Otopark yerine Anfi tiyatro yada konferans salonları yapılsaydı konserler için hep üniversteye gidiliyor salon yok birşey yok gidiyorsun boş boş otopark yapıyorsunuz
Belediye buraya büyük anfi tiyatro yapsaydı ya yada konferans salonları veya konser salonları Bingöl'de hiçbirşey yok zamanınızı yine boşa harcamışsınz
Sanki kimseden destek almadan tırnaklarınla kazımış bu görevi üstlenmiş gibi izlenim veriyorsun. Gösterinin bitmesine az kaldı.Seni aday yapmıycaklar bilgin olsun .
Bir belediye bukadar VİZYONSUZ OLUR! Birkaç yıl sonra şehir merkezine giremez hale geleceğiz. Şehrin göbeğine otopark yapılırmı? Bu şehrin zaten bir trafik sorunu var. Şehrin göbegine gelip otopart yapıyorsunuz araçlar gir çık yaptıkça o trafik ne olacak senin haberin varmı ERDAL BEYU
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK'nın ortak çalışması sonucu yürürlüğe giren yeni düzenleme ile SMS ve yapay zekâ destekli dolandırıcılıklara karşı kapsamlı tedbirler devreye alındı. Yeni düzenleme ile URL içeren yurt dışı mesajlar engellenirken, izinsiz arama ve pazarlama faaliyetlerine de sınırlama getirildi.
02.04.2026
03:46
Bingöl'de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin çalışması sonucu, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
02.04.2026
03:45
Bingöl'de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de polis ekiplerinin kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde 818 kişi sorgulanırken, 1 şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Dilencilik yapan 2 kişi hakkında da işlem yapıldı.
02.04.2026
01:23
Bingöl'de 'Akıllı Şehir' Çalıştayı Düzenlenecek
Bingöl'ün geleceğini dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillendirmek amacıyla 'Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı' gerçekleştirilecek. Çalıştaya ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman isimlerin yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı temsilcileri de katılım sağlayacak.
02.04.2026
00:51
Bingöl Üniversitesi'nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen çalıştayda, toprak analizlerinin tarımsal verimliliğe etkisi ve doğru gübreleme yöntemleri üreticilere anlatıldı.
02.04.2026
00:33
ATAKDER Bingöl'de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAKDER) yöneticileri, Yedisu Fayı'nın oluşturduğu risklere dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de temaslarda bulundu. Kentte eğitim ve acil eylem planlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
01.04.2026
16:35
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonda 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
31.03.2026
22:25
Bingöl'de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Elektrikçi, tesisatçı, servis, kurs, emlak, iş ilanı, kampanya ve benzeri birçok kategori uygulama içinde yer alırken, kullanıcılar aradıkları hizmete kolayca ulaşabiliyor.
31.03.2026
21:54
Bingöl'de Yükümlülere Destek
Bingöl'de denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin topluma kazandırılması amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalanırken, özel sektör desteğiyle giyim yardımı da yapıldı.
31.03.2026
21:40
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Türkiye genelinde trafik kazalarına ilişkin yeni düzenleme yürürlüğe giriyor. Eksper atamaları artık otomatik yapılacak, vatandaşlardan ek ücret ve komisyon alınmayacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın