Yeniden Refah'ın adayı Ziya Buyankara aday oldu | HABER YORUMLARI
İlk açıklamasını yapan Buyankara, adalet vurgusunda bulunurken, hizmetler noktasında da 'Bingöl'ü güzelleştirecek güzel her türlü hizmeti hayata geçireceğiz' yorumunu yaptı.
Çocuklarını ve yakınlarını belediye ve özel idareye yerleştirdiklerini unutmadım.Kpss puanım olmasına rağmen babam belediye başkan yardımcısı olmadığı için mühendis kadrosunu layık görmedikleri için bir daha oy asla vermeyecem.karşısında şu an en güçlü aday ziya bey.inşallah değişim olur.
Mevcut başkanın her şeyi reklamdan öteye gitmiyor. Değişimin şart olduğunu düşünüyorum. Ziya Bey donanımlı bir insandır ve Bingöl'un bir sürü sorun var; bu sorunları çözeceğine inanıyorum. (Mevcut başkanı da ,Ziya Bey'i de yakinen tanırım. Hiçbirinden beklentim yok ve ayrıca Seçim tarihinde Bingöl'de olmayacağım için oy kullanmayacağım. Bildiğim tek bir şey var Bingöl 20 yıl geriden geliyor ve mevcut başkan bu sorunların üstesinden gelemez.)
@Misafir Kullanıcı Komando ziyanın tek bir donanımı var başkada boş sesten öteye gitmez. ÂLLAH aşkına boş şeyler yazmayın adam gelmiş 80 yaşına bir ayağı çukurda olan adamdan ne bekliyorsunuz.
Bir adam bu kadar mı sevilir? İsmi tek başına marka olmuş. Bu defa rekor bir oyla seçilecek. Bingöl dürüst, adil, güzel ahlaklı bir başkanla hak ettiği hizmetlere kavuşacak.
Diğer siyasi partilere çağrımdır lütfen aday çıkarmayın ziya beye destek verin görünen hizmete bakmayın perde arkasında bu zamana kadar yapılamamış haksızlıklar yapılıyor bir ders verme zamanı gelmiştir.not( ziya beyi ne tanırım nede bi selamım var nede menfaatim)
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak, sıcaklıklar düşecek. Bingöl için ise sağanak ve yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.
24.02.2026
22:31
Serdar Turhan'dan bir jest daha! 60 Yataklı Çocuk Evleri Sitesi İçin İmzalar Atıldı
Bingöl'de korunma ve bakım ihtiyacı olan çocuklar için 60 yatak kapasiteli, 6 yaşam biriminden oluşacak 'Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin yapımı için iş birliği protokolü imzalandı. Projenin 12 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.
24.02.2026
22:03
Bingöl'de Ramazan Coşkusu Sahnelere Taşınıyor
Bingöl Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri 25 Şubat–17 Mart tarihleri arasında tiyatrodan konsere, çocuk oyunlarından sahne gösterilerine kadar zengin bir programla vatandaşlarla buluşacak. Tüm etkinlikler saat 20.30'da Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
24.02.2026
22:02
Genç'te TYP Kurası Sonuçlandı
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bingöl İl Müdürlüğü ile Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen TYP kapsamında Genç ilçesinde 1116 başvuru arasından 35 kişi asil olarak belirlendi. Program 2 Mart'ta başlayacak.
24.02.2026
22:00
Bingöl'de KYK'lı Gençlerden Köy Okuluna 'Isıtan Eller' Projesi
Bingöl'de KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli gençler, el emeğiyle ördükleri atkı ve bereleri köy okulundaki öğrencilere hediye etti. 'Isıtan Eller' projesiyle hem dayanışma büyüdü hem minik yürekler ısındı.
24.02.2026
21:59
Bingöl'de Özel İdare Ekipleri Zorlu Mesaisini Sürdürüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yolları, İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun çalışmasıyla yeniden ulaşıma açılıyor. Ekipler, Ramazan ayında da sahadaki mesaisine ara vermiyor.
24.02.2026
00:07
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolu Ekinyolu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.
24.02.2026
00:06
'İslam Düşmanlığınızı Laiklikle Örtemezsiniz'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, bazı meslek odaları ve sendikaların yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Kava, 'Laiklik adı altında milletin inancına düşmanlık ediliyor' dedi.
24.02.2026
00:05
'Muhtarlık Makamı Siyasetin Değil Halkın Hizmetindedir'
Bingöl'de muhtarlık kurumunun işleyişine ilişkin değerlendirmesinde, muhtarların asli görevinin halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 'Muhtarlık makamı siyasilerin kölesi değil, milletin hizmetkârı olmalıdır' dedi.
24.02.2026
00:03
Bingöl'de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi öğrencileri, atık yağları sıvı sabuna dönüştürerek hem çevre bilinci kazanıyor hem de okulun temizlik giderlerine katkı sağlıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın