Her dönem gündeme gelen ve halkın en öncelikli beklentisi olan kaldırım işgalleriyle ilgili yapılan açıklamalara rağmen henüz bir gelişme bulunmuyor. Yayalar için yapılan kaldırımlar esnafların reyonuna dönüşürken, 'işgale geçit yok' açıklamalarına rağmen Belediyeden ses seda yok!
Sizin için halkmı önemli yoksa üç beş esnafmı kaldırımlar işgal altında eşlerimizle yürüyemiyoruz engelli insanlarımız eziyet çekiyor bu şehir artık yaşanılamaz bir hal aldı gerekli müdahaleler yapılmalı derhal yoksa cimere şikayet edecem belediye başkanını!!!
Halkı aldatıp yalan konuşuyorsunuz seçimden önce verdiğiniz vaatleriniz hepsi havada kaldı. Erdal Arıkan hiçbir siyasi geçmişi olmayan belediyeceliği bilmeyen biri bingölün kanayan yaralarına merhem olacak kapasitede değil yazık memleketimize beş yılı daha heba oldu..
@Misafir Kullanıcı Afganistan senden Daha medeni sadece adını bildiğin yeri nasıl örnek verirsin 50 yıldır savaşın olduğu bir ülke trafik kuralları bakimından dünyanın en medeni ülkesi yaya geçtiyinde 5 metre sürüculeringeride beklediği ülkenin adıdır AFGANİSTAN
dörtyoldaki kurt alinin legenleri kaldırımın ortasında. özellikle ziraat bankası ve belediye iş hanı arasındaki kahve tam bir rezalat.ordaki kahveden dolayı milletin eşi bacısı geçemiyor.ne kadar kötü niyetli varsa o kahvede oturup milleti dikizliyor.
Bırakın kaldırımları artık yol işgali başladı. 1.şişli sokak 2.eski belediye sokağı 3.saat sokağı oteller arkası 4.5 yol balıkçılar karşısı ara sokak 5.beş yol kavşağı komple 6.çanlılar demirciler sokağı 7.eski hal içi Saydığım yerlerde ne kaldırım ne yol komple işgal bir kadın buralarda adım atamaz evi olanda içerde hapis. Diğer kaçak yapı ve kadırım üstündeki yapılar canabası
lütfen bu haberi her gün yayınlayın.Milletin hafızasını canlı tutun.Bu konuda en önemli görev basına düşmektedir.Ulu Camii önündeki seyyar satıcıların yaptıkları gürültü kirliliği otobüs bekleyenler için adeta Çin işkencesine dönüşüyor.Bu örnek diğerlerinin yanında devede kulak kalıyor.Herkes tepkisini ortaya koymalıdır.
Eğer gerçekten hakkaniyet çerçevesinde işgaller sonlandırmak isteniyorsa önce en uzak yerden değil de çarşı merkezinden başlanırsa belki kenar mahallelere sıra gelinceye kadar o insanlar belediyeyi beklemeden işgal ettiği yerleri terk ederler ama gerçekten hakkaniyet çerçevesinde olmalıdır. örneğin Bingöl taksi karşısındaki ciğerci, beş yoldaki , kahveler , Maden Sokaktaki trafo çevresi , Belediye iş hanı çevresi dururken şu mahallede yıkılmış bu mahallede yıkılmış hiç hakkaniyet değil ve inandırıcı de değil.
Bingöl'de bir kuyumcudan küpe çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.
12.08.2025
05:12
Bingöl ova köylerinin su kullanımına nöbet ayarı
Vali Usta başkanlığındaki toplantıda sulama suyunun köyler arasında adil ve verimli kullanılması amacıyla nöbetleşme sistemi uygulanması kararı çıktı.
12.08.2025
05:12
Bingöl Ulu Cami abdesthanesi yenileniyor
Bingöl Belediyesi tarafından yapılacak ihale ile yenilenecek tuvalet ve abdesthane, kısa sürede yeniden halkın kullanımına açılacak.
12.08.2025
05:10
Bingöl'de toplu sünnet etkinliği
İl Sağlık Müdürü Samet Tatlı: 'Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, toplum sağlığına katkı sağlayan bu tür projeleri kararlılıkla sürdüreceğimizi vurgulamak istiyorum' dedi.
12.08.2025
05:09
Vali Usta, haftalık asayiş verilerini paylaştı
Bir haftalık uygulamalarda 36 firarinin yakalandığı bilgisini paylaşan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ele geçirilen silah, uyuşturucu madde miktarlarını da aktardı. İşte Bingöl'de son bir haftalık asayiş verileri….
12.08.2025
05:07
Bingöl Belediyesi 14 konut ve 5 işyeri satacak
Bingöl Belediyesi tarafından Kültür TOKİ'de 14 konut ve 5 işyerinin satışı yapılacak. 25 Ağustos 2025 günü yapılacak ihalede satışa sunulacak konut ve işyerlerine dair detaylar şöyle;
12.08.2025
05:06
Bingöl Gençlik Spor Güvenlik Personeli Alacak
Sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi başvuru koşulları ile KPSS puan türleri açıklanan ilanda, başvuruların 09-18 Ağustos tarihleri arasında alınacağı kaydedildi. İşte ilandaki o detaylar…
12.08.2025
04:53
Bingöl'de otomobil şarampole uçtu: 6 yaralı
Bingöl'de otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.
11.08.2025
00:06
Boğulursak cenazemizi çıkarmaya onlar gelecek!
Bingöl'de bir genç, girdiği baraj golünde boğuldu. Bingöl'de dalgıç olmadığı için çevre illerden gelen ekipler cenazeyi çıkardı. Bingöl'de dalgıç olmamasına ise muhtemelen 'kadro istedik' açıklaması yapılacak.
11.08.2025
00:05
2026 Hac Ön Kayıtları Başladı
2026 yılı hac organizasyonu için ön kayıt ve kayıt yenileme süreci bugün başladı. 5 Eylül'e kadar e-Devlet üzerinden ön kayıt başvurularını yapabilecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın