Bingöl'deki bir otobüs durağının içleri halinin görüntülerini sosyal medyada paylaşan vatandaş sitem etti: 'Bingöl Belediyesi tarafından kurulan kapalı durağın hali içler acısıdır. Bu belediye ne iş yapıyor? Çöplük gibidir. Yazık değil mi bu milletin parasına?'
Arkadaşlar belediye diyoruzda resmen birileri talan etmiş durağı bunun hiç kimseye faydası yok oraların parası yine bizim çevrimizden çıkıyor halkın parası böyle yapmakla bir yere varamayız bunu önlemek bütün vatandaşların gòrevi duyarlı olalım lütfen
Belediyenin kusuru nedir bilmiyorum .ancak bir yerin temiz tutulması kullanılabilir kalmasını sağlamak vatandaşın sorumluluğuna bağlı. maalesef sorgulanması gereken 1. unsur çevremizi bu kadar hoyrat kullanan vatandaşın hizmetine sunulan bu imkanlara bu kadar ihanet eden bir kesimin olması .
Belediyede kaç personel çalısıyor ve kaçı iş yerıne gidiyor veyahut kaçı dilekçe yazmayı biliyor? Yan gelip yatma yeri belediye şehrin an.sı aglamış kimin umrunda olur ki ?
ben gecen gün aynısını devlet hastanesi karşısında gördüm aynı pıslık ve klıma çalışıyor ama ısıtmıyor boş boş yanıyordu yazık günah degilmi belediyenin bi görevli ayarlaması lazım temizliğ bakımı yapılması gerekiyor
Bingöl halkı bu konularda çok duyarsız. Kamu malına zararı ençok bu ilde gördüm. İnsanlar birbirni uyarmıyor. Gidip bakın bingölde yapılan park ve bahçelere. Hepsinin durumu içler acısı. Hertaraf yıkık dökük virane olmuş. Daha geçenyıl uydukentte kocamn bir park yapıldı. Kentpark! Gidip haline bakın bir. An.sını ağlatmışlar.Belediyede güya görevli atamış parklara. Adam çöpü topladıktan sonra ortadan kayboluyor. Yanıbaşındada belediyenin bilmm ne inşaatı var. Hiçkimsemi müdahale etmez ya. Normalde her sokak cadde başında kamera var tespit edip kessin cezayı. Yazık günah.
O durağı o hale getirenlerin ahırda ki canlılar kadar terbiyesi ve medeniyeti yoooooktuuuurrr. İnsan denen varlık eline diline hakim olmayı bilmelidir. Bu olayda suçlu belediye değil o durağı o hale getiren insan olamayan varlıklar.
Bingöl Valiliği SYDV tarafından düzenlenen 'Aile Şenliği'ne katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, ailelere doğum ve evlilik desteklerini duyurdu. Şenlikte çocuklar için de renkli aktiviteler yer aldı.
24.10.2025
18:39
Bingöl'e 31 hekim atandı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'İlimize atanan tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor, 125. DHY kurası ile yapılan bu atamaların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.
24.10.2025
17:05
Bingöl'de İUP kapsamında Bin kişi alınacak
Başvurular 27-30 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 04 Kasım 2025 tarihinde çekilecek. Program 10 Kasım 2025 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.
24.10.2025
16:44
Bakan Yardımcısı Yenigün Bingöl'de nikah şahitliği yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Bingöl'de 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi'nden yararlanan çiftin nikah şahidi oldu.
24.10.2025
16:06
Komisyon uygun gördü! Bingöl'de ekmeğe yeni zam!
Bingöl'de birçok kurum ve kuruluş temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından uygun görülen ekmek zammı, Fırıncılar Federasyonu'nca da kabul edilerek yürürlüğe girdi. Somun ekmek 12, pide ekmek 18 TL'ye çıktı. Elazığ'dan ve Muş'tan da sorduk. Değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!
24.10.2025
16:05
Motorine zam geliyor
Brent petrol fiyatlarında yüzde 5'i aşan yükselişin ardından akaryakıt fiyatlarına da zam haberi geldi. Son yaşanan gelişmelere göre, akaryakıt ürünlerinden motorinin litre fiyatına bu gece itibariyle zam yapılması bekleniyor.
24.10.2025
16:04
Bingöl'de 6 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.10.2025
17:08
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden 'Kitap Okuma Atölyesi'
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi 'Kitap Okuma Atölyesi' etkinliğinin ilki, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi ve yazar Zeynep Başçı'nın 'Evlilik Orucu' adlı kitabı ile gerçekleştirildi.
23.10.2025
15:50
B.Ü.'de Spor Şenliği Haftası Başladı
İlk gün masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi. Öğrenciler ve personelin katılım gösterdiği etkinlikte, yarışmacılar dostluk ve fair-play ruhu içinde mücadele etti.
23.10.2025
00:11
Ormangören'den esnaf için yapılandırma çağrısı
Bingöl'de esnafların yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, ekonomik zorluklar nedeniyle ayakta kalmakta zorlanan esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ormangören, 'Esnafın nefes alamadığı bir ekonomide üretim de istihdam da zayıflar. SGK ve vergi borçları makul taksitlerle yeniden yapılandırılmalı' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın