyük ihtimalle ama yanılmışlar sen sisteme abd ( kul) olmuşsun canım adını abdsistem olsun.. birde biz burda eyitimden(vicdancı abdullaha ait terim) değil eğitimden bahsediyoruz. yazısını bi daha okudum gülmem geldi ... yazacak bir şey bulamadım.. bol sarılı günler canım sana...
Faysal Bahadır (@Misafir_18434)
21 Ocak 2015 Çarşamba 21:49
Eğitim camiasından olmayan bir vatandaş olarak bu yaptığınız haksız eleştirileri büyük bir rahatsızlık duyarak takip ediyorum . ekibi ile beraber çok güzel islere vesile olan böyle bir zati bu şekilde karalamanizi kabulenemiyorum . ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz .
abdullah (@Misafir_18429)
21 Ocak 2015 Çarşamba 20:02
bingöl bingöl olalı bir milli eğitim müdürü buldu amma bazı aklını yittirmiş insanlar bu insanın bingöl çocuklarına hazırladığı eytimli ve barılı nesil projesini çekemiyenler vardır bu yanlıştan vaz geçin bu sizin yaptığınız haksız eleştiri bingöl için bir cinayettir...aklı selim olan bu müdüre böylesi eleştirileriler vicdansızlıktır. siz her halde bu eleştirenler hırsızlar arıyorsunuz bu hırsızlığa geçit vermiyor ondanmıdır rahatsızsınız yapmayın etmeyin yazık edersiniz bingöle vallahi ben ak partili falan değilim bunu böyle bilin vicdan
01.05.2024
18:30
Bingöl`den Gazze`ye un yardımı
Bingöl'den Gazze'ye un yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen 'Özgürlük Filosu Yeniden Yola Çıkıyor' kampanyası çerçevesinde, Bingöl'den Gazze'ye 4 tır dolusu un gönderildi.
01.05.2024
14:49
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine sevk edildi.
01.05.2024
14:48
Bingöl`de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibeli olarak coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi dağıtıldı.
01.05.2024
14:47
Bingöl`de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı
Bingöl'de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından merkez Çavuşlar köyünde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.
01.05.2024
14:05
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
01.05.2024
14:04
Bingöllü öğrenci Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma yarışmasında finale yükseldi
Bingöllü öğrenci Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında finale yükseldi
İmam-Hatip okulları öğrencileri arasında düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması sonuçları belli oldu. Bingöl'den katılan öğrenci, ortaokullar kategorisinde birinci olup adını finale yazdıran isim oldu.
01.05.2024
14:03
Hak-İş`ten taleplerinin karşılanması çağrısı
Hak-İş'ten taleplerinin karşılanması çağrısı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle basın açıklaması yapan Hak-İş Konfederasyonu Bingöl İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Bingöl Şube Başkanı Abdulmecit Akdemir, kayıt dışı çalışmanın önüne geçilmesi gerektiğini belirterek, 'Aile yükümlülüklerini dikkate alan, adil bir vergilendirme sistemi, sürdürülebilir bir sosyal güvenlik modeli ve vergi denetiminde etkinliğin artırılmasını talep ediyoruz' dedi.
01.05.2024
14:02
Üniversiteler arası iş birliği protokolü
Üniversiteler arası iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak: 'Protokolle, eğitim-öğretim konusundaki bağlarımızı güçlü hale getirdik. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz Medeniyet Üniversitesi'nin imkânlarından yararlanabilecek olması bizleri mutlu etmiştir' dedi.
01.05.2024
13:54
İlkyardım Haftası`nda öğrenciler bilgilendirildi
İlkyardım Haftası'nda öğrenciler bilgilendirildi
Türkiye'de, ani can kayıplarının önlenmesi ve hayat kurtarmak toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla mayıs ayının ilk haftasında kutlanan ilkyardım haftası kapsamında Bingöl merkez Vali Güner Orbay Ortaokulu'nda eğitim semineri düzenlenerek öğrenciler hem teorik hem de uygulamalı olarak bilgilendirildi.
30.04.2024
18:05
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB`nin yol haritası belli oldu
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyonu düşürmek ve parasal sıkılaşma sürecini daha sağlıklı şekilde yürütmek için kartlı işlemlere dair kısıtlama adımları atmaya hazırlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın