KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Bingöl seçmenine hakaret yağdırdılar

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçlarının ardından sosyal medyada Bingöl seçmenini hedef alan ve provokatif paylaşımda bulunan sosyal medya kullanıcıları tepkiye neden oldu.

Bingöl seçmenine hakaret yağdırdılar
16 MAYIS 2023 SALI 18:38
25
4750
19
AA aa

14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından sosyal medyada hakaret furyası başladı. Deprem bölgesinde oy veren afetzedelere yönelik sosyal medyada ağır hakaret ve küfür içeren video ve mesajlar paylaşılırken, benzer içerikler Bingöl halkına yönelik de paylaşıldı.

AK Parti'nin Bingöl'de 2 milletvekili çıkarmasının ve sağ partilerin oylarını arttırmasının hazımsızlığıyla Bingöl halkına “cahil”, “aptal”, “koyun”, “makarnacı”, “faşist”, “onursuz” ve daha birçok hakarette bulunan sosyal medya kullanıcıları, tepkiyle karşılandılar.

Hakaretlere karşı tepki gösteren başka sosyal medya kullanıcıları ise demokrasinin gereği insanların oy tercihlerine saygı duyulması gerektiğini, hiç kimsenin bir halka hakaret edemeyeceğini belirterek tepkilerini gösterdiler.

Ağır hakaret içeriklileri edep sınırlarını zorladığı için eklemedik..Hakaretlerden sadece bir kaçı;

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102089)
19 Mayıs 2023 Cuma 18:53
Fazla uzağa gitmeye de gerek yok yerelde metin keskin seçilmedi diye akrabaları twitterden hakaret yağdırdı zaten.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102087)
19 Mayıs 2023 Cuma 10:13
Insanlarin cennetini ve cehenemini sizler belirliyorsunuz abdal ve cahilce bir yaklasim birakin ötekilestirmeyi kim kime Oy verecekse versin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102086)
19 Mayıs 2023 Cuma 04:06
Bingöl'ümü tebrik ediyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102069)
18 Mayıs 2023 Perşembe 12:35
Isin ilginc yani akp cikari olmayan okumus bilgi birikimi dunya siyasetini okuyanlar akp oy vermiyor buda bir gercek.gelelim menfaata bingolun ekonomisi yurt disindaki bingollulerin bingole biraktigi paradir.kendimde cok sahit oldum kapali carsidaki cogu gencli olanlardan.akp nin bingole bi faydasi olur mu bu 5 yil icinde ogrenecez.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102063)
18 Mayıs 2023 Perşembe 09:27
Çadır satılar diye zırlayanlar hadi bakalım dünde depremzadeleri sosyal yapılardan kovanlar için bir söz söyleyin inanın dün de sol kirliğdi bu günde ... kokuyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102059)
17 Mayıs 2023 Çarşamba 22:25
102044 Nolu misafir; ' Bir chpli olarak RTE ye oy verecem' diyorsun. Sen chpli degilsin, sen asgari ücrete çalışan bir trolsun. Nedenmi: Çünkü bingölde chpli yoktur. akpli yoktur. bingölde adamcılık ve çıkarcılık vardır. ve bu hakaret degildir bir gerçektir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102054)
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:05
Hakaret aciz insanların işidir kınıyorum ama bingöldede Akp ye oy vermeyenleri şeytanlaştıran çok insan var şuna veren imanı zayıf buna veren vatan hayini vs oy namustur istiyen istediği yere verir kimsenin haddi deyil hakkaret etmek ama işler kötü gidince emin olun çoğu hemşerimiz oy verdikleri partiye kendinleri hakkaret ediyor. Hergün yüzyüzeyiz kim kime inanıyorsa karışmayan kardeş olun gerisi boş.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102048)
17 Mayıs 2023 Çarşamba 15:51
Beyler ne hikmetse CHP ye oy verenler aydın sayılıyor akıllı sayılıyor zekalı beyinli sayılıyor amaa AKP ye verenler aptal beyinsiz ve o kadar çok hakaret ediliyor ki sosyal medyadan okuyorsunuz. Ey aydın kesim size sesleniyorum hani demokrasiden özgürlükten hak adaletten bahsediyorsunuz.Batsın sizin bu hak hukuk özgürlük demokrasinize Akp ye oy verenler sizin için beyinsiz diğerlerine oy vermek aydın öyle mi çok zavallısınız siz bunları söyledikçe RT Erdoğan oyları yükselecek. Bu milleti size her zaman ders verecektir. Biraz akıllı olun ve söylemlerinize d
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102044)
17 Mayıs 2023 Çarşamba 11:29
Bingöllü hemşerilerim sosyal medyada bingöllülere yapılan son derece hskaret içerikli yorumları okuyunca bir vatsndaş ve Bingöllü olarsk nefret ettim. Ben onların seviyesine düşüp hakaret etmem. Fakat bunu söyleyeyim eğer bingöllü kardeşlerim siz bu hakarete karşlık 28 mayısta en güzeli cevabı sandıkta vereceğinizden şüphem yok. Ben bir CHP li olarak bize yapılan bu hakaretlerden dolayı oyum RTE ye veriyorum. Hakaret edemediğim için tepkimi sandıkta vereceğim. Siz bingöllüler de sessiz kalamazsınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102042)
17 Mayıs 2023 Çarşamba 09:54
bunların gerçek yüzleri budur. vatanları yoktur ....... yoktur şerefleri yoktur özgürlük adı altında pislik kokarlar bizleri insan görmeyen bu zihniyete oy verenlare yazıklar olsun solhanlı
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
15.05.2024
15:29
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
15:28
Bingöl`den Afrika`ya arıcılık eğitimi
Bingöl'den Afrika'ya arıcılık eğitimi
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
15.05.2024
15:27
Bingöl`de `Aile istikbalimizdir` Yürüyüşü
Bingöl'de 'Aile istikbalimizdir' Yürüyüşü
İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Desteğe ihtiyacı bulunan her ailenin yanında olduğumuzu ve aynı zamanda ihtiyaç duyulması halinde vatandaşlarımızın aile danışmanlığı hizmetinden ve aile eğitim programlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini vurgulamak isteriz' vurgusunda bulundu.
15.05.2024
15:26
Bingöl Valisi Usta, Genç`te muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Usta, Genç'te muhtarlarla bir araya geldi
Toplantı, özellikle genel güvenlik ve asayiş konularıyla birlikte, deprem sonrası hasar gören binalar, kira yardımları, yatırımlar, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma, eğitim ve sağlık gibi konulardaki ihtiyaç ve sorunlar ele alındı.
15.05.2024
15:25
Cami kubbesindeki leylek yuvası, yıkım nedeniyle taşındı
Cami kubbesindeki leylek yuvası, yıkım nedeniyle taşındı
Bingöl'ün Genç ilçesinde bir caminin kubbesinde bulunan leylek yuvası, yıkım nedeniyle yandaki binaya taşındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın