Adam okumuş adam olmuş,binlerce adama baş olmuş.Turan beyi eleştiren yaptıklarını küçümseyen bir bingöllünün yabancı memlekette yabancılarca görevinden alınmasına alkış tutanlar bu yakışırmı bingöllüye ben turan beyi tanımam etmem hastalığım esnasında ne geçmiş ne şu anki vekillerin yapamadığı 3 aylık b.tomografi randevumu bir telefonuma arayıp 3 güne indirdi beni görmedi tanımadı beyler kaç bingöllüye bir hayrınız dokundu kaç yerde bingöl ismi sizinle şad oldu yakışırmı bu bingölümüze bingöllülüğümüze
Turan beyin klavyecileri bol maşallah. Turan bey kendi memleketlisine tepeden bakan biri başkalarına kul köle olan biri.. Tıpkı eski sağlık bakanına olduğu gibi.
Sivil toplum kuruluşların yazdıklarına katımamak mümkün değil destekliyorum, gerçekten yılardan beri işini iyi bilen, iyi yapan brokrattir Allah yardımcısı olsun, sonuna kadar destekliyoruz
Allah bu memleket için taş taş üstüne koyandan razı olsun. Turan BUZGAN da memlekete hizmeti olmuş biri Allah yolunu açık etsin inş. memleketimize hizmetleri devam eder.
ARKADAŞLAR VALLA TURAN BEY ÖNEMLİ BİR DEĞER OLMASA HAKKINDA BU KADAR DA YORUM YAPILMAZDI ALEYHTE YAZANALAR UNUTMASIN Kİ TURAN BEY BU İŞTEN GÜÇLENECEK ÇIKACAKTIR
Bir doktor olarak size tşk ediyorum gerçekten sağlık için yaptıklarınız ortada aleyhinize burda takma nic ile yazanaların da kim olduklarını adım gibi biliyorum bunu anlamak çok zor değil bunu zaten herkes biliyor özellikle görevden alınan arkadaşların yazıları o kadar net ki resmen adlarını yazmışlar. :)
Anlamakta çok güçlük çekiyorum. Bunların derdini anlıyorum. Bu devlet değişti malesef bizler değişmedik.
Ne oluyoruz yahu ..Bir burokratın açığa alınması bu kadar buyutulmemeli. Bu memleket aylarca sussuz kaldı, yaz boyunca
Oksijen yerine toz yuttuk bu stk ların gıkı çıkmadı. Şimdi ne olduda hepiniz bu kadar adil ve hak yemez oldunuz ..
Kusura kalmayın sizin derdiniz başka ben çok iyi biliyorum.
Sizin derdiniz bir memurun ataması falan değil sizin detdiniz başka biz çok iyi biliyoruz hic merak etmeyin.
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın