Bingöl'de resmi olmayan sonuçlara belediye başkanı seçilen AK Parti'nin adayı Erdal Arıkan, İnsanlarımızın içinde olacağız. İnsanlarımızın gerçekten mutluluğunu düşünerek, gönül belediyeciliği noktasında onlarla istişare edeceğiz dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak,verdiğim verginin belli kişilere rant sağlamak değil;Bingöl halkına hizmet amacıyla kullanması gerekir.Erdal bey Merkez TOKİ'deki boş arsanın belli kişiler için rant değil,Bingöl halkının hizmetine yeşil olarak kalınması gerekir.
SİZDEN TEK İSTEĞİMİZ YOLLARIN SICAK ASVALT OLAMASI TERTEMİZ TÜM YOLLAR HER MAHELLE MAHHELE GİDİLİP ORTALIĞI VELVEYE VERMEDEN VALLAHİDE 10 DÖNEM ÜST ÜSTE KAZANIRSINIZ
başkanım tebrik ederim.bingöl hak ettiği yere gelmesi için ak partiye gönül bağı olanlar için lütfen ama lütfen hiç durmadan çalışalım.bir dahaki seçime kadar mahçubiyet yaşamayalım.BİNGÖL çevresindeki şehirlere göre örnek bir belediye olması özlenen yatırımlara kavuşmamız temennisiyle Rabbim yar ve yardımcın olsun
Sayın Erdal hocam öncelikle hayırlı olsun ancak yanındakiler karşındakilere dikkat et aç kurtlar gibi bekliyorlar nerden bir pasta çıkacak diye seni harcamalarına izin verme yoksa tarih olursunuz
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
27.04.2026
16:57
Bingöl'de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor.
27.04.2026
16:56
WhatsApp'ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp, 'Plus' adı verilen yeni abonelik modeliyle ücretli özellikleri test etmeye başladı. Temel kullanım ücretsiz kalırken, ekstra özellikler için aylık ücret gündemde.
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
26.04.2026
20:10
Halaylar Bingöl'de final bileti için yarıştı
Kulüpler arası halk oyunları grup finali Bingöl'de gerçekleştirildi. Üç ilden 11 ekibin sahne aldığı yarışmada, Bingöl'den 2 ekip Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın