Bingöl'de bir engelli vatandaş, defalarca el kaldırılmasına rağmen şehir içi halk otobüsleri engelli yolcuyu araca almadı! Durumu fark eden duyarlı bir vatandaş, olay anının fotoğrafını çekerek sosyal medya platformlarında paylaşarak yaşananlara tepki gösterdi. Zabıta, o şoföre cezayı kesti!
Otobüsler bingöle geldiğinde milyon dolarlık arge calısmaları sonucu sahip oldugu bir estetik görünüm vardı simdi ise söförün hayal dünyasına kalmıs bir estetik anlayısa maruz kalıyoruz tuhaf tuhaf süslemeler jant kapakları filmler falan filan ..Bingöl insanların vicdanına bırakılmayacak kadar güzel bir memleket paçalı güvercin gibi otobüslere binmeyi hak etmiyor Bingöl halkı ...
haklılar çünkü bingölde millet vekkili ve belediye başkanları bu üç beş ..... teslim olmuş halkı istediği şekilde dövüyorlar sövüyorlar engelli karti kulananlar azarlanıyor eğer bir belediye başkanı da çıkıp 20 tane belediye otobüsünü bingölle getirseydi o zaman adamlar mecbur hizmet verecekti şimdi belediye başkanını bu söylesen ordan 50 aille ekmek yeyiyor kardeşim yüzbinlerce insanı 50 otobüsçüye kurban etme
belediye nin bu duyarlılığından dolayı kutluyum inşallah ilk ve son olmaz hata az bile ceza kesmişler kanunen verilmiş bir haktır gücün yetiyorsa sende iptal et kimsenin engellileri rencide etme hakkı yoktur
Bunlar değil yeni araç almaları; uçak alsalar da hizmet etmeyi bilmezler.........klima çalıştırmazlar, klima çalıştırsalar da birinci kademede çalıştırırlar fazla yakıt gitmezsin ,birinci kademede klima çalıştığı için araç içi daha çok nem ve sıcaklık oluyor ve yolcular bulanıyor....
Bu otobüsler saçma bir şekilde süsleniyor.Kobra resimleri yapanlar mi dersin , sağına soluna yazı yazanlar mı dersin .Herkes kafasına göre otobüsleri boyuyor.Bu araçlar her ne kadar şahislara ait olsada kamu hizmeti veriyorlar.Belediye bu işe el atsın bi zahmet. Yoksa disko ışıkları ve dantellerle süslü otobüslerle yolculuk yapmamız yakındır.
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın