Erdoğan: Birikimli isimler partide yer alacak! | HABER YORUMLARI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Yeni isimlerle kadrolarımızı tahkim edeceğiz. Her şehrimizde oranın en itibarlı en gayretli en birikimli isimlerini partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız' dedi.
Yazılanlara bakıyorum da aslında kimsenin ilkesel bazda bir duruşu yok.Herkes siyaset yoluyla zenginlik peşinde.Hal böyle olunca zaman değişse de sözler değişmiyor hep aynı nakarat.
kimi aday eder bilmem ama ziya buyankara şimdiden seçim çalışmasına başlamış demedi demeyin hoca bu sefer 50.000 evi gezer vekil olur. not: partide fark etmez ona
@Misafir Kullanıcı gülesim geldi :) ziya hocanın aldığı oy ak partiye tepki oyuydu y..y..rsaa bağımsız olunda görelim. Denemesi bedava.. Ak Partiden aday oldu yer almayınca MHP ye döndü şimdide algı yaratarak Ak Partiden yer bulma sevdasında
Şehirdeki itibarlılarla bu is olmaz.Bugüne kadar seçilenler itibar sahibi oldukları için bu halde memleket itibarsız adam milletvekili mi olmuş şimdiye kadar kimisi parası ile kimisi aşireti ile kimisi de ailesi ile. Dil ile çalışkan degil fiili caliskan ve kendi akrabalarını dahi kayırmayan,müteahhit ve ihalecilerden uzak bireylere ihtiyaç var.
Akp devri bitmistir ne yapsaniz nafile Yeni Bir parti memlekete sart ali Babacan Abdullah Gül Hayirli olsun Cünkü akp zihniyeti memleketi bitirmistir türkiye tarihinde bu kadar soygun yolsuzluk torpil görmemistir
Devletin yapın demesine rağmen spor il müdürü iken bir stad dahi yapamayan.dolayısıyla tff nnin 2.lig maçlarının oynanmasına uygun değil raporu verdiği bingöl şehir stadı utanılacak durumda
Bir insanı beş defa miletin önüne koyuyorsunuz. o insan kendi bölgesinden 100 oy getiremez.Değiştirin bunları yeni simalar gelsin. bu devam ederse sonunuz olur.
12 Bingölspor Fırtınası Devam Ediyor! Zirvede Fark 5'e Çıktı
Ligin 8. Haftasında konuk ettiği Mardin temsilcisi Mazıdağı Fosfatspor'u bitiş düdüğüne dakikalar kala kaydedilen golle mağlup eden 12Bingölspor, haftayı 3 puanla kapatmakla kalmayıp, en yakın rakibi Niğde Belediyespor'la aradaki puan farkını 5'e çıkararak rahat bir nefes aldı.
25.10.2025
16:47
Bingöl'de 750 öğrenciye forma desteği
İstanbul'da faaliyet gösteren BİNYAD Derneği tarafından başlatılan 'Çocuklarımız Formasız Kalmasın' kampanyası kapsamında Bingöl'deki 750 öğrenciye forma hediye edildi.
24.10.2025
19:23
Bingöl'de Aile Şenliği Coşkusu
Bingöl Valiliği SYDV tarafından düzenlenen 'Aile Şenliği'ne katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, ailelere doğum ve evlilik desteklerini duyurdu. Şenlikte çocuklar için de renkli aktiviteler yer aldı.
24.10.2025
18:39
Bingöl'e 31 hekim atandı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'İlimize atanan tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor, 125. DHY kurası ile yapılan bu atamaların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.
24.10.2025
17:05
Bingöl'de İUP kapsamında Bin kişi alınacak
Başvurular 27-30 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 04 Kasım 2025 tarihinde çekilecek. Program 10 Kasım 2025 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.
24.10.2025
16:44
Bakan Yardımcısı Yenigün Bingöl'de nikah şahitliği yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Bingöl'de 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi'nden yararlanan çiftin nikah şahidi oldu.
24.10.2025
16:06
Komisyon uygun gördü! Bingöl'de ekmeğe yeni zam!
Bingöl'de birçok kurum ve kuruluş temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından uygun görülen ekmek zammı, Fırıncılar Federasyonu'nca da kabul edilerek yürürlüğe girdi. Somun ekmek 12, pide ekmek 18 TL'ye çıktı. Elazığ'dan ve Muş'tan da sorduk. Değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!
24.10.2025
16:05
Motorine zam geliyor
Brent petrol fiyatlarında yüzde 5'i aşan yükselişin ardından akaryakıt fiyatlarına da zam haberi geldi. Son yaşanan gelişmelere göre, akaryakıt ürünlerinden motorinin litre fiyatına bu gece itibariyle zam yapılması bekleniyor.
24.10.2025
16:04
Bingöl'de 6 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.10.2025
17:08
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden 'Kitap Okuma Atölyesi'
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi 'Kitap Okuma Atölyesi' etkinliğinin ilki, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi ve yazar Zeynep Başçı'nın 'Evlilik Orucu' adlı kitabı ile gerçekleştirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın