İpe un sermeye meyilli bir yapı cirit atıyor | HABER YORUMLARI
Kava; Danıştay bünyesinde toplumu germeye, vesayetle malul Eski Türkiye'yi geri getirmeye, hak ve özgürlük temelli hukuk anlayışının hâkim olması noktasında ipe un sermeye meyilli bir yapı cirit atıyor.
başörtüsü yasası yok sadece emir var o yüzden danıştaya gidiyor adamlar sayın kava.. hükümet çok güçlü ve istediği her kanunu çıkarabilir.. çıkarsın yasayı bitsin sorun.. yoksa zihniyet değişirse gelecek kişiler tek emirle sonlandırır başörtüsü serbestliğini...
Haberi görünce acaba memurlar için ne söylendi diye düşündüm. Haberi okuyunca din istismarında bulunulduğunu gördüm. Bırakın bu işleri siyasilere. Bu iş bir yasaya bakar 16 yıldır yapılmaması düşündürücü tabi. Siz ne zaman asli işiniz olan sendikacılığa döneceksiniz merak ediyorum.
Bırak bu işleri hükümetimiz ve siyasetçilerimiz halletsin sen yetkili ama etkisiz olan sendikandan haber ver memur için ne yaptınız ve ne yapacaksınız gerçi bugüne kadar ne yaptınızda bundan sonra ne yapasınız. Memleketi liyakatsız idarecilerle doldurdunuz eğitim sistemi kan ağlıyor öğretmenler kan ağlıyor . Bir defa da sayesinde maaş aldığınız öğretmenler ve bütün giderlerinizi yüksek faturayla üzerine yüklediğiniz sendikanızla birlikte memur için öğretmen için birşeyler yapın yeter artık bıktık sizden .
@Misafir Kullanıcı Bizim irademiz kendi ellerimizde sizin gibi beynimizi kiraya vermedik . Sen ve senin gibi kiralık beyinler ne dediğimizi idrak edemezler. Önce ki yorumumda Yunus Kava ya hakaret etmediğim halde cevap olarak senin gibi felçli bir beyin tarafından hakarete uğradım . Ben yetkili sendikayı eleştirmek için hiç kimse tarafından yönlendirilmedim. Memur için çalışması gerektiğini dile getirdim .
@Misafir Kullanıcı Siz me yapıyorsunuz siz yoksa sizlerde bu şekilde konuşmaya yönlendiren mi var bu ülke sadece dizin gibi beyni çürükler yaşamıyor çıkın daha iyisini yapın sizi dakdir edelim boş boş konuşmayin
Bende enflasyon açıklaması yapmış zannettim her zamanki gibi yok başörtü yok vesayet bırakın bu işleri halk zaten bu görevi tankların önüne durarak ve bedel ödeyerek veriyor siz memurların özlük haklarını savunun enflasyon konusunda hükümete ne yorum yapacaksın onu söyle..
Bingöl Umut Kervanı Derneği, ağustos ayında 172 aileye 473 bin 199 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Dernek, yurt dışı ve Filistin-Gazze'ye de 722 bin 699 TL yardım yaparken, ay boyunca gerçekleştirilen toplam yardım 1 milyon 195 bin 898 TL'ye ulaştı.
07.09.2026
09:36
Bingöl'de kamyonet şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Bingöl-Sancak yolu Kadran köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı.
07.09.2026
08:49
Okul masrafları Bingöl'de aileleri zorluyor: Eğitim gideri 7 bin TL'ye dayanıyor
Bingöl Eğitim Sen Başkanı Murat Korlaelçi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde artan kırtasiye, kıyafet, çanta, ayakkabı ve ulaşım giderlerine dikkat çekerek, 'Çocukların eğitim hakkı ailelerin ekonomik gücüne bırakılamaz' dedi.
07.09.2026
08:47
12Bingölspor'dan umut veren başlangıç
Geç kurulan kadrosuyla kısa sürede hazırlıklarını tamamlayıp İnegöl deplasmanına çıkan 12Bingölspor, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti. Galibiyet 90+4'te kaçsa da temsilcimiz sergilediği futbolla sezona umut verdi.
Bingöl'de polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulama ve operasyonlarda toplam 365,43 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
07.09.2026
08:45
Bingöl'de kuvvetli rüzgâr çatıları uçurdu
Bingöl'de aniden etkisini artıran kuvvetli rüzgâr, bazı ev ve kurumlara ait binaların çatılarını yerinden sökerek çevreye savurdu. Olaylarda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, bazı yapılarda maddi hasar meydana geldi.
07.09.2026
08:44
Bingöl'de güvenlik operasyonları: 43 şüpheli yakalandı
Bingöl'de KOM, Narkotik ve Asayiş ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarda 43 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yaklaşık 3 kilogram esrarın yanı sıra sentetik ecza, ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.
04.09.2026
23:44
Zıktê Sürkap'tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zıktê Sürkap), Murat Okuma Salonu gibi eğitim odaklı çalışmalarının ardından kuruluşunun 6'ncı yılına girerken öğrencilere burs desteği sağlama kararı aldı. Platform, gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sunmayı ve toplumsal dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.
04.09.2026
23:43
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
BDDK'nın tasarruf finansman şirketlerine yönelik yeni düzenlemeleri 1 Ekim 2026'da yürürlüğe girecek. Yeni dönemde sözleşme sayısından finansman limitlerine, yüksek tutarlı sözleşmelerden şirketlerin fon kullanımına kadar birçok alanda değişiklik uygulanacak.
04.09.2026
23:42
Bingöl'de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bağımlılıkla mücadele ve iyileştirme kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, denetimli serbestlik hizmetinden yararlanan bireylerin Sağlıklı Hayat Merkezi hizmetlerinden faydalanması ve sosyal uyum süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın