Ak Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, Bingöl Kültür Merkezi'nde projelerini açıkladı. Arıkan, Projelerimizi geldiğimiz hafta açıklayabilirdik. Ama biz toplumun her kesimiyle istişare ettikten sonra öncelikli sorunlara yönelerek projelerimizi hazırladık dedi.
Bu projelerin hiç birisi kalıcı istihdama yönelik projrler değildir sene 1974 yeni mahalle ve Kıbrıs mahallesi yıl 2018 gurbetten gitim Bingöl'e arada bunca geçmiş yıllara rağmen değişen sadece koca bir yığınak işsizler ordusu kahveler dolu hazır ekmek halk oyalanmaktadir. Arkadaşlar bir atağa kaldıran sanayi ve iş göçü ve üretimdir. Sizlere bu olanaklari sağlamayan iktidarlara bir ders vermeniz daha yararlı olacağı kanısındayım.Aksi halde hiç bir siyasal erk sizin taleplerinizi ciddiye almayacaktır.saygilar
Yücel başkan da aynı projelerle gelmişti hiç birtanesini yaptırmadınız şimdi sizde Ziya hocanın projelerini yayınlıyorsunuz vallahi siz dürüst değilsiniz
Projelerin nerdeyse tamamı Yücel Barakazinin seçim vaatleriydi. 5 yılda nerdeyse hiç birinin temelini dahi atamadan gitti.Şimdi çıkmışlar 5 yıl önceki vaatlerle oy istiyorlar.Insan bu kadar aptal yerine konulabilir ancak. Pes doğrusu.
Ben proje bakmam , asla partime bakarım HDP ye oyum bana yakın tek parti bu çünkü malasef inandirica da değil ikinizin de MHP akp nin projeleri ,boş laf oy yok size
Erdal bey , Cevdet bey yüzünden sırf inan kaybedeceksin sana tek üzülüyorum kötü bir dönemde aday oldun inan Tepki oyları ile akp almaz projelerde hep aynı her seçim ya biraz değişiklik yapsaydiniz bari hocam hyrls
Evet cabakcur vadisi her secim donemi gundemde !!!belediye baraj!!Tarım belediye kardesim senin gorevin park trafik çevre sehirin temizliyi kentsel donusum evsel atıkların yerinde geridonusum carpık kentlemeyi onlemek baraj dsi nin gorevi tarım il müdürlüğünün görevi samimiyetimle soyluyorum simdiden hepimize geçmiş olsun yandigimizin resmidir
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Adaklı ziyaretinde ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları gündeme taşıdı. Bingöl-Adaklı yolunun yıllardır çözüm beklediğini belirten Emiroğlu, yetkililere çağrıda bulunarak, 'Bu yol binlerce vatandaşın kullandığı hayati bir güzergâh. Yaşanan mağduriyet artık sona ermelidir' dedi.
18.06.2026
13:49
Bingöl'ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Türkiye genelinde konut satışları mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre gerilerken, Bingöl'de 175 konut satışı gerçekleşti. Veriler, bölgede en fazla konut satışının Elazığ'da yapıldığını ortaya koydu.
18.06.2026
13:31
Komşu illerden gelip Bingöl'de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı.
18.06.2026
01:39
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Bingöl'de SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele eden Efrayim Gökalp'in tedavisine destek amacıyla düzenlenen bağış programında 2 milyon TL yardım toplandı. Sosyal medya platformu X üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında hayırseverler destek için adeta seferber oldu.
18.06.2026
00:52
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Adana'da serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında akıntıya kapılan 15 yaşındaki Harun Dalçek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden gencin Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Yayağansöğüt köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
18.06.2026
00:51
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi, İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel'e Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi gündemiyle olağanüstü meclis toplantısı yapma kararı aldı. Teklifin kabul edilmesi halinde, Genç ilçesi tarihinde ilk kez bir kişiye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmiş olacak.
18.06.2026
00:50
Bingöl Üniversitesi'ne 'Spor Dostu Kampüs' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, YÖK tarafından yürütülen 'Spor Dostu Kampüs' projesi kapsamında ödüle layık görüldü. Üniversite, spor altyapısı, öğrencilere sunduğu sportif imkânlar ve sağlıklı yaşamı teşvik eden çalışmalarıyla bu unvanı almaya hak kazandı.
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
18.06.2026
00:46
Şehit Tan'ın Adı Kütüphanede Yaşatılacak
Anadolu Şehit Aileleri, Gazileri ve Güvenlik Korucuları Vakfı (AŞAV) tarafından Bingöl'ün Genç ilçesinde yapımı tamamlanan Şehit Güvenlik Korucusu Saim Tan Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
17.06.2026
10:57
Bingöl'de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 28,2 Arttı
TCMB verilerine göre konut fiyatları mayıs ayında Türkiye genelinde yüzde 24,5 artarken, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli, Van, Bitlis, Hakkâri, Muş'u kapsayan bölgede yıllık artış yüzde 28,2 ile ülke ortalamasının üzerine çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın