Yücel Barakazi sessizliğini bozdu | HABER YORUMLARI
Belediyenin borçlarına dair açıklamanın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz tarafından yaptırıldığına işaret eden Eski Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yaptırılmak istenenleri 'Bu, yereldeki siyasetçilerimizin başarısızlıklarını gizlemek için uyguladığı ucuzcu bir taktiktir' sözleriyle değerlendirdi.
Siz bu milleti ne zannediyorsunuz ya? Bırakın artık bu milletin aklıyla oynamayı.Vergi dairesinde belediyenin borcu olmadığına dair boy boy poz veriyordun.Ne oldu? Şimdi nerden çıktı bu borç? Birileri foyanı ortaya çıkarınca şimdi de böyle mi oldu? Bir önceki dönem Cevdet Bey , seni aday gösterirken her şey gül i gülistanlıktı.Sen ve diğerleri perde arkasında neler çevirmişseniz bilmiyoruz.Ama bu milletin bildiği tek bir şey var.O da hesap günüdür.Mahkeme i kübrada da birbirinize atıp tutacak mısınız? Kendi hırsınız uğruna bu milleti perişan ettiniz.Bu güzelim şehri yaşanmaz hale getirdiniz.
Başkanım: Hiç Bir icraatın olmasa bile, Senin Dik duruşun Ve Kimseye Boyun Bükmediğin Vede Diğerleri gibi YALAKA Olmadınya, Bu Bize Yeter ..ALLAH'ına Kurban senin.
5 yıl neyle meskuldunuz? sizi eleştiren insanların mesajlarını saklayip, halka servis etmekten ve kininizden küsmekten başka ne hizmet ettiniz şu güzelim sehre acaba?
Bingol bir butun olarak belediyecilikten çok uzak.Yoneticilere gidiyor oklar ama bunun önemli bir ayaği da halktir. Tum bunlara rağmen taparcasina oy vermek bunlari boyle costuruyor.Toplu taşima, temizlik gibi en basit konular bile çozulmemis durumda ama halk umursamiyor .Bingolde hicbir sey degismez.
Yücel bey neden bitirmedi projeleri diye sonranla şunuda bir sorabilir mi , il başkanından tutunda bakanımız Cevdet Yılmaz'a kadar neden kimse yücel beyi desteklemiyordu. Mevcut başkan için kapı kapı dolaşan siyasilerimiz neden Birgül yücel beyin bir projesi için bir telefon fakir etmiyordu. Beş yıl boyunca ne yaptı diyenler adam enazından ihaleleri ancak yapabildi. Neden başarız oldu dersen dün onun yanındaymış gibi olan mühendisleri aslında onun kuyusunu kazmışlar çok geç farketti meseleyi ama iş işten geçti.
Bu BİNGÖL ne şansız bir il..İlk gelirken farklı son giderken farklı..İnan'ın en zor şey getirilenler sonradan düşman olarak gittiler..neden acaba? Acaba bunları buraya aday gösterendemi hata yoksa bunların aday olması hata?bildiğim tek şey var oda gelen kim olduysa sonuç yine aynı..demekki bi yerde bi hata var...Allah her şeye kadirdir..O herşeyi bilendir..sonuç olarak yine ayni koca bi sıfır...
Yücel bey 128 tirliyon borçla devretmiş anladığımız kadarıyla.erdal bey 142 tirliyon borç la aldım.bir ay önce devralınan belediye 14 tirliyon,u borc nasil yapıyor?
Bingöl'ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl, bir emekçisini, bir dostunu, bir şehrin hafızasında yer eden simasını kaybetti…
12.08.2025
23:13
Ziver İnşaat Bingöl'de okul yapacak
Ziver İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ile Bingöl İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında okul yapım protokolü imzalandı. 240 öğrenci kapasiteli 8 Derslikli ilkokul, Bingöl merkez Güveçli Köyü'nde inşa edilecek.
12.08.2025
23:12
Cinayetten aranıyordu! Bingöl'de yakalandı
Bingöl'de 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
12.08.2025
23:11
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
2026-2027 yıllarındaki memur ve memur emeklilerinin zam oranları ile sosyal şartlarını belirleyecek '8. Dönem Toplu Sözleşme' süreci devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın açıkladığı ilk teklifi değerlendiren Memur-Sen Başkanı Yalçın, teklifi reddettiklerini dile getirdi.
12.08.2025
23:10
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte serbest kıyafet uygulamasının sona ereceğini ve forma zorunluluğunun geri geleceğini açıkladı. Düzenlemenin amacı, velilere ek maddi yük getirilmesini önlemek.
12.08.2025
23:09
Bingöl'de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de 8 ayrı noktada yapılan baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
12.08.2025
23:07
Bingöl'de yükümlüler okulları yeni eğitim yılına hazırlıyor
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bingöl il Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliğiyle infazı devam eden yükümlüler tarafından okullar yeni eğitim ve öğretime hazır hale getiriliyor.
12.08.2025
23:06
Bingöl'de çöplük yangını!
Bingöl'de çöplük alanda çıkan ve rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın dağlık alana yayıldı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
12.08.2025
23:05
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
12.08.2025
05:13
Bingöl'de kuyumcudan küpe çalan şahıs tutuklandı
Bingöl'de bir kuyumcudan küpe çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın