Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin hayata geçirilmesi için hak sahiplerinin muvafakat vermesi gerektiğini vurgulayarak, 'Projemizin hayata geçirilmesinde noktasında ilk aşamayı gerçekleştiriyoruz. Muvafakatname süreci ne kadar hızlı tamamlanırsa projemiz de o denli hızlı ilerleyecektir' dedi.
diyer sözleşmedekı gibi yine beledıye kafasına göre sözleşme yapıp bir madde ekler ılerıde kendı ıstegıne gore 70 m2 evlerı hak sahiplerıne verır maddeleri iyi okumak gerekir bence eğer öyle madde varsa imza yetkisi verilmemeli
Yanlış bilgilerle ve operatörler gibi zorlayarak yüzde elliyi bulmaya çalışıyorlar kimse korkmasın bunlar daha önce ki sözleşmelerle bağlıdır yerine getirmeseler cezasını fazlasıyla ödeyecekler.
Arkadaşlar lütfen kimse imza vermesin korkmayın hep birlikte olursak bizim sartlarimizi kabul etmek zorundalar daha önceki sözleşmeler bu yönetimi de baglamaktadir unutmayın devlette devamlılık vardı. Kimse bizden önce imzalandı bizi bağlamaz diyemez bal gibi de bağlar.
Bingöl ü ne hale düşürdü vekiller ve Başkan bravo,eski tokilerden beton karot alsınlar görecekler beton C 20 bile çıkmayacak özelikle Diyarbakır firmasının yaptığı tokiller
Sonunda TOKİ'nin kümes gibi evlerine milleti mecbur bıraktiniz benim orda evim olsa asla tokiye vermem hukuki olarak herkes hakkını arasin merkez İnönü Mahallesi'nde TOKİ'nin yaptığı evler ortada beş para etmez yazık Bingöl ün en güzel yerini çöp etmeyin!!
Kentsel dönüşüm 1 iki Katlilarda ben itemiyorum paramı alırım dersen 213 bin TL 2 -150 mk.2 Ev 116 bin borc. 3-120 mk.2 EV 50 bin borc. 4-150 mk.1ev 37 para aliyorsun 5-120mk 1ev80 bin para aliyorsun 3 katlilar 120 mk ev 5 bin para aliyorsun
Belediye başkanının kentsel dönüşümün çözümü için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını biliyoruz.Başta belediye başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
@Misafir Kullanıcı Anlamadığım yorumu beğenmeyenler ne bekliyordu.150 m2 evleri kim yapmış,nasıl yapmış,nerde yapmış. Yücel beyin tamamen kişisel bir düşüncesi ancak proje olarak düşünülen birşeydi.Kurumsal olarak 150 m2 evleri hiç kimse yapamaz.Sonuçta para ile yapılıyor.laf ile değil.
@Misafir Kullanıcı Daha önce imzalanan sözleşmeden mesul olduğu için gecesini gündüzüne katıyor kimse imza atmasa daha önceki sözleşmeyi yerine getirmek zorunda kalacak ya da oluşan magduriyetlerden dolayı çok ciddi tazminatlar ödeyecek.
Üniversite hayali kuran milyonlarca adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. 20-21 Haziran'da yapılacak YKS'de başvurular 06 Şubat 2026 Cuma günü başlıyor. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini yapabilecek.
04.02.2026
15:41
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah'ın Taksimatına Düşmanlıktır
HÜDA PAR'ın Bingöl'de düzenlediği 'Anadilimi Seçiyorum' panelinde konuşan Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dil çeşitliliğinin ilahi bir nimet olduğunu belirterek, dillere yönelik düşmanlığın fıtrata ve Allah'ın taksimatına karşı çıkmak anlamına geldiğini söyledi.
04.02.2026
15:06
Bingöl Devlet Hastanesi'nde İlk Kez Hematoloji Uzmanı Göreve Başladı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne yapılan atamayla Hematoloji Uzmanı Uzm. Dr. Osman Can Öztürk hasta kabulüne başladı. Atama ile birlikte kentte hematoloji alanında ilk kez hizmet verilmeye başlandı.
04.02.2026
14:56
Bingöl Umut Kervanı Umut Olmaya Devam Ediyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
04.02.2026
14:39
Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi geliyor
Pilot uygulama olarak belirli illerde başlatılması planlanan sistemle, ekonomik olarak dezavantajlı hanelere gelir desteği sağlanması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; '2026'da birkaç ilimizde, 2027'de ise tüm ülkeye yaymayı planlıyoruz' dedi.
04.02.2026
13:04
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Türkiye'de ekonomik gelişmeler ve siyasi gündemdeki hareketlilik, kamuoyu araştırmalarında erken seçim talebine yönelik dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. İşte anketlere yansıyan sonuçlar;
04.02.2026
12:39
Kentsel dönüşümde yeni karar! Ya yıkılacak ya satılacak
Kentsel dönüşüme girecek riskli binalar için yıkım ve karar alma süreci hızlandırıldı. Bir hak sahibinin isteği bile karar sürecini başlatmaya yeterli olacak, karara itiraz edilirse, itiraz edenin payı diğer hak sahiplerine devlet eliyle satılacak. Payı devlet de alabilecek. Bina arsa haline dönerse alım önceliği devletin olacak. Kararla birlikte gözler, Bingöl'de dönüştürülmesi planlanan Maden Sokak'a çevrildi.
04.02.2026
12:07
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruluyor
Bingöl Kent Konseyi Yürütme Kurulu kararıyla Engelli Meclisi kurulmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Yeni meclisle birlikte engelli bireylerin şehir yönetimine doğrudan ve kalıcı katılımının sağlanması hedefleniyor.
03.02.2026
17:38
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı, son dönemde artış gösteren dolandırıcılık suçlarında öğrenciler ve ekonomik durumu kötü vatandaşların banka hesapları ve GSM hatları üzerinden suçlara dahil edildiğini belirterek, ciddi hukuki sonuçlara dikkat çekti.
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın