İpe un sermeye meyilli bir yapı cirit atıyor | HABER YORUMLARI
Kava; Danıştay bünyesinde toplumu germeye, vesayetle malul Eski Türkiye'yi geri getirmeye, hak ve özgürlük temelli hukuk anlayışının hâkim olması noktasında ipe un sermeye meyilli bir yapı cirit atıyor.
başörtüsü yasası yok sadece emir var o yüzden danıştaya gidiyor adamlar sayın kava.. hükümet çok güçlü ve istediği her kanunu çıkarabilir.. çıkarsın yasayı bitsin sorun.. yoksa zihniyet değişirse gelecek kişiler tek emirle sonlandırır başörtüsü serbestliğini...
Haberi görünce acaba memurlar için ne söylendi diye düşündüm. Haberi okuyunca din istismarında bulunulduğunu gördüm. Bırakın bu işleri siyasilere. Bu iş bir yasaya bakar 16 yıldır yapılmaması düşündürücü tabi. Siz ne zaman asli işiniz olan sendikacılığa döneceksiniz merak ediyorum.
Bırak bu işleri hükümetimiz ve siyasetçilerimiz halletsin sen yetkili ama etkisiz olan sendikandan haber ver memur için ne yaptınız ve ne yapacaksınız gerçi bugüne kadar ne yaptınızda bundan sonra ne yapasınız. Memleketi liyakatsız idarecilerle doldurdunuz eğitim sistemi kan ağlıyor öğretmenler kan ağlıyor . Bir defa da sayesinde maaş aldığınız öğretmenler ve bütün giderlerinizi yüksek faturayla üzerine yüklediğiniz sendikanızla birlikte memur için öğretmen için birşeyler yapın yeter artık bıktık sizden .
@Misafir Kullanıcı Bizim irademiz kendi ellerimizde sizin gibi beynimizi kiraya vermedik . Sen ve senin gibi kiralık beyinler ne dediğimizi idrak edemezler. Önce ki yorumumda Yunus Kava ya hakaret etmediğim halde cevap olarak senin gibi felçli bir beyin tarafından hakarete uğradım . Ben yetkili sendikayı eleştirmek için hiç kimse tarafından yönlendirilmedim. Memur için çalışması gerektiğini dile getirdim .
@Misafir Kullanıcı Siz me yapıyorsunuz siz yoksa sizlerde bu şekilde konuşmaya yönlendiren mi var bu ülke sadece dizin gibi beyni çürükler yaşamıyor çıkın daha iyisini yapın sizi dakdir edelim boş boş konuşmayin
Bende enflasyon açıklaması yapmış zannettim her zamanki gibi yok başörtü yok vesayet bırakın bu işleri halk zaten bu görevi tankların önüne durarak ve bedel ödeyerek veriyor siz memurların özlük haklarını savunun enflasyon konusunda hükümete ne yorum yapacaksın onu söyle..
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
08.07.2026
18:15
'NATO, Barışa Hizmet Edemez!'
NATO'nun küresel barış ve güvenliği sağlama iddiasına rağmen bugüne kadar müdahil olduğu savaşlarda barış yerine yıkım ve istikrarsızlık ürettiği vurgulayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Afganistan, Irak ve Libya'nın ardından Gazze, Suriye, Lübnan ve İran'da yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, NATO'nun temel misyonunun barış değil savaş üretmek olduğunun altını çizdi.
08.07.2026
14:00
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sakarya merkezli Bingöl dahil 14 ilde düzenlenen operasyonda, internet üzerinden sahte yedek oto parça ilanlarıyla vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 25 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında 203 milyon liralık işlem hacmi tespit edilirken, 13 zanlı tutuklandı.
08.07.2026
12:34
Bingöl'de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de kent estetiğini güçlendirmek, görüntü kirliliğini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla beton santralleri ile hurdacılık işyerlerinin şehir merkezinden Kervansaray bölgesine taşınması kararlaştırıldı. Taşınma sürecinin inşaat sezonunun ardından başlaması planlanıyor.
07.07.2026
13:31
Servi'de dut pekmezi mesaisi başladı!
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi köyünde yaz mevsimiyle birlikte dut pekmezi mesaisi başladı. Tamamen geleneksel yöntemlerle ve el emeğiyle hazırlanan pekmez, günler süren zahmetli bir sürecin ardından sofralara ulaşıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın