KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Eğitime siyasi müdahale! | HABER YORUMLARI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yapılan okul ve bağlı kurum müdürlükleri atamalarındaki haksızlıklara dair tepkiler dinmek bilmiyor. Siyasi müdahale eşliğinde yapılan idareci atamalarında, belirli sendika ve siyasi yakınlıkların dışında kalan yılların tecrübeli idarecileri, sınıflara öğretmen olarak gönderildi. İşte bunlardan bazıları…

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
uzun adam (@Misafir_18402)
20 Ocak 2015 Salı 19:53
Sayın bingolonline ,belirli bir kesimden etkilenmissiniz malesef. .haksizliga karşı cikiyoruz derken haksızlık yapmişsınız.10 kişi eleştirdiyse 100 kişi (öğrencisiyle,velisiyle,öğretmeniyle ) alkis tuttu elemelere.süreç hakkinda saglikli haber yapmak istiyorsanız tavsiyem elenen okul müdürlerinin öğrenci,veli ve öğretmenleriyle gorusun.o zaman yaptiginiz haberle yüz kişiden doksaninin size güldüğünü göreceksiniz.
ahmet hayal (@Misafir_18401)
20 Ocak 2015 Salı 19:46
Ayrıca bu ahlaksız anlayışı savunanlara bi sözüm siz hangi ahlaki değerlere göre tamamen adamcılık zihniyetiyle yapılan bu atamaları savunuyorsunuz. Sınav yapılsın hakeden atansın. Buna sözüm olmaz. Kldi ki başı secdeye giden bir insanın bu haksızlığı normal görmesi ahlaki değerleri kirletiyor. günümüzün moda sözü eskiden vatan, millet sakarya deyip malı götürdüler şimdi ise allah allah deyip malı götürüyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin
ahmet hayal (@Misafir_18400)
20 Ocak 2015 Salı 19:40
Yönetici olmak için 3 temel kritere sahip olmalısınız. 1. Güçlü bir dayı 2. Eğitim bir sen üyesi 3. Müdür Yalakalığı. belirttiğim ilk iki seçenek haberinizin içeriğinde var. müdür yardımcılarını müdür atadığı için müdüre iyi bi yalaka olmanız gerekir. Ayrıca bu durum müdür ve öğretmen arasında çıkar ilişkilerinede zemin hazırlar.Elbette görevini yapamayan idareci varsa somut nedenlere bağlı olarak görevden alınsın ama yerlerine objektif kriter olan sınavla atama yapılsın. Yoksa yukardaki kriterlerle atama yapıldığında vicdanlar yaralanır.
yusuf kaan ökde (@Misafir_18399)
20 Ocak 2015 Salı 17:10
Allah kul hakkını yiyenleri elbette cezasız bırakmaz...
DABILYU HİLMİ (@Misafir_18398)
20 Ocak 2015 Salı 15:48
Değerli yorumcu arkadaşlar vede özellikle şimdiki Milli Eğitimin üst kademedeki yöneticileri eleştirenler.El insaf diyorum.18 yıl Bingölde öğretmenlik ve idarecilik yaptım.Ama bundan önceki dönemlerde Milli Eğitime gittiğimde bırakın bir eğitimci bir insan yerine bile konulmuyorduk.Şimdiki yöneticiler en azında insana değer veriyorlar.Daha öncekiler selamımızı bile almıyorlardı.Yeni okul idarecilerine gelince henüz yorum yapmak çok erken.Daha iki ayları dolmadı.Herhalde ellerinde sihirli değnekleri yok.Ama çok gayret ettiklerini müşahade ediyorum.Eski müdürler bırakın birazda onlar uğraşsın.Koltuk kimsenin tapulu malı değil.
semiha alev (@Misafir_18397)
20 Ocak 2015 Salı 14:41
milli eğitimde bir memurum ben işleyişi iyi bilenlerdenim.. allah için bu konun üzerine gidin... haksızlık diz boyu.. bu öyle bir kadro ki aran seven ve sarı okuldaki temizlik görevlilerine bile müdahale ettiler iş kur bu konuda bilgi sahibi.. bu üçlü pazertesi perşembe oruç tutacağına bu iki gün kul hak yemeseler allah katında daha iyi olur.. namazımı kılarım kul hakkını yerim... bir şerefime verilen yemeklerde oruçlu günlerin hıncını çıkarırcasına yerim.. allah hakkınızdan gelsin sarı, kava , seven ve aran
babo bekir (@Misafir_18396)
20 Ocak 2015 Salı 14:35
bu kadar gündemde kalan ve popüler olan bir sorun için akp gerekeni yapacaktır.. kendi atadığı kendi işini gördürdüğü bu piyonu seçim çalışmaları için haracayacaktır. kalemi kırılmış biri için konuşmanın alemi yok yandığım şu ki sarı giderken aran ve seveni yanında götürmemesi.. ama umudum da odur ki aran ve sevenin geldikleri kuruma öğretmen olarak dönmesi yeni gelecek müdür tarafından... babo bunu biliyor babo bunu söylüyor... görürüz seçim öncesi bu sarı gitmezse...
Ahmet VURAL (@Misafir_18395)
20 Ocak 2015 Salı 14:26
ilk yorum yapan birkaç dalkavuk uygulamayı savunuyor. adam şehre fitne soktu her okulda aynı sorun var ben görevden aldıkları ve getirdiklerinin derdinde değilim... okullarda huzur yok..
Rehberci (@Misafir_18392)
20 Ocak 2015 Salı 11:35
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz acilen bu milli eğitim müdürünü Bingöl'den göndermeli. Adam resmen partili gibi davranıyor. Yediğiniz hakların hesabını elbet vereceksiniz. Faruk hocaya laf adam herif iyi bilsin ki, Faruk hoca sisin gibileri cebinden çıkartır. Madem başarısızdı niye çok başarılı notu veriyorsunuz? Milli Eğitim Müdürü ve dğer şube müdürü resmen adamı pasifize etmek için en düşük notu vermiş. Kasıt buradan da görülüyor. Niye Eşref taşın adamlarına 99 puan veriliyor? Bu bile açıkça belli ettirmiyor mu?
ŞİNASİ (@Misafir_18391)
20 Ocak 2015 Salı 11:30
Adı zikredilen tüm eğitimcilerin idarecilik alanında başarılı oldukları kabuldür. Mesela Zeki Tokiz marka bir isimdir. Naci uzunyayla iyi bir idarecidir. bunların yerine atananlar muhtemelen çok kızacaktır yazılanlar ama gerçek bu. Bir eğitimci olarak haksızlık yapıldığına inanıyorum. aslında tüm eğitimcilerin itirazı, siyasi ve sendikalara yakın isimlerin atanmasıdır. yoksa kimse isimlere takılmıyor bence. Tabi görecez bakalım Bingöl bu yıl eğitimde kaçıncı sıraya gelecek, okullar nasıl bir değişim yaşayacak
02.05.2024
10:27
TFF`ye çağrı! Play-Off uygulansın
TFF'ye çağrı! Play-Off uygulansın
BAL'da sadece liderin 3. Lige yükselmesinin ciddi bir mağduriyete sebep olduğunu belirten 12Bingölspor Kulübü Başkanı Özturan, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) BAL'da da diğer liglerde olduğu gibi Play-Off maçlarının oynanması çağrısında bulundu ve gerekçesini şu sözlerle açıkladı;
01.05.2024
18:30
Bingöl`den Gazze`ye un yardımı
Bingöl'den Gazze'ye un yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen 'Özgürlük Filosu Yeniden Yola Çıkıyor' kampanyası çerçevesinde, Bingöl'den Gazze'ye 4 tır dolusu un gönderildi.
01.05.2024
14:49
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine sevk edildi.
01.05.2024
14:48
Bingöl`de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibeli olarak coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi dağıtıldı.
01.05.2024
14:47
Bingöl`de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı
Bingöl'de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından merkez Çavuşlar köyünde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.
01.05.2024
14:05
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
01.05.2024
14:04
Bingöllü öğrenci Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma yarışmasında finale yükseldi
Bingöllü öğrenci Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında finale yükseldi
İmam-Hatip okulları öğrencileri arasında düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması sonuçları belli oldu. Bingöl'den katılan öğrenci, ortaokullar kategorisinde birinci olup adını finale yazdıran isim oldu.
01.05.2024
14:03
Hak-İş`ten taleplerinin karşılanması çağrısı
Hak-İş'ten taleplerinin karşılanması çağrısı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle basın açıklaması yapan Hak-İş Konfederasyonu Bingöl İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Bingöl Şube Başkanı Abdulmecit Akdemir, kayıt dışı çalışmanın önüne geçilmesi gerektiğini belirterek, 'Aile yükümlülüklerini dikkate alan, adil bir vergilendirme sistemi, sürdürülebilir bir sosyal güvenlik modeli ve vergi denetiminde etkinliğin artırılmasını talep ediyoruz' dedi.
01.05.2024
14:02
Üniversiteler arası iş birliği protokolü
Üniversiteler arası iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak: 'Protokolle, eğitim-öğretim konusundaki bağlarımızı güçlü hale getirdik. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz Medeniyet Üniversitesi'nin imkânlarından yararlanabilecek olması bizleri mutlu etmiştir' dedi.
01.05.2024
13:54
İlkyardım Haftası`nda öğrenciler bilgilendirildi
İlkyardım Haftası'nda öğrenciler bilgilendirildi
Türkiye'de, ani can kayıplarının önlenmesi ve hayat kurtarmak toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla mayıs ayının ilk haftasında kutlanan ilkyardım haftası kapsamında Bingöl merkez Vali Güner Orbay Ortaokulu'nda eğitim semineri düzenlenerek öğrenciler hem teorik hem de uygulamalı olarak bilgilendirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın