İnsanlar çocuklarını daha 1. sınıfa torpille kaydediyor. Gariban vatandaş gittiğinde yok efendim bu sınıfta yer yok, yok efendim kura çekiliyor. yazıklar olsun bu sisteme bu çocuklara dayayanlara.
Benim bildiğim Kadri bey kalkınma varken danışman değilmiydi niye istenmiyor ki. Mesele eğitim başarı ise kadri bey güzel insan ve bingöllü çok garip hayırlısı, anlaşılan iş inada mi bindi
Bu insanlar neden med cezir gibi gelgit yapiyorlar. Medyanin amaci halki aydınlatmak. Kim kimin ayagina basmış, kim ranta yol vermis kim vermemis onu aciga kavusturmak medyaya dusuyor.
Bingöl'de sınıf mevcutları olmuş 40 kişi , bu adamların derdine bak hele.Gelen de giden de hiç bir şeye yaramıyor. Resmen güç savaşı. Bingöl 2- 3 ç..... siyasetçinin oyuncağı olmuş. Eğleniyorlar kendilerine. Olan da bizim çocuklarımıza oluyor.
Rahmi bey ne olursunuz 23 Nisan hatirina engin beyi o koltuğa oturtun sonra yine alirsiniz koltuğunuzu ne olacak yani? Adam sonuçta kaç yıldır mahkeme mahkeme geziyor, tonlarca dava dosyalarını incelemiş. Yazıktır yazıkkkk...
Belediye başkanı,Müdür,Müdür yardımcısı,İdareci vs bürokraside her şeyi atayan siz alan siz pişman olan siz...Yanlış karar veren siz atayan getiren siz görevden alan siz...Bu memlekete faydalı olan üst bürokraside adam bırakmayan siz..önümüzü keser diye Faydalı olanında önünü kesen siz..En son bilmiyorduk böyle olduğunu diyende siz..Siyasetinize memleketi kurban edende siz..Atananıda seçen siz seçilirek gelenide seçen siz..İlk okul mezunu meclis üyelerini seçende siz ve en son seferoğulları ile tellioğullarınıda yaşayan siz..yapanda siz pişman olanda siz...biz marabayız ağam...Kararı veren siz
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
07.04.2026
00:13
Bingöl Üniversitesi'nde Kulüp Tanıtım Günleri
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Öğrenci Kulüpleri Etkinlik ve Tanıtım Günleri'nde stantları ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, öğrenci topluluklarının kampüs yaşamına dinamizm kattığını belirtti.
06.04.2026
03:34
Verdiği sözü tuttu! Özturan: 'Bu daha başlangıç, sırada stat var'
12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, 2. Lig'e yükselmenin ardından hem memlekete hem de babasına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Şampiyonluk sevincinin ortasında konuşan Özturan, 'BAL'dan aldığımız takımı 2. Lig'e taşıdık. Şimdi hedefimiz stat… Bu şehir dışarıda kalmayacak' dedi.
06.04.2026
03:32
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı! 2023'te davetiye usulüyle verip 193 milyon TL harcanarak yapılan yol bir kez daha çöktü. Yol trafiğe kapatılırken kamu zararına yönelik eleştiriler yeniden gündeme geldi.
06.04.2026
03:31
Anşin: 'Teknikerlerin yetki, tanım ve istihdam sorunları çözülsün'
5 Nisan Teknikerler Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Teknikerler Derneği Başkanı Sadık Anşin, teknikerlerin yıllardır çözüm bekleyen mesleki tanım, yetki ve istihdam sorunlarına dikkat çekerek, teknik ara kadronun güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılması çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın