İmza toplayıp valiye sunacaklar! | HABER YORUMLARI
Kent merkezindeki birçok esnaf, ilçe ve köy minibüslerinin eski otogara taşınmasına tepki gösterdi. Esnaflar, mağduriyetlerinin giderilmesi için imza toplayıp valiye sunacaklarını ve soruna çözüm bulmasını talep edeceklerini söyledi.
Milletvekili ve belediye başkanları ceplerini doldursun iyi hoş esnaf ve köylü (memleketin temelleri) esgeçilsin tebrikler. Gönül belediyeciliği değil zülum belediyeciliğinin şahitliğini yapıyorum
bu kadar halki düşündügunuze caresinide kendileri bulsun. mesela esnaflar anlaşarak bir kaç ufak transit alabilirler. köylüleri mallarıyla beraber koy araba garajına bırakabilirler. bu konuda yasaklayıcı herhangi bir engel yoktur.imza toplayacaklarına, kendiilerini biraz toparlasınlar
bu uygulamayı sonuna kadar destekliyorum şehir olmanın gerekleri vardır köy minibüsünün şehir merkezinde binaların önünde ne işi var terminal yapılmış ne güzel hepsi bi yerden kalkıyor mahalleleride rahatlatan bi karar bu sakın geri adım atılmasın
Belediyenin bingol için aldığı en güzel kararlardan biri.uc beş kişi memnun değil diye bir şehr-i keşmekeşe çevirmenin ne anlamı var.her kararın mağdurları olur önemli olan kamu yararı.
Hiç kimse kusura bakmasın 5-10 esnaf para kazansın köyden gelenin huzuru yerinde olsun rahat gezsin tozsun diye bu ilin trafiğine çelme takılamaz. Zaten idarecilerimiz aldıkları yeni valilik binası gibi kararlar ile trafiğin anasını ağlatmışlardır. İleriye dönük insanın tahammülü yok YETER..
Artık Bingölümüze Hizmet için 3-5 kişinin Kalbini kırma zamanı çoktan gelmistir ..misal 4 yol parkıda buna ilave edilmeli konu Bingölse 3-5 kisinin çığırtkanlıgına bakilmamali korkulmamalidir boyle kararlatin arkasinda Bingöl duracaktir yeterki siz Yeni Bir Bingöl inşa edin Başkan ..4 yol Parkı-Kaldirimi işgal edenler-devletin arazisini kendi bahcesine katanlar affetmetin artık
Bizler zaten ilçeden merkeze genelde alışveriş yapmaya veya işimiz varsa onun için geliyoruz. Dolayısıyla merkezden tekrar ilçe garajına yüklerle gitmek veya tekrar çarşı merkezine dönmek eziyetten başka bir şey değil... Ayrıca trafik rahatlamış falan değil köklü çözümler lazım trafiğin rahatlaması için... Üst geçit yapmak ilçe garajını taşımak vs vs bunlar kalıcı çözümler değil...Akşam geç saatte ilçe garajına giderken geçtiği yollardan bir bayanın nelere maruz kaldığını biliyor musunuz? Lütfen empati kurun.
Bingöl Belediyesinin yaptığı en güzel iş münübüsleri şehir içinden çıksrtılmasıdır. İşi biraz abartıyorlar kim yem veya un alırsa gelip dükandan yine yükleme yapıyor.Verilen karar kesinlikle doğrudur.Bu heryerde böyledir.Yapandan Allah razı olsun.
Bingöl'de esnafların yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, ekonomik zorluklar nedeniyle ayakta kalmakta zorlanan esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ormangören, 'Esnafın nefes alamadığı bir ekonomide üretim de istihdam da zayıflar. SGK ve vergi borçları makul taksitlerle yeniden yapılandırılmalı' dedi.
22.10.2025
23:33
Bingöl Dostlar Çay Evi'nden SMA'lı Efrayim İçin Anlamlı Destek
'Bu sadece bir anne babanın evladı değil, tüm Bingöl'ün evladı' diyen Bulut ve Çığ; 'Biz bir günlük kazancımızı verdik; eğer her esnaf elini uzatırsa, Efrayim kısa sürede tedaviye kavuşabilir. Bingöl esnafı olarak birlik olalım, bu evdeki ışığı birlikte yakalım' diyerek çağrılarını dile getirdiler.
22.10.2025
20:35
Bingöl Ulu Camii tuvaletleri yenileniyor! Ücretsiz olacak
Bingöl Belediyesi, Merkez Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümünü devralarak yenileme çalışmalarına başladı. Alana daha önce bulunmayan bayan ve engelli WC'ler ile modern ve erişilebilir bir yapıya kavuşturulacak. Tüm vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanacak.
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Karlıova'daki doğalgaz sorununu iki ayrı soru önergesiyle TBMM'ye taşıdı.
22.10.2025
19:41
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Bingöl ŞÖNİM, 2025 yılı boyunca toplumun farklı kesimlerinden 1100 kişiye ulaşarak kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturdu. Dönmez: 'Bizim amacımız, iletişimi güçlendirmek, anlayışı derinleştirmek ve şiddetin hiçbir türüne sessiz kalmamaktır.'
22.10.2025
19:26
Bingöl'de Öğrencilere Kitap, Kırtasiye ve Giyim Hediyesi
Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası, Bingöl'ün Karlıova ve Adaklı ilçelerinde öğrenim gören öğrencilere kitap, kırtasiye ve giyim desteğinde bulundu.
22.10.2025
16:49
Bingöl'de hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde, polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
22.10.2025
16:39
Bingöl'de gençlerin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Bingöl Gençlik Merkezi bünyesinde gençler tarafından üretilen birbirinden farkı birçok el emeği ürün, görücüye çıktı.
22.10.2025
12:51
Bingöl'de FETÖ operasyonu: Aranan 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 zanlı yakalandı. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.10.2025
12:50
Buğrahan: 'Mera alanı köylüde kalmalı'
Köy merasının TOKİ'ye devrinin kabul edilemez olduğunu belirten Buğrahan; 'Hayvancılığın teşvik edildiği bir dönemde böyle bir kararın alınması da kendi içerisinde bir tezat barındırmaktadır. Yetkililerin bir an önce bu karardan dönerek söz konusu yeri yine köylülerin kullanımına sunmaları gerektiği çağrısında bulunmak istiyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın