Erdoğan; 'tehditlere boyun eğmeyin | HABER YORUMLARI
Başbakan Erdoğan'ın hedefinde kitaplarında kendisini yarı tanrı olduğunu söyleyen Abdullah Öcalan ve onu peygamber ilan BDP'liler vardı. Bingöl mitinginde halka seslenen Başakan, bağımsız adayları din istismarı yapmakla suçladı.
sayfa yönetimi benım yorumumu neden yayınlamadınız AKP yöneimi kızar diyemi korktunuz yazık size bide gazeteciyiz diyosunuz yazıklar olsun. AKP = bingölde sıfır. Ama elazıga sağlık kampüsü. yeni terminal, keklik tepeye viyadük, cevre yolu, yeni adliye sarayı, bilmem kaç fabrika. ne kadar stihdam. bu memleket bu zihniyetle kaybetmeye mahkumdur. AKP ye 3 defa oy vermiş biri yazıyor bunu ben uyandım sizde uyanın !
zaza deyince halk ortalığı dağıttı :)) miletin içindeki Zaza aşkı ne kadar ateşliymiş bu ateş bütün kürt faşistlerini yakar vay vay nina vay nina bdp tu vinena senina Zaza xin şo tıfıng biyer helase faşist çinaaaaaaaaaaaaaaaaa nina nina nina ina nine putonya... 3-0 bdplilere selpak lütfen... yanlız idris temiz adam severim kendisini ama yanlış yerde faşist bir partide bu yüzden bingölde işi zor...
Bingölde fabrika edebiyatı yapan şahıs. BDP gelince her taraf fabrika olacak. işsizlik bitecek. herkes refah içinde mi yaşayacak? sonuç fotoda belli değil mi? inşallah 3-0 yine :)
burdan kavanın çocuklarına sesleniyorum ; yine burdan marzek dini mensubuyum diyen zihniyete sesleniyorum ; chp=mhp=işçi partisi=tkp ye hizmet edişinizin açıklaması varsa burda siyaset yapma şansınız olur hepinizi işçi partisi şemsiyesi altında toplayan büyük ustayı silivriden çıkarırsanız o istediğiniz o zaman gerçekleşir
kim demiş sana zaza lar kürttür diye allah korusun sizin gibi koyun güden üsteki derin yapılanmayı ve onun altında sizi yönlendirenleri her dediklerine eyvallah diyen bir yapıya sahip olsaydık ölüm bugün gelsin allah sizi islah etsin
Ne güzel..Bingöl'de işsizlik yok,her taraf fabrika..Herkes mutlu..ne güzel..yaşa akp,çok yaşa..Bingöl yaahu ne kadar şanslı..Kişi başına gelir on bin dolar..herkes şen şakrak..sevinç ve mutluluk..Evet Bingöl kişi başına düşen gelir bakımından 73.sırada..Tunceli 41. sırada..İşte sevgili Zaza kardeşlerim..Sevinmeye devam..9 yıldır akp başta ,ama Bingöl'de değişen ne?..
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
22.10.2026
18:02
Sonbahar meyvesi Bingöl'de ilgi odağı oldu
Sonbaharın sevilen meyvelerinden alıç, Bingöl'de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Özellikle iri taneli alıçlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın