Herhangi bir açıklamam olmadı | HABER YORUMLARI
İlave İmar Planının iptali kapsamında hak sahipleriyle yapılan görüşmeye ilişkin konuşan AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, Mevcut bir belediye başkanı ve yönetiminin görevinin başında olduğunu, bu konuda bir açıklama yapılmasının mevcut yönetime saygısızlık olacağını belirterek, olumlu olumsuz herhangi bir açıklama yapmamızın söz konusu olamayacağını belirttim dedi.
il başkanının oturuşu bile ofsayt . erdal bey belkı çok temız çok dürüst bir insan olabılır kı bence oyledirde ama bu siyatçilerin yanında akıbeti ıyı gorunmuyor yucel baragazi dik durdu bunlara boyun eğmedi.allah kımsenın yolunu bunlara düşürmesin..
sayın arıkan durum iyi değil etrafında dost bildiklerin şimdiden memleket üzerine hesap yapmaya başlamışlar sana bir tavsiye il başkanı kendini herkesin üstünde görüyor onun bingöl halkı nazarında hiçbir karşılığı yoktur temkinli ol
Erdal ARIKAN çok değerli ve saygıdeğer bir insandır. Lütfen yorumlarken kimsenin kişiliğine karakterine hakaret etmeyin. Kişisel görüşüm Siyasette tecrübesiz olmasından kaynaklı il başkanının tongasına düşmüştür. Ama siyaset öyle birşeydir ki gece başbakan olarak uyursun sabah kalktığında sıradan birisindir. Ben Bingöllü biri olarak erdal beyin onu oraya getirenlerin etkisi altında kalacağını düşünüyorum . Keşke onların etkisi altında kalmasa ama bu imkansız gibi görünüyor . Bekleyip görecez Mevlam neylerse güzel eyler.
Değerli okuyucular çevre yolu üzerinden kimse kendine pay çıkartmasın ilin ihtiyacı varsa yol imara açılır. Açılmasından bu ile katkısı olurmu olur gerekiyormu evet bunun imarını yapan kim belediye Temelimiz ilimize yakışan bi imar yapılması kolay gelsin
Erdal bey doğru söylüyor bende o toplantıdayım.. defalarca üstüne basa basa şuanki belediye başkanın görevi olduğunu kendisinin şuanda hiçbir şey diyemeyeceğini söyledi..
Erdal bey iyi de öyleyse neden kendi paylaşımlarınızı kaldırdınız ? Buna da cevap versenize... Kaldırdığınıza göre yanlış yaptığınızın farkındasınız. Kullanıldığınızın farkındasınız. Emin olun bunlar sizi daha çoook kullanmaya çalışacaklardır. Ve maalesef kendi iradenizle gelmediğiniz için bunlara karşı koyma iradeniz de olmayacaktır. Olur da seçilirseniz olan Bingölün 5 yılına olacaktır.
@Misafir Kullanıcı Bingölün 5 yılına nolacak mesala? Başka parti gelse 5 yılda napacak neyi değiştirecek? alternatif bir parti veya bir aday söyler misin?ve gerekçe ?
yazdığı twitleri barakazının yetki gaspı açıklamasından sonra silen arıkan nasıl bingöl belediyesini yönetecek. hanefi güler gibi ezberlediği ayetlerle din satan il başkanı gülerle 10 gündür hergün nerdeyse aşk yaşar gibi her saat birlikte olan arıkan abisi barakazi ve az bölgesine ihanet etmiştir. e ne olacak şimdiden klavuzu karga olan burnu..... Ak partinin asla bu seçimi kazanamayacağının en büyük örneği bu olay oldu. Yücel bakana itaat etmedi diye memlekete zulüm yaşatacağını zannediyorlar ama seçimin sonucu hepinizi al aşağı edecek
@Misafir Kullanıcı Peki Yücel bey kendi döneminde 5 yıllık zarf içerisinde halk ile uyumu nasıldı? Kadınlar Gençler rencide edildi mi edilmedi mi? Kişisel vaatler verdi mi vermedi mi ve neden tutmadı? Seçime kadar belediyenin asli görevlerini yerine getirdi mi getirmedi mi? Hoşgörü varmiydı?Ama Arıkan taze kandır..Kibir yok halk adamı Güler yüzlü kamu anlayışını bilen biri bunu göreceğiz..Erdal Arıkan Allah'tan başkasına itaat etmez..Halk Arıkan'ı harcatmayacak.
akp nin bu seçimi kazanması çok zor. neden mi, 2014 yerel seçiminde yücel barakazi döneminde kürtlerle ak parti çözüm süreci ve barakazinin bingöldeki tüm kürt çevrelerini ... kürt olduğunu çözüm sürecininde buna dahil olması nedeniyle seçimlerde hdp nin mirzan, bahçeli ve simani kalelerini yerle bir etmişti hatırlarsanız, hatta hedepenin tam 8 bin oyunu almıştı. akp 28 bin hdp ise 13 bin falan almıştı. peki şimdi ben tüm bu olumlu pratiklerin tersi olduğu ortada, ekonomi ve akp nin kötü politikası ve ziya buyankaranın merkez kejanlıların yoğun olduğu oylarını aldığınıda eklersek...
bu gölden balık çıkmaz yücel bey boşuna erdal hocaya çamur atmaya çalışma... burada kalmış 3 ayın dolu dolu yaşa zamanında senin serdar beye yaptığını şimdi de sana yapıyorlar işte...ayrıca halk seviyorsa seni halkta bir karşılığın varsa buyur bağımsız ol ya da başka partiden aday ol.
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.