AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu'nun, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılmaması gözlerden kaçmadı. Fehmioğlu'nun, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimde kendisine yer verilmemesinden dolayı partisine kırgın mı? sorusu akıllara geldi.
Ak parti aday olanlardan ,ve aday adaylardan da büyük ,ve önemli bir siyasi partidir.Evet Enver fehmioğlu aday tanıtım ve skm açılışına katılmalıydı. Çünkü Enver hoca bugün ak parti nin sayesinde o koltuk oturuyor bu halkın oyları ile vekil olmuşsa vekili olduğu partinin skm açılışında da olması lazımdı.Feyzi Berdibek Bingöl de adaylığı hakkı ile almıştır.Bingöl lülerin Ankara'da ki umudu ve yardımcısıdır.Editör Hakim Bayraktar a iftira atacağınıza ,gerçeği görmeniz daha doğru olacaktı.
@Misafir Kullanıcı Ya siz niye dönekleri söylemiyorsunuz Enver bey en azından gidip hdpyi tebrik etmedi feyzi bey gibi feyzi bey mi dava adamı dava adamı koşup hdpyi tebrik etmez
@Misafir Kullanıcı Istıfa etseydi şimdi de yer alsaydı hakim boy boy aleyhte yazardı. Bundan dolayı diyorum ki bu memlekette para dağıtmayan tek vekil enver fehmiogludur niye dağıtmıyor çünkü aldığı maaş ancak ona yetiyor haram para da almiyor (10trilyon)ne olacak şeref yoksunu olanlar enver hocayı eleştirmek için açık bulacaklar siz devam edin 24 haziranda görüşecek durmak yok reise devamm
Enver Fehmioğlu Bingöl için ne yapmış ki tekrar adaylık bekliyor.Yıllardır ordaydı televizyonda 1 defa bile konuştuğunu görmedim.Aşağıda biri Sütaş onun sayesinde geldi demiş.Kafaya bak.Kabilecilik , torpille işe adam yerleştirme ve birilerinin işlerini halletmek dışında yaptığı hizmetlerden 1 tanesini yazın lütfen.Fazla değil 1 tane..
@Misafir Kullanıcı Televizyonda üç defa bütçe görüşmelerinde konuştu sen görmek istemediktenden sonra ne yapayimm.sutas onun döneminde gelmedi mi sen neyin kafasını yaşıyon arkadaş kişin işidir aynası lafa bakılmaz h.gunler
@Misafir Kullanıcı Sen biraz konuşurken allahın payını bırak bingölde köprüyü 7 ayda kazandırdı mi onun dışında bütün çevre yolu bu dönemde yine yapılmadı mı sancak yolu ihalesi bu zamanda yapılmadı mı genç bölgesinde üç grup yolunun ikisi yapılmış bir taneside tamamlanmak üzere vağkin projesinin kabulü vb.valla çok var evet fevzi berdibek milletin yardımcısı oluyor olurken millete veriyo ben bunu kabul etmiyorum kimse kimseye iftira atmiyor ben diyorum ki hakim denen zat herkese eşit mesafede haber yapmıyor hakim hep enver hoca aleyhinde haber yaptı bak fevzi berdibek ıstıfa etti ya 7 haziranda enver hoca
@Misafir Kullanıcı Yahu be adam sormazlar mı enver bey toplamda 2.5 yıl vekillik yaptı ama darbeyle ama iç karışıklıklara ama erken seçimlerle çileli bir vekillik yaptı peki 15 20 yıl kesintisiz vekillik yapanlar ne yaptı mesela kazım mesela eşref mesela anık mesela fevzi mesela yusuf mesela mesela allah aşkına bu saydıklarımın hepsi dönemlerini tam tamamladıkları halde hiç bir kriz yokken herşey güllük gulistanlik ken ne yaptılar.
@Misafir Kullanıcı Hiç kimse ye sırt cevirmedi bu mübarek ayda adam gibi adamdır günahını almayn iftira atmayın iftira zor o yükün altında ezilirsinz size inat oy yok reise var mhpy var
@Misafir Kullanıcı Hiç kimseye sırtını dönmemiş enver fehmioglu sadece ihale yolsuzluk isteyenlere ben ihale ve yolsuzluk işlerinde yokum bu ları istiyosaniz yanıma gelmeyin demistir bu da on numara bir tavır vekilimizi tebrik ediyorum tabi hırsız anlattığım şeyleri masal diye dinlemezzz
@Misafir Kullanıcı Kendisi asla sırtını donmemıstır ıkıyuzlulerın arasında olmak istemiyordur belki sonunda kadarda akp diyecektir hangi akılla kalkıp böyle bir ıthamda bulunuyorsunuz iftira atıyorsunuz zaten sızınde kim olduğunuz aşikar hanefı güler cebdet yılmaz arkasından kuyu kazsın ıa çevirsin o da hiç bısey olmamış gibi arkalarında dolsasın demkkı sız böyle yapardınız belli konusmalarınızdan kendinize saygınızın olmadığı anlaşılıyor biz genç halkı olarak onu yalancıların içinde görmek istemiyoruz biz ıstemıyoruz
Dava adamligi hanefi gibi cevdet gibi calip cirtmakta degil enver hoca gibi elinin tersiyle itmektir dava adamligi budur adamsin enver fehmioglu kim bu partiden caliyorsa onlar mini mitinge katildi ve oy da vermeyecekler ama enver bey eminim gelmese bile oyunu vererecek
Her sene eyvalla da ama bu sene size oy -moy yok Başkan Reis olsun ama bingöl de size ders verme vakti geldi sanırım. Sizler akılı bu halk salak öylemii Sizi Murat'ın soğuk sularına gömerler
İnşallah Zikteliler bu seçim AKP'ye sırtını döner. Buna kızan AKP'de ihale kovalayan Ziktelilere ihale yasağı koyar da bizde kurtuluruz. Hepsinin elinde bir dosya kurum kurum gezip ihale kovalıyorlar.
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
21.08.2026
21:01
Uyuşturucuya havadan takip: 1 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de drone destekli operasyonda 80 kök Hint keneviri, 1 kilo 906 gram esrar ve seri numarası silinmiş otomatik pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
21.08.2026
21:00
Bingöl'de hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de evden hırsızlığa teşebbüs, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme ve kasten yaralama suçlarından aranan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın