HDP'li vekil Ersoy, İslam'a hakaret etti | HABER YORUMLARI
TBMM'de devam eden Öğretmenlik Meslek Kanunu Genel Kurulu'nda söz alan HDP vekili Oya Ersoy: 'Bugün karşı karşıya olduğumuz yıkım, 500 yıl önceki Osmanlı yönetimini, 1500 önceki dinin toplum ilişkilerini ve 2500 Orta Asya masallarını yeniden kurma hayalidir. Kindar ve dindar nesli yaratma ucubeliğidir.'
devlete sormak isterim madem terör örgütleri ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozuyor ise neden bunların yönetici destekçilerini mecliste barındırıyorsunuz üstelik vatandaşın verdiği vergi ile sefa sürüyorlar bunu sorgulamak lazım
Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunan Bingöl Akparti kadın kolları hani nerde insanların dini değerleriyle alay eden bir çabulcu hakında neden suskunsunuz
Azıcık aklı ve vicdanı olan bu bu partiye oy vermez yıllardır bu milletin kanını emen bu vampirler ve onlara destek verenler istesenizde istemesenizde Allah nurunu tamamlayacaktır
@Misafir Kullanıcı Allah'ın yanındamı geliyorsun sen tapunmu var Allah görüyor ve biliyor sen yerinde otur kimsenin fikrini yargılamak kimsenin haddi deyil ne zaman şeriatla yönetilirse bu ülke başımla beraber kabulümdür
@Misafir Kullanıcı Bu memlekette komünizmi düstur edinen parti siyaset yapacak müslümanlarda oturup izleyecek öyle mi? Alıştınız tabi bir tokat atınca diyer yanağını çeviren uysal koyunlara. İslamiyet camide, sokakta, işte, evde ve her alanda olacak siyasetin merkezinde olacak. Ülkede komünizm adı altında parti kuruluyorsa şeriat adına da parti kurulabilmeli çünkü bu ülke laik ve demokratik bir ülke.
Yine HDP yi ve onun vekillerinin şahsında kürtleri şeytanlaştıran osmanlı entrikaları ...Gün olur devran döner, bu böyle size kalmaz, kıyılan canların, yiyilen hakların ahı var. Yapışır yakanıza.hakları zehir zıkkım olur. Cehenem bile kabul etmez günahlarınızı..
O hakir gördüğün din esaslı (Tamamen öyle olmasa da) osmanlı devletinde kürtler daha özgür yaşıyordu. O hakaret ettiğin dinin düsturlarından uzaklaştığımız için bugün bu haldeyiz. Bi diyeceğin varsa bugün beraber olduğunuz laik ulusalcı kemalistlere söyle çünkü bugünkü kötü halin sebebi onlar.
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
24.12.2025
16:33
Jandarma trafik ekiplerinden kış lastiği denetimi
Bingöl-Erzurum yolunda jandarma trafik ekipleri kış lastiği denetimi yaptı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın