Ak Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, Bingöl Kültür Merkezi'nde projelerini açıkladı. Arıkan, Projelerimizi geldiğimiz hafta açıklayabilirdik. Ama biz toplumun her kesimiyle istişare ettikten sonra öncelikli sorunlara yönelerek projelerimizi hazırladık dedi.
Bu projelerin hiç birisi kalıcı istihdama yönelik projrler değildir sene 1974 yeni mahalle ve Kıbrıs mahallesi yıl 2018 gurbetten gitim Bingöl'e arada bunca geçmiş yıllara rağmen değişen sadece koca bir yığınak işsizler ordusu kahveler dolu hazır ekmek halk oyalanmaktadir. Arkadaşlar bir atağa kaldıran sanayi ve iş göçü ve üretimdir. Sizlere bu olanaklari sağlamayan iktidarlara bir ders vermeniz daha yararlı olacağı kanısındayım.Aksi halde hiç bir siyasal erk sizin taleplerinizi ciddiye almayacaktır.saygilar
Yücel başkan da aynı projelerle gelmişti hiç birtanesini yaptırmadınız şimdi sizde Ziya hocanın projelerini yayınlıyorsunuz vallahi siz dürüst değilsiniz
Projelerin nerdeyse tamamı Yücel Barakazinin seçim vaatleriydi. 5 yılda nerdeyse hiç birinin temelini dahi atamadan gitti.Şimdi çıkmışlar 5 yıl önceki vaatlerle oy istiyorlar.Insan bu kadar aptal yerine konulabilir ancak. Pes doğrusu.
Ben proje bakmam , asla partime bakarım HDP ye oyum bana yakın tek parti bu çünkü malasef inandirica da değil ikinizin de MHP akp nin projeleri ,boş laf oy yok size
Erdal bey , Cevdet bey yüzünden sırf inan kaybedeceksin sana tek üzülüyorum kötü bir dönemde aday oldun inan Tepki oyları ile akp almaz projelerde hep aynı her seçim ya biraz değişiklik yapsaydiniz bari hocam hyrls
Evet cabakcur vadisi her secim donemi gundemde !!!belediye baraj!!Tarım belediye kardesim senin gorevin park trafik çevre sehirin temizliyi kentsel donusum evsel atıkların yerinde geridonusum carpık kentlemeyi onlemek baraj dsi nin gorevi tarım il müdürlüğünün görevi samimiyetimle soyluyorum simdiden hepimize geçmiş olsun yandigimizin resmidir
Kooperatiften Yayan'ın iddiaların jet yanıt! 'Genel Kurul Şeffaf ve Usule Uygun Yapıldı'
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demir, genel kurul sonrası ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, sürecin mevzuata uygun ve şeffaf şekilde yürütüldüğünü ve genel kurulun kamera kaydı altında olduğunu açıkladı.
03.05.2026
19:48
Bingöl Basın Konseyi'nden 'Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi'
Bingöl Basın Konseyi tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde yapay zekâ araçlarının kullanımı konularında teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı. Yapay zekâ teknolojilerinin medya alanında sunduğu imkânlara dikkat çekerken, bu araçların bilinçli ve etik kullanımının önemine vurgu yapan Konsey Başkanı Bayraktar, farklı alanlarda eğitim programları düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.
03.05.2026
19:46
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası 'Şike' İddiası
Genç Muratspor'un Doğubeyazıtspor'u 2-0 mağlup etti ve bu skorla ligde kalacaktı ancak aynı anda oynanan Kurtalanspor – Şırnak Petrolspor maçı 5 dakika uzatıldı ve Kurtalanspor 5 dakikada 3 gol atarak 5-4 maçı kazanınca Genç Muratspor küme düştü.
03.05.2026
19:45
Yayan'dan 'Genel Kurulda Usulsüzlük' iddiası!
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulunda adaylıktan çekilen Saim Yayan, 501 üyeli kooperatifte yönetimin yalnızca 27 oyla belirlenmesini eleştirerek, sürecin usulsüz ve adil olmayan bir şekilde yürütüldüğünü öne sürdü.
03.05.2026
19:43
Bingöl'de yakalanan 16 şüpheliden 4'ü tutuklandı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yürütülen narkotik ve asayiş uygulamalarında 16 şüpheli yakalanırken, 4 kişi tutuklandı.
03.05.2026
19:42
Vali Çelik: 'Bingöl'de Yapı Stokunun Yüzde 75'i Yenilenmiştir'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 1 Mayıs 2003 depreminin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, il genelinde yapı stokunun yüzde 75 oranında yenilendiğini belirterek, konteyner ve çadır kent kapasitesine ilişkin detayları paylaştı.
03.05.2026
19:41
Heyelanda kapanan köy yolunda çalışmalar sürüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Gençtavuz köy yolunda aşırı yağışların neden olduğu heyelan sonrası yol ulaşıma kapanırken, ekipler bölgede yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın