AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu'nun, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılmaması gözlerden kaçmadı. Fehmioğlu'nun, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimde kendisine yer verilmemesinden dolayı partisine kırgın mı? sorusu akıllara geldi.
Kazım'ın dönüp dolaşmadığı parti kalmadı. Bu defa yine suni bir düşmanlık uydurmuş her seçimde yaptığı gibi. Cevdet ve Azıjlar düşman deyip Zıktelilerin gururunu okşuyor. Sonra bu bizim Zıktelilerin şeref meselesi deyip ardından sürüklüyor. Zıkteliler de yedi öyle mi sayın MİR'im!!! Bu defa öyle olmayacak kendin çalıp kendin oyna! Her seçim aynı numara wallahi yeter! Zıktelilere hiç bir hayrında dokunmamış!
17-25 Aralık sonrası AK Parti'den istifa eden ve SP'ye geçen Serdar Atalay'ın adaylık açıklamasında baş köşesinde oturan Enver Fehmioğlu beydi. 2011 seçimlerinde kendisine yer verilmediği için AK Parti'ye küsüp BBP'nin tututuğu Goranlılar kahvesinde akşama kadar oturan yine sayın Enver Fehmioğlu beydi! Kendi adaylığı dışında AK Parti'ye çalışmışlığı var mı? Aday gösterseler AK Parti iyi, aday gösterseler kötü öyle mi? Bu dava bilinci değil sayın Fehmioğlu ve aziz Zıkteliler!!!
@Misafir Kullanıcı Bu goranlı kahvesınde demek sende vardın baksana gecen goranların kahvesine dobecksın yazanda sendin kim olduğunu gayet iyi biliyorum sen yoksan onun orda olduğunu nerden biliyorsun çamur atma zira o çamur sana bulasır
@Misafir Kullanıcı Söylediğin iki şeyde yalan enver hocanın yakın arkadaşları orada olabilir o zama lar ama enver fehmioglu asla başka partiye çalışmamıştır saygilar
@Misafir Kullanıcı Eğer zıkte solhan ve sıcaklıklarda zerre kadar onur varsa ak partiye oy vermezler 3 tane merkez adayı koyacaksınız ondan sonra bunlardan oy bekleyeceksin
Hey ben bir akpartili olarak diyorumki o 2 aday orda olucaya kadar vekillere oy yok cevdet yılmaz bingöl belediye başkanına baksın kendi köyün de önce alsın ve fevzi berdibek 7 haziran gecesi yaptığı şovu ututmasın hdp ye gönüllü ise hdp ye gide bilir cumhura oy var ama bunlara yok
@Misafir Kullanıcı Inan ki ole bi şey olamaz enver hocayı tanıyanlar çok iyi bilir.Burada hanefi hocanın büyük bir ihaneti var ona rağmen çalışacak partisine
@Misafir Kullanıcı Sız bılıp bilmeden konuşuyorsunuz ağzı olan konuşuyor barı bos konuşmayın arkasından dümen çevrilmiş olan sız olsaydınız ne yapardınız Enver bey kimseye karışmaz herkesin kendi aklı var isteyen verir oyunu isteyen vermez burada kaç yorum varya kim olduğunuzu kestırmemek mümkün degıl
@Misafir Kullanıcı Ayıp ayıp lanet olsun size enver fehmioglu şuan niye yok biliyormusunuz enver hoca olsaydı bu kişiler çalamazdı çırpamazdı. Ve bu adama halkın sahip çıkması gerekir 50 yılda bir gelir böyle adamlar 10 trilyon rüşvet verilmiş ben seçmenine bu ihaneti yapmam diyen enver hocadır.sonrasinda bu payı alan şahıslar şuan senden oy istiyorlar.insalllah anlamıştır bingöl halki
1) Hala milletvekili oldugu halde enver F neden mitinge gelmedi? 2) Hanifi G ve enver F neden konusmuyor? 3) Hanefi güler aday pankartları yaptıracagına neden kendi pankartlarını yaptırıp zıkte seninle gibi cümleler yazdırmıstı? 4) Zıkte seninleyse neden zıkteli 5 insan bile yoktu? Pankartları zıkteden kimse gelmedigi içinde oglun ve yegenlerin tutmuştu
@Misafir Kullanıcı Gelmek zorundamıydı hem arkasından iş cevırsınler hemde oy için yardım etsinler mala hanfı adı mala hangi yüzle Enver hocanın yüzüne bakacaksın Enver bey reısın yanındadır akpnın yanındadır ama ikiyüzlü insanlarla ısı yoktur olamaz
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
21.08.2026
21:01
Uyuşturucuya havadan takip: 1 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de drone destekli operasyonda 80 kök Hint keneviri, 1 kilo 906 gram esrar ve seri numarası silinmiş otomatik pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
21.08.2026
21:00
Bingöl'de hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de evden hırsızlığa teşebbüs, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme ve kasten yaralama suçlarından aranan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın