Sözen: 'Seçimin kaderini gençler tayin edecek' | HABER YORUMLARI
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Bingöl'de seçim rüzgârını erken estiren isimlerden Ziya Sözen, aday adayı olacağını da ilan etmiş oldu. Seçime dair değerlendirmelerini paylaşan Sözen: 'Seçim kaderini gençlerin kararı tayin edecektir. Gençlik buluşması için hazırlıklarımıza başladık. Biz değil, gençler konuşacak. Raporu da ilgili tüm mercilere sunacağız.'
Ziya SÖZEN kesinlikle aday olmalıdır olacakta diğer vekillerin artık ömrü doldu millet doludur Millet olarak o dönemi kapattık artık zaman konuşma değil birşeyler yapma vaktidir. Açıklamalarını samimi bulduğum Ziya beyin vekil olmasını cani gönülden istiyorum
Vekil olmak için can atıyor. Şimdiki vekilleri kabullenemeyen bir şehir seni mi seçecek? Adaylık verilse de oy vermem. İnşallah mevcut vekiller de liste dışı kalır.
Hele sana oy moy yok işine bak refah gelecek sandikta hepiniz boyunuzun ölçusunu alirsiniz bin yilda ankarada olsan boş bingol halki herkesin kim oldugunu cok iyi biliyor gencler nerde hepsi yurt disina kaçti gözunuz aydin
hele hele başta Cevdet yılmaz olmak uzere bu akp lilere zırnık oy vermem isterse Tayip erdoğan bu gun kaybetsin BİZLER YAZ BOZ TAHTASI DEĞİLİZ MECLİS BUTÇE GÖRÜŞÜLÜYOR KANUNLAR YAPILIYOR ARIYORUZ CEVDET YILMAZ TELEFONLARIMIZA CEVAP VERMİYOR ÇIKMIYOR ORNEĞİN 3600 EK GÖSTERGE ADALETSİZLİĞİ KANUNU BUNA ÖRENEK UMURUMDA DEĞİL OY KULANMAM AİLEME KULANDIRMAM KEMAL VE ALTILI MASA GELSİN BİZİ İLGİLENDİRMEZ ZATEN KİM GELİRSE GELSİN BUNDAN DAHA KÖTÜ OLMAZ GELSİN
MAAŞALAH EFELER LİGİNE ÇIKARDIĞIMIZ SOLHAN SPOR U NASIL BATIRDIĞINI UÇUNCU LİGE DÜŞMESİ İÇİN NASIL PARASIZ BIRAKTIĞINIDA BI ZAHMET ANLATI VERSENE HER HALDE MİLLET VEKİLİ OLSAN BINGÖLÜDE BÖYLE BATIRIRSIN
Sıra sen ve ibrahim çapakta. nasıl olsa kimsenin umrunda değil bu memleket. Bakan beyin şanssızlığı bu memlekette kime yetki verdiyse sağırım duymam, körüm görmem hikayesine yatıyor.
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim süreci hareketlenirken, eski Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, 'Beyaz Liste' ile yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ayas, yeni dönemde yatırım, istihdam, girişimcilik ve üyelerin sorunlarına daha etkin çözüm üretme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.
26.08.2026
02:42
Aşağı Çarşı'da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Bingöl Belediyesi, Eski Saray Caddesi'nde (Aşağı Çarşı) sürdürülen yol genişletme çalışmaları kapsamında proje güzergahında yer alan hak sahiplerini başvuruya çağırdı. İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde Plan ve Proje Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor.
26.08.2026
02:41
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
2026-2027 eğitim öğretim dönemi için KYK yurt başvuruları başladı. İlk kez yükseköğretim programına kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıf öğrencileri, 29 Ağustos saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek.
26.08.2026
02:40
Motorinde Büyük İndirim
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatında 27 Ağustos 2026 saat 00.01'den itibaren geçerli olmak üzere 4 TL indirim bekleniyor.
26.08.2026
02:38
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat'ta buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Ahlat'ta gerçekleştirilen bölge üniversiteleri toplantısına katıldı. Toplantıda akademik gelişimden bölgesel iş birliklerine kadar birçok konu ele alındı.
25.08.2026
03:06
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın