Bingöl şehir içi halk otobüslerinin klimalarının açılmadığından dert yanan yolcular, durumun çözülmesi talep etti. S.S. 18 nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi ise; Yeni araçlarımızın klima sistemlerinde arızalar var. Bir hafta içinde sıkıntılar giderilecek açıklamasında bulundu.
'' Ancak şirketin ilimizde kullandığı araçların klima sistemlerinde arıza olduğunu ve şirket tarafından arızanın bir haftadan daha kısa sürede giderileceği sözünü aldık''cümlesine binaen ISUZU olarak kooperratife dava yakında acılabilir
Klimalardan ziyade ulaşımdaki zammı haber yapsaydınız keşke küçücük bir şehirde öğrenci tarifesi 1.10 kuruş olur mu hiç İstanbulla yarışır hale geldik maşallah.
Bu ne biçim açıklama milletle dalga mı geçiyorsunuz sıfır araçlarda nasıl klima arızalı olur bu Bingöllün hiç bir işimi doğru dürüst olmaz yazıklar olsun size
klimaların gazı bitmiş, zahmet edip doldurmuyorlar. medyaya da haber yaptırıp yok klimalarımız bozulmuş diyorlar. yaw hani sınıfında birinciydi bu son model servis araçları? yoksa o da mı yalandı.. Ah belediye belediye olacaktı ki.. sanırım türkiyenin en şanslı kooperatifi bingöldeki kooperatiftir. Hiç bir yetkili bunlardan hesap sor(a)muyor, gel keyfim gel.. Bari millete karşı biraz kibar olaydınız yine gam yemezdim ya hadi neyse
kardeşim adamlar diyor ki sorun bir haftaya kadar çözülecek, ha çözülmedi mi ondan sonra gelin burda rahat rahat sallayın niye şimdiden saldırıyorsunuz...
@Misafir Kullanıcı bu hatçı tekeline müdahale edilmedıkçe siyasi oolarak bu yapılanlarda mübahtır arrkadaslar kımse kusra bakmasın .... bu tür şikayetler bimer e yapılabiliyormu
@Misafir Kullanıcı sıfır km araç ındırdıler yola sen gelmiş dıyorsun adamlar bır hafta demıs ... AKIL parayla satılıyorsa bu arkadaşa 500 gr satsınlar .
yeni arabalardaki koltuk düzeni berbat.özellikle bayanlar çok rahatsız.koltuklar eskisi gibi olsun.cafeterya gibi yapmışlar.bizim kültürümuze ters.bazı kötü niyetli insanlar bakişlarıyla bayanları taciz ediyolar
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
22.04.2026
09:53
Bingöllü Çiftçilere Yabancı Ot ve Hastalık Riski Uyarısı
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, son dönemde etkili olan yoğun yağışların ardından hububat ekili alanlarda yabancı ot artışı ve kök boğazı çürüklüğü riskine karşı üreticilere herbisit ve fungisit uygulamalarını zamanında yapmaları çağrısında bulundu.
21.04.2026
20:19
Bingöl Belediyesi'nden plaka soruşturması!
Kamuoyuna yansıyan 'Taksi Plakası' konusunda 31 Mart'ta başlatılan süreçle ilgili tüm detayları paylaşan Bingöl Belediyesi, usule aykırı işlem şüphesiyle başlatılan idari ve adli sürecin devam ettiğini, ilgili personelin de görevden alındığını bildirdi.
21.04.2026
20:18
12 Bingölspor açıkladı; 'Sıfır borçla sezon tamamlandı!'
12 Bingölspor yönetimi, 2025-2026 sezonu itibarıyla kulübün hiçbir kuruma veya futbolcuya borcu bulunmadığını açıkladı. Yapılan duyuruda, kulübün mali disiplinle yeni sezona sıfır borçla gireceği belirtildi.
21.04.2026
20:10
Emiroğlu Ilıcalar Bölgesi Muhtarlarıyla Buluştu
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu ve beraberindeki heyet, Bingöl'ün Ilıcalar beldesinde muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda HES projeleri, altyapı eksiklikleri, sağlık ve ulaşım sorunları gündeme getirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın