İşgaller için kararlılık çağrısı! | HABER YORUMLARI
İşgallerin önlenmesi hususunda çalışmaların yetersizliğine dikkat çeken vatandaşlar, kaldırımların araç ve esnaf işgallerinden arındırılması için somut adımlar atılmasını ve bu konuda kararlılık gösterilmesini bekliyor.
Köz 12 çay evinin dokunulmazlığı var galiba hem sandalyeler yolun üstünde hemde röntgencilik hat safada en son biri o yoldan geçerken çıkaracak yolun ortasında oturanların eşine kızına baktı diye beynine jajörü boşaltacak ozaman daha herkes çeki düzen verir kendine
Uydukentin sırasında bazı kaldırımların boylarını diğer kaldırımlara göre yüksek yapmışlar bilerek vatandaş inerek yoldan geçmek zorunda kalıyor elbise satan dükanların orası dikkatimi çekti ince sinsi dokunuşlar
Ne zaman kaldırımlardan kadın, çoçuk, yaşlı, engelli rahatça geçebildiyse o zaman Bingöl'e medeniyet gelir. Maalesef insanlar kendi çıkarlarına göre değerlendirmede bulunuyor. Yanlışı kim yaparsa yapsın Hak namına insanlık namına yanlışı düzeltmeye odaklanarak karşısında durmalıyız.
Şahıs cezaevi girişini çevirmiş duvarını kaldırmış .dükkan yapmış .oto yıkama yapmış .şehir olmuş yolgeçenhanı Artık değil belediye başkan ,,çöpcü olamasın çöpçü.
Birşeyler beklemeniz ne kadar acı verici. Bakın arkadaşlar size bir konuşma oluşturayım. Başkan ee geldim koltuğa şimdi yapalım. Yardımcı olmaz olmaz 3 sene yatmamız lazım son seneler çalışılır. Bu kuraldır göz boyamadır. Erdal başkan hımmm öyle oluyor değil mi evet. Yani son seneler gelmeden gözboyama başlamaz boşuna hizmet beklemeyin şuan yatışşşş
Uyduken Rekabet kurumu lisesi yanında TEM market in o deki kaldırmadan geçmek çok zor adam dükkanını uzatmış ve artı kaldırım az kalmış kalan kaldım da yok işgal.
Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, 'Yıllardır verilen bu büyük emeğin adım adım sonuna yaklaşıyoruz. Mevcut su debisi saniyede 300 litre iken, kapasite neredeyse iki katına çıkarılmış olacak. Bu hat tamamlandığında, Allah'ın izniyle Bingöl'de içme suyu sorunu tamamen gündemden çıkacak'
26.06.2025
17:43
Üniversitelerde yeni dönem!
Yükseköğretim Kurulu, üniversitelerde yapay zekâ, tarım ve sağlıkta dijitalleşmeyi önceleyen yeni programlar için harekete geçti. Yeni modelle birlikte; İş dünyasındaki tecrübeli isimler meslek yüksekokullarında dersler verecek.
26.06.2025
17:42
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Belediyesi, şehri cebinize sığdıran son teknoloji hizmeti 'Bingöl Ulusal Kent Rehberi'ni kullanıma açtı. Uygulamaya; app store ve google play üzerinden 'Türkiye Kent Rehberi' ismiyle arama yapılınca ulaşılabiliyor.
26.06.2025
17:41
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 7 bin 945 kök kenevir ile 9 bin 300 kök skunk bitkisi ele geçirildi.
26.06.2025
17:40
Bingöl'de kaçak parfüm ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 136 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi.
25.06.2025
18:30
Bingöl Ziraat Fakültesi'nde Ayçiçek dönemi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde dekanlık görevine Prof. Dr. Mehmet Ayçiçek atandı.
25.06.2025
17:59
Korkutata: 'Denetimler sürekli olmalı'
Kaldırım işgaline yönelik denetimleri 'geç kalınmış ama çok kıymetli bir girişim' olarak değerlendirdiklerini belirtip teşekkür eden Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata, trafik ve toplu taşımadaki sorunlara da dikkat çekti!
25.06.2025
16:22
Motorin ve benzine indirim yolda!
Geçtiğimiz günlerdeki zamların ardından motorin ve benzine yeni indirimler yolda. Fiyatlar yeniden düşüşe geçiyor. Bingöl'de fiyatlar ne kadar olacak? İşte yanıtı…
25.06.2025
16:04
Bingöl'de ormanlık alanı çöplerden arındırdılar
Bingöl'de bir arkadaş gurubu, Yeni Mahalle çamlık alanında çevreye saçılan çöpleri temizleyerek örnek bir davranış sergilediler.
25.06.2025
14:55
Bingöl'de feci kaza! Araç küle döndü, sürücü kurtulamadı
Bingöl'ün Genç ilçesinde demir tozu taşıyan tır devrildi. Feci kazada sürücü yanarak hayatını kaybetti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın