Polat Diyarbakır'a, Aksoy Bingöl'e Atandı | HABER YORUMLARI
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atandı. Bingöl'e ise Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy atandı.
Öncelikle yeni görev yeri hayırlı olsun.Aydın bey hafta sonları haricinde her gün dükkanımın önünden geçer, bir gün elini kaldırıp selam verdiğine şahit olmadım. Bana çok asosyal, kibirli biri gibi bir intiba bıraktı. Onun yeri aile değil, başka yerlerde değerlendirilirse daha makul olur diye düşünüyorum.
Ülkemiz de belli makam ve mevkilere atanabilmek için resmi mevzuatta böyle bir madde bulunmasa da en önemli şart torpilli olmaktır aksi takdirde hayal bile edilemez o koltuklara oturmak. Bu malesef her kurum için geçerli bir durumdur şayet liyakat esas alınacak olsaydı Ülkemiz Avrupadan daha iyi seviyelere mutlaka ulaşırdı.
Keşke Bingöl'deki kurumların hiç birinde Bingöllü yönetici kalmazsa adamcılık bölge ayrımcılığı dışında birşey yok ya adamları olacaksın yada boyun eğeceksin yıllardır bu böyle bu arada Aydın beyi hiç tanımam onunla alaka değil sözlerim idareci dışardan gelirse en azından kurumlar çalışır..! Dışardan gelen yöneticiler iyi görür doğruyu yanlışı dezamdır demez yani
@Misafir Kullanıcı Vizyonu olmayan sadece memlekette tanınayım mantığı olan seçim zamanında aday olup bende burdayım mantığı olan bir sürü daire amiri var. Korkudan diğer illere gitmeyi cehennem azabı gören amirler var. zaten işin ehli olmadıkları siyasilerin bir akrabası sayesinde o koltuğa oturuyorlar
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
22.09.2026
16:59
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi sınav maratonunda gençlerin yanında
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi'nde TYT-AYT, AGS ve KPSS'ye hazırlanan gençlere ücretsiz deneme sınavı, kütüphane ve etüt imkânı sunuluyor. Deneme sınavlarından yaklaşık 250 öğrenci yararlanırken, kütüphane ve etüt alanlarını günlük ortalama 150 öğrenci kullanıyor.
22.09.2026
14:06
Vali Çelik'ten tuğla fabrikasına ziyaret; Üretim ve istihdam vurgusu
Genç'te üretim ve istihdama katkı sağlayan Uzunyayla Tuğla Üretim Tesisi'ni ziyaret eden Bingöl Valisi Cahit Çelik, özel sektör yatırımlarının ve üretimin artırılmasının önemine dikkat çekti.
21.09.2026
13:32
BİNTSO'dan seçim öncesi kritik uyarı: Bu belgeyi unutmayın!
3 Ekim'de yapılacak BİNTSO organ seçimlerinde tüzel kişi üyelerin oy kullanabilmesi için gerekli belgeler açıklandı. Bazı üyeler belgelerini MERSİS üzerinden elektronik ortamda alabilecek. Bu belgeleri kimlerin alması gerekiyor? İşte detaylar…
21.09.2026
12:51
DEVA Partili Göztaşı: 'Çocukların beslenmesini devlet politikasının merkezine koyun'
DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Başkan Yardımcısı Filiz Göztaşı, okul çağındaki çocukların beslenme sorununa dikkat çekerek, her öğrencinin okulda sağlıklı bir öğüne ulaşmasını güvence altına alan ulusal bir beslenme politikası çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın