Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin hayata geçirilmesi için hak sahiplerinin muvafakat vermesi gerektiğini vurgulayarak, 'Projemizin hayata geçirilmesinde noktasında ilk aşamayı gerçekleştiriyoruz. Muvafakatname süreci ne kadar hızlı tamamlanırsa projemiz de o denli hızlı ilerleyecektir' dedi.
diyer sözleşmedekı gibi yine beledıye kafasına göre sözleşme yapıp bir madde ekler ılerıde kendı ıstegıne gore 70 m2 evlerı hak sahiplerıne verır maddeleri iyi okumak gerekir bence eğer öyle madde varsa imza yetkisi verilmemeli
Yanlış bilgilerle ve operatörler gibi zorlayarak yüzde elliyi bulmaya çalışıyorlar kimse korkmasın bunlar daha önce ki sözleşmelerle bağlıdır yerine getirmeseler cezasını fazlasıyla ödeyecekler.
Arkadaşlar lütfen kimse imza vermesin korkmayın hep birlikte olursak bizim sartlarimizi kabul etmek zorundalar daha önceki sözleşmeler bu yönetimi de baglamaktadir unutmayın devlette devamlılık vardı. Kimse bizden önce imzalandı bizi bağlamaz diyemez bal gibi de bağlar.
Bingöl ü ne hale düşürdü vekiller ve Başkan bravo,eski tokilerden beton karot alsınlar görecekler beton C 20 bile çıkmayacak özelikle Diyarbakır firmasının yaptığı tokiller
Sonunda TOKİ'nin kümes gibi evlerine milleti mecbur bıraktiniz benim orda evim olsa asla tokiye vermem hukuki olarak herkes hakkını arasin merkez İnönü Mahallesi'nde TOKİ'nin yaptığı evler ortada beş para etmez yazık Bingöl ün en güzel yerini çöp etmeyin!!
Kentsel dönüşüm 1 iki Katlilarda ben itemiyorum paramı alırım dersen 213 bin TL 2 -150 mk.2 Ev 116 bin borc. 3-120 mk.2 EV 50 bin borc. 4-150 mk.1ev 37 para aliyorsun 5-120mk 1ev80 bin para aliyorsun 3 katlilar 120 mk ev 5 bin para aliyorsun
Belediye başkanının kentsel dönüşümün çözümü için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını biliyoruz.Başta belediye başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
@Misafir Kullanıcı Anlamadığım yorumu beğenmeyenler ne bekliyordu.150 m2 evleri kim yapmış,nasıl yapmış,nerde yapmış. Yücel beyin tamamen kişisel bir düşüncesi ancak proje olarak düşünülen birşeydi.Kurumsal olarak 150 m2 evleri hiç kimse yapamaz.Sonuçta para ile yapılıyor.laf ile değil.
@Misafir Kullanıcı Daha önce imzalanan sözleşmeden mesul olduğu için gecesini gündüzüne katıyor kimse imza atmasa daha önceki sözleşmeyi yerine getirmek zorunda kalacak ya da oluşan magduriyetlerden dolayı çok ciddi tazminatlar ödeyecek.
Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
09.06.2026
22:55
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın