İpe un sermeye meyilli bir yapı cirit atıyor | HABER YORUMLARI
Kava; Danıştay bünyesinde toplumu germeye, vesayetle malul Eski Türkiye'yi geri getirmeye, hak ve özgürlük temelli hukuk anlayışının hâkim olması noktasında ipe un sermeye meyilli bir yapı cirit atıyor.
Bu kadar olmaz. Sırf pirim yapmak için konuşuyorsun. Biraz memurları düşünün. Bayat yemek mide yakar kava bu işler artık bayatladı. Pirim yapmak için başka taraflara yönel. İşiniz hak yemek, işiniz kendi çıkarlarınız için başkalarını mağdur etmek. Kimse yutmuyor artık.
Memur maaşları o kadar erimiş, alım gücü düşmüş, 3600 ek gösterge hayal olmuş. Sözde yetkili sendika başkanı çıkmış mahkemenin reddettiği meseleyle ilgili basın açıklaması yapıyor. Yazık çok yazık. Memurlar size bu yetkiyi verdiği gibi almasını da bilir. Niye maaşlarla ilgili tek kelime konuşmuyorsunuz. Yukarıya şirin gözükmek bu kadar mı sizler için önemli. Bilinçli memurlar sizin bu tür davranışlarınıza gereken cevabı çok güzel verecektir. Artık üyelerin sırtından geçinemeyeceksiniz.
Çok komik bu sendika eğitim adına ses yok maaş adına tık yok memur adına hak yok bakın yıllardır sendikacılık yapıyorlar siyasi açıklamalar hariç memur hakkı ekonomi eğitim adına kaç tane açıklamaları var :) % 5 i geçmez o da yine eğitim de benzer konulardır.
bu ülkede herkes her şeyi biliyor... kendi işi hariç... yunus abem bir islam alimi gibi dini konuşur.. yunus abem derin devlet gibi devletin işleyişinden haberdar.. yunus abem o ki açılıştır orda... yunus abem siyaseti bilir aday oldu ama vermediler... yunus abem tek iki şey bilmez bir eğitim çünkü hiç öğretmen olmadan sendika köşelerinde maaş alır iki sendikacılık bilmez çünkü enflasyon çok yüksek yunus abe ne yapsın.. Allah sizi ölünceye kadar bu istikamette yürütsün tövbe aklınıza gelmesin.. ortalık alev yeri.. o kadar adam işten atıldı birgün birşey dedin mi?
Bırak bu oyunları.Sen siyaset yapmak istiyorsan istifa et git,istediğini söyle,bana eflasyondan söz et,asgari ücret ne olacak ondan haber ver,memur maaşlarına yapılacak enflasyon zamının önünü kesmek için Kasım ayında enflasyonun nasıl ve neden düşürüldüğünü soruştur,milyonlarca issizin bulunduğu ülkede issizliğe çare olacak yol ve yöntemlerin neler olması gerektiğine dair sendika olarak ne yapılabileceği üzerine kafa yor! Ehliyet ve liyakatten yoksun insanlarla doldurduğunuz Milli Eğitimin bu.......arındırılması için ne yapmak gerektiğini anlat bize sayın başkan!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
07.05.2025
18:37
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Bingöl'ün kronik sorunu kaldırım işgalleri, havaların ısındığı bugünlerde yeniden hortladı! Kahvehane kürsüleri, dolaplar ve malzemelerden kaldırımda yürüyemez hale gelen halk, kalıcı çözüm için çağrıda bulunuyor!
07.05.2025
18:34
Bingöl'de kaç kişi hak sahibi oldu?
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
07.05.2025
18:33
Bingöl'de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:32
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis'e sunuldu
Serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirlere yönelik hususi damgalı pasaport verilmesine ilişkin kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın